Članek

Soba pobega

Razvozlajte "Skrivnost legende"

Preizkusite se v vznemirljivi igri pobega "Skrivnost legende", v kateri lahko sodelujejo tudi otroci nad 8 let. Vaša naloga je poiskati pot do skrivnosti, ki jo je Peter Klepec skrbno skril, da se do nje ne bi dokopal sovražnik.

Objavljeno May 21, 2024

Escape room ali pobeg iz sobe je vrhunska oblika zabave in koristna oblika druženja za družine, prijatelje in znance ter sodelavce.

Gre za izredno popularno resničnostno igro, v kateri glavno vlogo igrate vi. Zaprti v prostor se s skupino podate na avanturo, iz katere se morate z ekipno iznajdljivostjo, dobro medsebojno komunikacijo in kreativnim razmišljanjem rešiti v omejenem času.

Peter Klepec je legendarni lokalni junak. Turki so s svojimi vpadi na naše ozemlje močno zaznamovali življenje prebivalcev ob reki Kolpi. Vaša naloga bo poiskati pot do skrivnosti, ki jo je Peter Klepec skrbno skril, da se do nje nebi dokopal sovražnik. Sporočilo skriva vir njegove legendarne moči.

V čas Petra Klepca vas bomo premaknili že pred vstopom v samo igro. Vsak izmed vas si bo izbral posebno vlogo v igri. Vsaki vlogi bo dodeljen izviren in unikaten kostum. Obleka je prvi element, ki vas bo popeljal v čase pred 500 leti. Prostori igre so izdelani v duhu daljne preteklosti, kot tudi oprema in rekviziti.

Igra je srednje zahtevna in traja vznemirljivih 75 minut.

#EscapeRoom #PobegIzSobe #VrhunskaOblikaZabave #KoristnaOblikaDruženja #ResničnostnaIgra #PeterKlepec #LokalniJunak #Turki #SkrivnostPeterKlepec #PosebnaVloga #Lokalno #Kostel #Sobapobega #Skrivnostlegende #Zabava #Slovenija