5G

Objavil/a Zim Zelen, dne 2019-03-31 ob 15:06:13

The Brussels Times - Belgium risks being left behind in the 5G revolution

Belgium risks exclusion from the 5G revolution if it cannot work out its internal governmental struggles over the distribution of the auction pro...

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
148
haapy yack
0
pred 18 urami
hoj
Še nekaj globalističnega gnoja.
6 EIR september 2019 Posebno poročilo bratov Brown Harriman - banka klana Harriman, ki je prav tako podpiral gibanje evgenike v Združenih državah Amerike - je dobro dokumentirano dejstvo. Evgenika postane globalni genocid. Zgodovina se ponavlja, vendar nikoli na enak način. Kar je bil takrat rasizem evgenike, je danes neljudska doktrina domnevne prenaseljenosti, ki so jo ideologi kot Julian Huxley leta 1946 na novo oblikovali kot izrast evgenike, ker so ta izraz nacisti zaslužili. "radikalna evgena politika bo več let politično in psihološko gledano nemogoča." Danes naj bi ta prenaseljenost uničevala naš Lebensraum ["življenjski prostor", izraz, ki ga uporabljajo nacistični geopolitiki] - Zemljo. V tem času je bila ta ideologija temelj za fašistične udarne čete, ki so svoja dejanja nasilništva utemeljile bodisi z domnevno grožnjo "komunistov" bodisi "nearijevskih" ljudi. In če ima današnji planet res le 18 mesecev (kot zdaj pravi princ Charles), zakaj se mladi 17 ali 19 let ne ničesar ne lotijo, da bi se boril proti očitnemu vzroku - industrijski družbi - z vsemi razpoložljivimi sredstvi? Mediji, ki poročajo o vsakem zvoku, ki ga Greta naredi, kot da bi šlo za Einsteinovo odkritje splošne teorije relativnosti, mrtvi molčijo o pasaži v besedilu manifesta o osumljenem množičnem strelcu iz El Pasa, kjer je bilo pred kratkim ubitih 22 ljudi in 24 poškodovanih. Vsaj ne odraža politike predsednika Trumpa, ampak politiko njegovih nasprotnikov.
boditevcvetju
#148
haapy yack
0
pred 4 dnevi
hoj
Musk prav, da bo 5G ponovno oživila človeške možgane. Satanistu moraš verjet.
Elon Musk, 5G, & The Rewiring Of The Human Brain
boditevcvetju
#147
Zim Zelen
1
pred 4 dnevi
Dvo strel kot samomor v glavo morda omogoča "rafal" z enim stiskom. Ne vem! Je za probat :-o
5G
26.III.2019 je objavljeno kar sledi. Se pa sprašujem kako slepo so sledili naši odločevalci in kako so zastavili svoje videnje vsega kar se obljublja o koristnosti in kako prezirajo nevarnosti. December je tukaj!

https://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnologija/5g-bo-povsem-spremenil-nase-zivljenje/483753

"5G bo povsem spremenil naše življenje" - RTVSLO.si

Bruselj z nizom priporočil za zavarovanje omrežij 5G .
#146
haapy yack
1
pred 4 dnevi
hoj
Globalist sam drek te je. To si nisem jaz izmislil. To je prišlo onstran Atlantika. Pišejo; našli mrtvo pa, da je naredila samomor z dvema streloma v glavo, in čudn kako se lahko nekdo sam dvakrat ustreli v glavo. Najboljša pa je tale; zakaj globala še ni prepovedal takega orožja, da si lahko nekdo pišlje šus sam seb dvakrat. pa da je to lažna vest in teorije zarote in podobn globailstičen drek. Tisti, ki so vse to napisal so spodaj napisal; OBJAVJAMO PREVERJENE NOVICE. ČUdna driska. Njen fant škraba, da je umrla noben niti starši pa ne navajajo zaradi česa je umrla. Uradnega obvestila o njeni smrti še ni zaslediti.
Gregec sam globalistipčen drek te je. Torej ti predlagam, da kontaktiraš njene starše ali njenga fanta pa še kakšnega za repete. Nisem nič stoposto drdil. Vse take sam Aamer pišejo. Logičn pa je lahko, da so jo ubili ne sam zaradi pisanja o okorupciji v farmaciji pisala je tudi o škodljivosti cepiv.
hahahohohohihi
boditevcvetju
#145
Gost
0
pred 4 dnevi
#143

hahahahahahaha

Trdil si, da so jo ubili zaradi knjige o podkupninah v farmaciji, ki je fikcija, danes sem pa jaz paranoik, ker sem ti rekel, da je vzrok smrti nerazkrit. Vse kar si nalepil, je samo informacija o njeni smrti in pogrebni slovesnosti.

jakec jakec sam bullshit te je
#144
haapy yack
0
pred 5 dnevi
hoj
Edin parajonik si najbrž ti.
https://usobit.com/obituaries-2019/11/jennifer-jaynes-october-30-1972-november-25-2019/
boditevcvetju

Jennifer Jaynes October 30 1972 November 25 2019, death notice, Obituaries, Necrology

Death notice Funeral services for Jennifer Jaynes, age 47 of Hideaway, Texas, are scheduled for 11:00 a.m. Saturday, Nov
#143
Gost
0
pred 6 dnevi
Kot sem rekel, TEORIJA ZAROTE

Ampak "veseli jakec" bo še naprej širil svojo paranojo.

Jakec, samo za tebe ... solit se pojdi. Malo manj Ineta, ven na zrak.

https://medium.com/@jookco/update-usa-today-author-jennifer-jaynes-is-dead-1032f5a61770

UPDATE : USA Today Author Jennifer Jaynes is Dead. - Death - Medium

USA Today best selling author Jennifer Jaynes died on Monday, November 25, 2019. Since the news of her death broke on so
#142
Gost
0
pred 6 dnevi
Market News November 29, 2019 at 12:20 am Cause of Death:

Although we have not seen official statement on the cause of her death, but we have seen some statement from people (teoretiki zarote, kot si ti sam vessel jakes) on social media saying that her death was rules suicide.

We never made mention of the word suicide, it’s google snippets that generate the word suicide on your search results. You can see many people (teoretiki zarote) on social media saying she killed her self, that’s not us.

#141
Zim Zelen
0
Nov 29, 2019
hoj haapy...* Dva strela sta bolj za sigurno, samo zgrešit ne smeš s prvim!
(#137)
#140
haapy yack
0
Nov 29, 2019
#138

hoj
Kaj prever? Iskanje po Jou Tubu prinaša sam en rezultat, trenutno je odstranjeno iz iskalnikov in izgleda kot veliko prikrivanje.
Napisala veliko knjig in j ebila zelo priljubljena. Prislužila si je mesto na seznamu najboljših prodajalcev v ZDA, Amazon 1 mesto. V vseh kategorijah v trgovini The Barnes & Noble's Nook Store. Bila na seznamu med 100 najboljšimi v Angliji, Kanadi, Avstraliji in Braziliji...
Janifer was found the usual way, with two self inflicted gunshot wounds to the head, ruled a "suicide".
boditevcvetju
#139
Gost
0
Nov 29, 2019
#137

ALWAYS FACT CHECK FIRST!!!!

She was never shot she did not commit suicide you should be charged!!!!!


Paranoik!!!!!!!!!!!!!
#138
haapy yack
0
Nov 28, 2019
hoj
Kako kdo lahko naredi samomor z dvema streloma v glavo. Globalist so pa res trapast, da bo to kdo požru.
Napisal uspešnico v ZDA korupcija znaotraj farmacije in o cepivih.
Globala še na prej počne svinarije na planet.
https://amarketnews.com/2019/11/28/jennifer-jaynes-death-obituary/
boditevcvetju

Jennifer Jaynes death, Obituary : USA Today Author Found Shot Dead.

Jennifer Jaynes death, Obituary : USA Today Author Found Shot Dead. Death - Obituaries : (MARKET NEWS) - Friends and fam
#137
haapy yack
0
Nov 28, 2019
hoj
Edina zanesljiva zaščita pred globalističnimi strupenimi igračami je zdrava prehrana in zmanjašanje na minimalec lastne izpostavljenosti od EMP-jev. EMP-jav ni mogoče popolnoma izključiti. Lahko pa se izključiš iz čim več raznih omrežnih sistemov, se povežeš ponovno z prirodo, hraniš se zdravo, odgovorno opuščanje svoje emocije in pomagati svojemu telesu v procesih detoksikacije. Tega globalističnega sranja iz svojga življenja ne moreš popolnoma izklopit. Delno pa lohk.

Ne imej mobija blizu lobanje in oddaljite se kolikor je mogoče od naprav, ki sevajo EMP;
Omejite uporabo mobijev na področju na katerem je signal močan, prav tako na področjih s slabšim signalom kjer za svoj delvanje porabljajo več energije in s tem bolj sevajo; Ko ne rabiš telefona ga izklop in Wi-FI router; Izklop vse naprave v spalnc; razmislite ali lahko brezžično sraje popolnoma izklopš in names tega uporabljaš spet kable; pa da ga otroc neb rabil in podobn blablainbla....
globalistsenatoposerje
boditevcvetju
#136
Zim Zelen
1
Nov 28, 2019
*haapy...#134
Tudi kremice delajo. Se namažeš in si varen. Le proti insektom in drugim globalnim rilčkarjem ne deluje, ker imajo tajen sporazum za cepljenje prebivalstva z zračno floto.
(hočešnočešbrezplačno)
#135
haapy yack
0
Nov 28, 2019
hoj
Globalistom šumi v lobajah pa ga zato tako pohajo.
Savski zele nima v seb nič. Razen, da ga globalistu zabrišeš v lobanjo. Mogoče bi to delvalo. Šungit tipa 1 se imenuje elitni, odnosno plemeniti šungit.
Najbolj čista in prvoklasna oblika šungita vsebuje 98 odstotkov ogljika; je svetleči srebrnkast malo kovinskega sijaja; ne moreš ga rezat niti oblikovat; tak je samo 1 odstotkov šungita na planet.
Šungit tipa II (črni šungit) ima 50 do 70 odstotkov ogljika; tega lahko oblikuješ in poliraš ta vrsta se običajno uporablja za izdelvanje raznih predmetov in nakita; črne je barve in je malo motnega sijajaj (če ni poliran).
Šungit tipa III (sivi šungit), šungitni kamen): ima od 30 do 50 odstotkov ogljika sive barve, motnega sijaja alpa mat.
globalistomšumi v galvizatobiradidabitudivsemdrugim
boditevcvetju
#134
Zim Zelen
1
Nov 28, 2019
*haapy ...- #132
Šungit? To pa ni domače pa še ogličen odtis ima velik. Kar dva kamna iz Save, tista zelena, vtaknem v žepa pa bom odbijal sevanja v vesolje, viruse in druga gomazeča bitja pa usmeril na njihov izvor.
(savašumi)
#133
haapy yack
0
Nov 27, 2019
hoj
#131 Veš da. Skrivnostni mineral ŠUNGIT. Mineral je skrajno edinstven v svoji molekularni strukturi.
Ščiti pred sevanjem, proti infekcijam, vnetji, alergijami, visokem krvnem pritisku, osteoartritisu, prebavnimi motnjami ter problemih s kožo.
To je najstarejša in najbolj varovana skrivnost sveta.
Šungit se v naravi nahaj samo na enem mestu na Zemlji v zemljepisnem področju Karelia, ki ga z Rusijo deli Finska takoj severno od Sankt Peterburga. Karelijske pečine, so znane kot nanosi Zazhoginsky, ki vsebujejo približn 35 miljonov ton šungita in šungitskega kamenja.
boditevcvetju
#132
Zim Zelen
0
Nov 27, 2019
GOOGLE: 5G med strahovi in interesi

*haapy -
#130 Ali imajo kakšne posebne kapice?
#131
haapy yack
1
Nov 27, 2019
hoj
Proklet lobist globale. Mobitel je lepil cele plahte po Župančičevi jami, da sevanje od njihove mobilne postaje ne škoduje. Potem pa je le ena šalabajzarka povedala, da sevanje neškoduje zaposlenim v Mobitelu? So kot pod klobukom zaščiteni. Izven tag pa je sevanje škodljivo.
crkaodabohda
boditevcvetju
#130
Zim Zelen
0
Nov 27, 2019
Za ravnotežje med propagatorji in nasprotnki 5G tehnologije.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjDzcPTk4rmAhU1AWMBHUNQC-8QFjABegQIAhAB&url=https://www.had.si/blog/2019/09/11/5g-tehnologija-v-sloveniji-obstajajo-nasprotniki-5g-tehnologije/&usg=AOvVaw2qpPV_kVjnpoZDxK_vBrBu
#129
Pokaži več komentarjev
Zim Zelen
Zim Zelen
Objavil/a 2019-03-31 15:06:13 (Mar 31, 2019)
Starejša objava Novejša objava
undefined

The Brussels Times - Belgium risks being left behind in the 5G revolution

Belgium risks exclusion from the 5G revolution if it cannot work out its internal governmental struggles over the distribution of the auction pro...

ZADNJE OBJAVE
Vlak
Recikliranje
ISLANDIJA
Še pomnite tovariše?
KAVANAGH in drugi.......
Motorist reševalec!
SKALA
Korupcija? Da ali ne?
Obsedenosti!
KAOS
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
December 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj