Članek
Stari kitajski recept: Zdravilo za vse bolezni!
Objavljeno Jun 20, 2014

delim za Vas, da vi lahko delite dalje!

Preizkusite ga sami, neverjetni kitajski recept, ki zdravi vse bolezni. Tudi vaše počutje se lahko izboljša, človeško telo vsebuje točko, ki lahko pozdravi vse težave. Ne verjamete? Preberite!

 

 

Če boste dosledno upoštevali stari kitajski recept in ga izvajali redno, boste dosegli, da se bo vaš organizem pričel pomlajevati, izginile pa bodo tudi vaše bolezenske tegobe. Postali boste bolj zdravi, pozitivni in polni energije. Zdravilna točka na telesu se nahaja med tetivo v vratnem predelu, v luknji, kjer se združujeta glava in vrat. Tu je točka, ki se v kitajski akupunkturi imenuje Feng Fu.

Terapija je enostavna, izvajate jo lahko sami. sedite ali ležite na trebuhu, na točko na vratu pa postavite kocko ledu in jo držite tam 20 minut. Lahko jo tudi pričvrstite s povojem, držite z rokavico, da vas ne bo zeblo v roko.

To vajo ponavljajte dva do tri dneve, in sicer zjutraj na tešče in zvečer pred spanjem. Ne bojte se, da bi se prehladili, saj to ni mogoče.

S to terapijo boste naredili za svoje telo veliko pozitivnega. Med drugimi se bo izboljšalo vaše spanje, izboljšalo se bo vaše počutje, terapija odpravlja glavobol, povečuje odpornost organizma, odpravlja bolečine v sklepih …

Kocka ledu pomaga pri sledečih obolenjih: pri boleznih dihal, pri srčnih boleznih, uravnava delovanje ščitnice, preprečuje nastanek artritisa, bronhialne astme, lajša težave pri depresiji, pomaga zdraviti spolno prenosljive bolezni in preprečuje erektilno disfunkcijo, zmanjšuje stres …

Aktiviranje točke Feng Fu z ledom omogoča, da organizem spet deluje normalno, pomlajuje in hrani celice ter vrača telesu njegovo energijo.

V kitajski medicini se telo obravnava kot energetski sistem, ki ga skozi masažo lahko spet vzpostavimo in dosežemo njegovo pravilno delovanje.

Preden se boste lotili terapije, se lahko o tem posvetujete s svojim zdravnikom ali z nekom, ki se ukvarja z akupunkturo.

Zanimivo. Je to Atlas točka?

Hvala Eva, takoj si grem kupit vrečke za delanje ledu. :)