5G

Objavil/a Zim Zelen, dne 2019-03-31 ob 15:06:13

The Brussels Times - Belgium risks being left behind in the 5G revolution

Belgium risks exclusion from the 5G revolution if it cannot work out its internal governmental struggles over the distribution of the auction pro...

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
270
haapy yack
0
pred 6 urami
#269
hoj

ALEXANDER FEDEROWICZ
ALEXANDER FEDEROWICZ (@alex-2)
3 hours ago

Ben, Your Field of Expertise is Journalism. Mine is Microwave Electronics. That is why I’m Saying a Sincere, “Thank you !” for flatly stating, that the so called Covid-19 Deaths are 5-G Related.Only in the last 10 years did the Safety training get removed from Electronics Schools. Clearly that was in preperation for the Genocidal Actions planned with 5-G / 4Gigahertz to 100 Gigahertz range of frequencies… Beyond that only the Ventilators used on unsuspecting patients without Oxygen were to blame. 5-G has a number of frequency ranges that remove the bond between the Blood’s Iron and Oxygen. The Result is immediate body wide O2 Deprivation and then death if the cause is not removed. Thank you again for sating that. Most of us who are Electronics Engineers or Scientists are Ready to Organize Militia’s to Take out the 5-G Networks, Just as Pilots, and Structural Engineers were Furious with the Puerile 9/11 Reports.
boditevcvetju
#270
haapy yack
0
pred 6 urami
hoj
Izjava človeka stroke Microwave Electronics. Zato iskreno rečem: "Hvala!" za odlično izjavo, da so tako imenovani smrtni primeri Covid-19 povezani s 5-g. Šele v zadnjih 10 letih so izobraževanje o varnosti odstranili iz elektronskih šol. Jasno je, da je bilo to v pripravi za genocidne akcije, načrtovane s frekvencami 5-G / 4Gigahertz do 100 Gigahertz ... Poleg tega so bili krivi le ventilatorji, ki so jih uporabljali na nič hudega slutečih bolnikih brez kisika. 5-G ima številna frekvenčna območja, ki odstranjujejo vez med železom in kisikom v krvi. Rezultat je takojšnja odvzem O2 po telesu in nato smrt, če vzrok ni odstranjen. Še enkrat hvala, ker ste to zadovoljili. Večina nas, ki smo elektronski inženirji ali znanstveniki, smo pripravljeni organizirati milice, da bi odstranili omrežja 5-G, tako kot so bili piloti in strukturni inženirji besni nad poročili Puerile 9/11.
boditevcvetju
#269
haapy yack
1
Nov 12, 2020
hoj
Mednarodni apel proti širjenju 5G na Zemlji in v vesolju.
Če se znanstveniki, zdravniki in oblikovalci politik ne zbudijo pred sevalno juho, v kateri vsi živimo, nobene molitve ne bodo pomagale, da bi rešili svoje okolje. In če se ne bodo znanstveniki, zdravniki in oblikovalci politik naučili razlikovati dihalni virus od sevalne bolezni, se ne bomo več rešili pandemije COVID-19.
https://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2020/11/Outreach-to-Environmental-Organizations.pdf
boditevcvetju
#268
Zim Zelen
0
Nov 10, 2020
#266
Ni razumela navodil za nošenje maske :-(
A što :-)
#267
haapy yack
1
Nov 09, 2020
hoj
Kaj je pod njenim krilom?
https://www.youtube.com/watch?v=zHi8PHR387c&feature=emb_title
boditevcvettju
#266
Zim Zelen
0
Nov 09, 2020
Kva pa vem haapy džek.
Morda je pa samocenzura bolša od uradnih pisunov, ki imajo navodilo brisati vse kar diši po laži ali provokaciji.
Nič bat karma deluje mi pa tapkamo tam kjer so nam boginje naklonjene.
(cvetjekrizantempomirja)
#265
haapy yack
0
Nov 09, 2020
hoj
Kaj nalaga potem pa umika. Tuma zajebanti.
Neki podobnga je z izdajami knjig, ki jih pišejo teoretiki resnice. So drage, prepovedan jih je fotokopirat ali kao drugače širt... namest, da se zadeve širjo kot požari v Avstraliji in Kaliforniji. Avtorska pravica in zaslužek. Boljš, da nehajo. In ne bo treba ničesar prepovedovat. Evo hudiča. Glih kar listam eno tako buklo. Evo. Brez pisnega dovoljenja založbe je prepovedano reproduciranje, distribuiranje, javna priobčitev, predelava ali druga uporaba tega avtorskega dela ali njegovih delov v kakršnem koli obsegu ali postopku... blablal bla in še blablabla.... ja pet odstotkov dobi avtor ostalo požrejo paraziti. Jebat insekte.
zig
boditevcvetju
#264
Komentar izbrisal uporabnik
Zim Zelen
0
Nov 09, 2020
haapy...
Naj skočim v poln bazen s kamnom u ruzaku :-(

Na to nimam vpliva:
"Videoposnetek ni na voljo
Videoposnetek je odstranil uporabnik, ki ga je naložil"

O 5G ti ponujam nadomestek :-o
https://www.youtube.com/watch?v=TH7mWUepUAA


Ne vem kaj jih je prepričalo, da so se umaknili'
D.B. bi rekla, globoko grla in kuščarji nam vladajo5G mreža - Video koji će vas dobro zamisliti ! - YouTube

ONO ŠTO NISTE ZNALI o 5G mreži !5G mreža biće mnogo brža , mnogo jača i povezaće sve oko nas.Ali da li nama treba sve to
#262
haapy yack
0
Nov 09, 2020
hoj
Ja jebat jih.
Evo tole in še kaj imaš eror.
zig
boditevcvetju

Zim Zelen
1
Sep 23, 2020
Saj ni res pa je :-))
https://youtu.be/QikJZJuBZnA
ONO ŠTO NISTE ZNALI o 5G mreži ! - YouTube
#5G #5Gmreža #štajeto5Gmreža 5G mreža biće mnogo brža , mnogo jača i povezaće sve oko nas. Ali da li nama treba sve to ?

undefined

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on Yo
#261
Zim Zelen
0
Nov 09, 2020
*haapy...
Ne vem kakšno zamero imajo do tebe pri meni 6G deluje ti si pa hotel preveč :-(
#260
haapy yack
0
Nov 09, 2020
hoj
Globalistične sluge so naškrabale, da stran ne obstaja.
Jebo jih satan.
zig
boditevcvetju
https://www.24ur.com/novice/tujina/kitajska-v-orbi...ni-6g-salala-prvi-testni-6g-sa

Vsak dan prvi - 24ur.com

Vodilni slovenski spletni medij: aktualni dogodki iz Slovenije in tujine, športne novice ter ekskluzivni prispevki iz sv
#259
Zim Zelen
1
Nov 08, 2020
Kitajci gredo naprej:
https://www.24ur.com/novice/tujina/kitajska-v-orbito-poslala-prvi-testni-6g-satelit-na-svetu.html

Kitajska v orbito poslala prvi testni satelit 6G na svetu - 24ur.com

Uvajanje omrežij 5G še zdaleč ni končano, toda Kitajska že gleda v prihodnost. Z namenom preizkusiti novo tehnologijo so
#258
Zim Zelen
1
Oct 23, 2020
Nekaj reklam, nekaj "nakladanja" in nekaj poučnega :-)
https://youtu.be/wZXmgkDaoDY

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O 5G MREŽI | BRZINE, MOGUĆNOSTI, OPASNOSTI? - YouTube

Probajte SurfShark VPN: https://surfshark.deals/BALKANTECH Kod za popust: BALKANTECH 83% popusta plus 3 meseca besplatno
#257
haapy yack
0
Oct 05, 2020
hoj
Uživajte, ko se začne od vrat do vrat.
https://www.theorganicprepper.com/darpa-biochip-covid-human-dna/
zig
boditevcvetju
#256
haapy yack
0
Oct 05, 2020
hoj
Tole našel na amerjevem blogu.

Tu in drugod veliko berem in slišim od ljudi, ki govorijo, kaj bodo storili, če jih bo kdo poskušal prisiliti v to cepivo proti koroni. "Ljudje bodo vstali," pravijo. "Dali jim bomo cepljenje s svincem," pravijo. No, zakaj so vsi ti ljudje tiho šli skupaj z državnimi guvernerji in lokalnimi župani, ki so zaprli podjetja, ljudi odpustili z dela in uničili gospodarstvo? Zakaj niso vstali in zavpili "Pekel ne!" ali do tega, da bi morali nositi plenico čez obraz? Zakaj jih na ulicah njihovih mest ne plenijo in sežigajo, da bi sami skrbeli za posel, saj lokalni uradniki tega ne bodo storili? Od leta 1973 je bilo 70 milijonov nedolžnih nerojenih otrok ubitih ... zakonito. Kaj je kdo od nas storil, da bi zaustavil ta genocid? Mogoče bi morali namesto, da bi molili k Bogu, da bi posredoval in rešil naš narod, prosili Boga, naj nam odpusti tisto, česar nismo storili.

Jaz dodam. Bog v Stari zavezi je bil maščevalen in zavisten.
Bog v Novi zavezi je prijazen.
Torej star bog ne oprošča. Ta nov ti mogoče bo.
zig
boditevcvetju
#255
Zim Zelen
0
Oct 05, 2020
Pokritost s 5G Telekom Slovenije
Ob zagonu omrežja je Telekom Slovenije omrežje 5G vzpostavil na 230-ih lokacijah. Tako da pokrivajo več kot 33% prebivalstva. Pokritost s 5G omrežjem Telekoma Slovenije lahko najdete TUKAJ.

https://www.blog.uporabnastran.si/2020/07/23/zemljevid-pokritosti-5g-telekom-slovenije-5g-slovenija-zemljevid-telekom-do-konca-leta-2020-s-33-pokritostjo-prebivalstva/
#254
haapy yack
0
Oct 01, 2020
hoj
Jebat sluzavce.
Korporacije in oblast načrtujejo približno 50.000 satelitov, da bi zagotovile 5G in brezžične usluge povsod na planetu.
Spacex Elona Muska izvaja ta biznis s svojim načrtovanim nameščanjem 42.000 satelitov Starlink v cilju vspostavitve globalnega omrežja.
V smislu zaščite uslug SpaceX škorc trdi, da mu je potrebna infrastruktura od miljon zemeljskih anten, kako bi se škorčev sateliti povezali z zemeljskimi uporabniki.
Škorc v FCC niso nikoli izdelali ocene o vplivu sevanja iz 50.000 satelitov
ali katerimi drugimi obstoječimi ali potencijalnimi škodljivimi učinki na okolje.
Konstelacije satelitov Starlink deluje v mikrovalovnem frekvenčnem spektru pod imenom 'Ku-band' (11-17 GHz), a signale bi sprejmali na 10,7-12,7GHz. To je povsem drugače od sedajnih LTE omrežij, ki delujejo v rasponu od 700 MHz do okoli 6GHz.
Škorc je s svojim SpaceXsom mogoče dominatni igralec, ali daleč od teg, da je edina amerjeva korporacija s načrti, da 'vsak centimeter Zemlje' pokrije z emisijami 5G satelitov v nizki orbiti.
Amazon-želi dobiti štiri miljarde novih potencijanih kupcev-in namerava lansirati in v ta namem 3236 satelitov in oblublja, da bo začela ponujati internetne usluge čim bo petina njih nameščena.
Facebook prav tako načrtuje lansiranje tisoč satelitov.
Na koncu, Googlova podružnica Loon je začela ciljati na ,,skupnosti, ki nimajo zavarovalnih uslug ali s pomankljivimi uslugami" v Latiski Ameriki glede LTE uslug, ki bi jih ponujala njohova mreža ,stratosferskih balonov, ki potujejo na robu vesolja'.
Evo satansko omrežje je v delu.
boditevcvetju
zig
#253
Zim Zelen
1
Oct 01, 2020
https://youtu.be/7ibuxABM_9g
Ali prepričajo?

5G omrežje Telekoma Slovenije - YouTube

Kot vodilni in najnaprednejši slovenski operater je Telekom Slovenije prvi v Sloveniji naredil naslednji korak v razvoju
#252
haapy yack
1
Sep 23, 2020
hoj
Svetovni genocid, ki se začne oktobra
To je pravi razlog, da sem stopil v stik z vami:

Menim, da so zgoraj omenjene meglene kemikalije na nas odmetavane s chemtrails in v javnih prostorih in bodo uporabljene za ponarejanje drugega vala COVID, saj so novi simptomi COVID enaki simptomom zastrupitve z benzalkonijevim kloridom in sevanjem.
Verjamem, da gre za program aerosolnega množičnega cepljenja. Prihajajoča cepiva COVID bodo vsebovala tudi nanobote in nanotehnologijo.
Verjamem, da bo kdor koli okužen, kot sem jaz (in kmalu tudi vsi), hiperreaktiven na 5G in bo postal fizični del električnega pametnega omrežja, ki v svoje možgane vleče frekvence, kot da bi bil človeški stolp. To omogoča nadzor uma, vsaditev čustvenih reakcij in misli s frekvenčno manipulacijo in ustvarja transhumanizem.
Verjamem, da so v začetku tega leta zaprli ljudi pod lažno krinko virusa, da so lahko 5G uvedli v vseh delih sveta na sedanji infrastrukturi, tako da nihče ne bi opazil.
Ta zadnji mesec sem veliko potoval, ko sem poskušal najti varno zatočišče brez 5G in ga ni. Tudi oddaljena območja Kanade in revna območja Srednje Amerike imajo že vzpostavljeno infrastrukturo 5G in frekvence, ki se že oddajajo.
5G NI vprašanje WIFI, to je električna agenda in mikrovalovi pulzirajo v hišo in okolje prek električnih žic, signalov, pametnih števcev in gospodinjskih aparatov in vtičev, NE PREK WIFI ROUTERJEV EKSKLUZIVNO.
Območja z močjo 3G ali manj WIFI imajo v svojih električnih sistemih dejansko že vzpostavljeno 5G infrastrukturo.
Območja po vsem svetu, kjer sploh ni WIFI, še vedno doživljajo mikrovalovno pulziranje ves dan.
Big Tech je izraz 4,5G (4G PLUS) uporabil za izgradnjo 5G infrastrukture, ne da bi opozoril na sam 5G, ki je zelo sporen in ga prebivalstvo ne sprejema široko.
Verjamem, da je globalni načrt cepljenje ljudi (tako s cepljenjem voljnih kot prisilnih aerosolnih zastrupitev odpornih) z nanoboti in nato razstreljevanje 5G, kadar koli obstaja odpor prebivalstva, da najprej nadzorujemo ljudi, nato pa jih dejansko ubijemo.
Verjamem, da je 5G in samo 5G razlog, da so ljudje umrli v WUHAN-u leta 2019, nato v Italiji, Queens NY, zdaj na Švedskem (medtem ko bomo govorili o napadu) in še na številnih drugih področjih. Dozirali so jih ali cepili z nanotehnologijo, nato pa so pogostnost povečali kot test, da bi ugotovili, na katerih frekvencah so ljudje umrli in s katero hitrostjo.
zig
boditevcvetju
#251
Pokaži več komentarjev
Zim Zelen
Zim Zelen
Objavil/a 2019-03-31 15:06:13 (Mar 31, 2019)
Starejša objava Novejša objava
undefined

The Brussels Times - Belgium risks being left behind in the 5G revolution

Belgium risks exclusion from the 5G revolution if it cannot work out its internal governmental struggles over the distribution of the auction pro...

ZADNJE OBJAVE
LEVICA & opozicija
BLUES in še kaj...
Spominski zapisi
Piramide od tu in tam
Lažnive vesti prispevki
Prihodnost
2.Tir pri nas? Avtocesta 40Km v Črni gori?
Kultura po SLO
Maske v svetu...
Karantena
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
December 2020
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj