Korupcija? Da ali ne?

Objavil/a Zim Zelen, dne 2019-05-23 ob 08:24:57

Za Drugi tir in Predor pa tak cirkus glede financiranja!

Vzemite tam kjer je in dajte tja kjer še ni :-) !

Golob: Zaradi korupcije letno izgubljene 3,5 milijarde evrov - Grem Volit! evropske poslance

Rdeča nit programa Dobre države tudi pred evropskimi volitvami ostaja boj proti korupciji, je pojasnil nosilec liste Peter Golob.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
haapy yack
0
May 31, 2019
hoj
Bivši plačanec priznal kako so širil virus AIDS, v Južni Afriki, da bi istrebil črne domorodce...
https://www.youtube.com/watch?v=qVvxKy_eDe4
boditevcvetju

"We Deliberately Spread AIDS Virus To Wipe Out Blacks In South Africa" Apartheid E

In a shocking confession, made on camera in a new documentary – Cold Case Hammarskjöld – a former member of South Africa
#24
haapy yack
1
May 31, 2019
hoj
Putin je objavil na ruski televiziji, da je NWO propadel in da svet sedaj doživlja poslednje trzaje proti smrti elitističnega režima.
To je izjavil na ruskem kanalu NTV, da se ljudje preko planet prebujajo in so spoznali zahrbtno resnico o načrtih "elite".
"To je neizbežno. Poizkusi, da se ustvar unipolarni svet niso uspel. Mi že živimo v drugih časih. Rusija se je zmerom držala tega, da se mora spoštovati interese drugih dokler smo v obrambi nas samih. To je način kako bomo gradili naše odnose s našimi kolegi", je rekel Putin v intervjuju v nedeljo.
Putin je komentiral zakaj je Zahod vedno gluh na pozicije Moskve o reševanju vojnih sporov, naprimer v ilewgalnem bombardiranju Jugoslavije s strani Nata 1999. in delo Nata v Zvezi v Bosni in Hercegovini leta 1995.
Odgovor je jasen: samo glasni se poslušajo... Situacija se menja in mislim, da to ni skrivnost, da mnogi od naših partnerjev sedaj delujejo v skladu s mednarodnim pravom, ker se je globalno ravnotežje postopoma vrača".
V Minhnu na Konferenci o varnosti (MSC) leta 2007. je Putin kritiziral unipolarnost mednarodnih poslov, ki so jih ustvarile ZDA, in obtožil Washigton, da provocira novo tekmovanje o jedrskem oboroževanju, širenje Nata v Evropo, enostransko širitev sile , brez mandata ZN in izvajanje neravnotežja na Bližnjem Vzhodu, kar bi lahko prineslo naraščanje ekstremizma.
Februarja 2016., je predsednik Evropskega parlamenta Aleksander Graf Lambsdorff povedal za Sputnik, da so se nekatera od predvidenj na konferenci 2007. uresničila.
Ruska oblast je večkrat kritizirala Zahod zaradi omaleževanja interesov drugih držav in enostranskega delovanja proti principu mednarodnega prava, kot je to bil primer v Bivši Jugoslaviji, Iraku, Libiji.
boditevcvetju
#23
Radmila Čučak
0
May 31, 2019
kom #21

Veseli me Putinova kibernetska in finančna podpora desničarjema Le Penovi in Trumpu, kajti Emanuel Makron in Hillary Clinton ( podpornica pedofilov), sta bolj zvesta služabnika kartelov Elite in globoke države, ki udejanjajo New World Order sistem.

Tudi v Sloveniji samo desnica omenja in opozarja na Georga Sorosa, ki v imenu NWO elite financira ilegalne migracije in izvaja islamizacijo EU, ki je že velik problem v Franciji in drugod.

Levica pa zvesto izvaja NWO načrte s podporo homoseksualnim ideologijam in teoriji spola v šolah, ateizmu in uvozu migrantov, ki ogrožajo varnost obmejnih prebivalcev in izčrpavajo moči naše policije, ki zaradi dalj časa trajajoče obremenjenosti komaj zmore nadzorovati meje države

Tako je žal desnica v Sloveniji tista, ki dolgoročno bolj deluje v interesu slovenskega naroda in se vsaj deloma zaveda pasti Nove Svetovne Ureditve, ki pomeni diktaturo Elite, vse večje zmanjševanje svobode ljudi, uničevanje krščanskih vrednost in tradicionalne oblike družine

Tem načrtom NWO z diktaturo elitnih kartelov in lobijev ter zlasti islamizaciji Evrope, nasprotuje nova politična opcija, ki se imenuje suverenizem in kateri pripadajo francoska Le Penova, italijanski Salvini in madžarski Orban, pri nas pa nova stranka Dom z mag. Bernardom Brščičem na čelu

Več o NWO je v moji objavi:

http://www.publishwall.si/.publishwall.si/post/275944/new-world-order-nevidni-imperij

New World Order: Nevidni Imperij

Film s slovenskimi podnapisi vsebuje opis glavnih organizacij, ki uvajajo zlohotni sistem, imenovan Nov Svetovni Red ter
#22
Zim Zelen
0
May 31, 2019


JJ in Putin? Ali sta si podala roke?https://4d.rtvslo.si/arhiv/odmevi/174618583

Zunanji sovražnik je lahko najboljši zaveznik in prijatelj!
#21
Radmila Čučak
2
May 31, 2019
Če je minister Prešiček
letel zaradi kričanja

naj tudi ministrica Bratušek
zaradi podlega ravnanja

ko odžagala je podjetje Minis
brez vsakršnega obžalovanja

Novinar Bojan Požar pa lahko slavi,
saj odstranil je že več kot ministre tri

:D

(komentar na oddajo Faktor 298 :)
#20
Zim Zelen
1
May 30, 2019
Tako organizirana dela #14 so značilna za zločinske organizacije. Bolj splošno znano je pa imenovanje "Mafijska posla".

V tej državi je drugačen bolj transparenten način, pravo čudo ne spretnih.
#19
Zim Zelen
1
May 30, 2019
*Radmila
Res sem malo prehiteval z "obsodbo" Nine. Sem malo pogledal in je kar prepričljiva z razlago.
V meni je plesnela še stara novica iz medijev preteklih let ko so to podjetje vlekli na gauge.
Sedanja razlaga, ki zamuja razkriva čudne posle.


Mlinarjeva mi je še vedno všeč, da je grešila je pa itak kvaliteta v naših logih :)
#18
Radmila Čučak
1
May 30, 2019
Zim Zelen...Aljuš Petrinač je povedal, da bo naslednji četrtek v Tarči na SLO TV1 pogovor o tej novi aferi Bratuvšek - Mlinar.

Zakaj Nina Bojevič ne bi bila avtoriteta? Ona je oseba, ki je o tem najbolje podučena in je po stroki pravnica. Zagotovo je bolj verodostojna kakor politiki, ki so po naravi svojega poklica znani po tem, da jim resnica ravno ni najbolj pri srcu.

Jaz verjamem Nini Bojevič vse, kar je povedala v oddaji Faktor 298.

Verjamem tudi, da si razočaran, saj si v nedeljo volil dr. Mlinarjevo

Jaz pa sem volila mag. Bernarda Brščiča, ki je tudi razočaran, da je Irena Jovova iz LMŠ dobila več glasov kakor on. Toda, kdor se ne pojavlja na TV SLO ali POP TV, za javnost ne obstaja in je razumljivo in pričakovano, da je dobil tako malo glasov.
#17
Zim Zelen
0
May 30, 2019
#6 - Še nisem preverjal!
Ali ni izbor preko javnih naročil?
(Nina Bojovič mi ni ravno neka avtoriteta, lahko se pa motim:)
#16
Radmila Čučak
0
May 30, 2019
Všeč pa mi je, da je v Franciji zmagala Marine le Pen, pred Makronom, globalistom in služabnikom elitnega mogotca Rothchildsa, enega izmed tvorcev sistema New World Order

Leta 2017 je predsedniška kandidatka Marine Le Pen je dala zaobljubo, da bo uničila New World Order, če bo izvoljena za Predsednico Francije. Evropski Eliti je poslala opozorilo, da bo razkrinkala njihove koruptivne inštitucije, ki služijo same sebi.

“Ljudje so spregovorili in njihovo sporočilo je jasno: Z Novim Svetovnim Redom je konec" je povedala Le Penova l 2017

Mag Bernard Brščič je politiko Marine le Pen imenoval suverenizem, ki se zavzema za večjo vlogo nacionalnih držav in zaščito pred ilegalnimi migracijami, ki jih vodi NWO elita.

V tej skupini sta tudi Viktor Orban in Salvini. Ta skupina je bila na sedanjih volitvah uspešna, kar pomeni, da ljudje nasprotujejo večji vlogi kartelov iz Bruslja, pri oblikovanju nacionalnih politik.
#15
Radmila Čučak
1
May 30, 2019
Tudi dr. Angelika Mlinar, kandidatka za EU poslanko v stranki SAB, ni neoporečna. V oddaji Faktor 298 jo obtožuje za koruptivno delovanje Nina Bojovič. pravnica in strokovnjakinja za javna naročila .

V sodelovanju z ministrico Alenko Bratušek želi dr. Angelika Mlinar več milijonski posel postavitve proti-migrantske ograje na meji zagotoviti svojim znancem iz podjetja Hočevar, medtem ko so podjetje Minis neupravičeno izločili iz tega posla, ki naj bi ga leta 2015 korektno opravili.

Alenka Bratušek v oddaji Faktor ni želela sodelovati in pojasniti dogajanje, voditelja Aljuša Pertinača pa je blokirala na Twiterju

https://www.youtube.com/watch?v=g2SRbMzuc7Y&t=12s

FAKTOR #298: KDO BRANI SLOVENIJO? (Nina BOJOVIČ, mag. Alenka BRATUŠEK) - YouTube

Faktor je pogovorna oddaja o politiki, gospodarstvu, medijih, šovbiznisu in športu, na slovenski televiziji TV3. IZJAVA
#14
haapy yack
0
May 27, 2019
hoj
Ja kar nekaj jih je ostal z dolgimi nosovi. Dobr olgličar bo še kar dve leti prejemal začsno nadomestilo, kar pomeni njihova prejšnja plača. To je odvisno od dolžine njihovga mandata. Še naprej imajo pravice do uporabe subvencioniranih restavracij in menz v stavbah parlamenta ter do uporabe knjižnic in telemunikacijskih storitev v Bruslju, Sraesbourgu in Luxemburgu. In nazadnje, ko se škorc upokojijo, so njihove evropske pokojnine obdavčene po posebno nizkih evropskih davčnih stopnjah. lepo je biti poslanec, ker jim status zagotavlja imuniteteo pred sodnim pregonom... bogi reveži. Kam doniram 1 evro za sirote poslance in tiste, ki so popušili?
lepojebitimiljonarpres
boditewvcvetju
#13
Zim Zelen
0
May 27, 2019
Moja voljena sicer ni izvoljena, sem malo žalosten zaradi nje, ker se je podala v tvegano avanturo na Slovenskem.
Razočarnja ni skrivala je pa krepka ženska, ki se zna v politiki prav obrniti tudi v prihodnje.☼
(na #11)
#12
Zim Zelen
0
May 25, 2019
Naj molčim ob izpovedi, da volim Korošico?
Dr. A.Mlinar me je šarmirala z nastopom.
A.Bratušek pohvala, da jo je sprejela v svoje vrste :-) ☼
#11
haapy yack
0
May 24, 2019
hoj
Ne bo nič dosegel. če bo izvoljen bo vsaj za ničelno dosego povedanga vlekel plačo 8.700 evrov na mesec pa še mal zraven. Se bo pridružil tropu, ki bodo skupaj tulili v polno Luno. Dr. Pretnar je bolj realno govoril. Kdo kupuje zemljo v Afrik in od tam izganja domorodce v Eu lager. Zanimiv. Njabrž se bo globalist tja umaknil, ko bo Eu lager zagoru. V Novi Zelandiji takoder globala kupuje zemljo. Zato so priredil igrico masakra, da so potem lahko psrej zakon, da ne sme tam noben kupit avtomatskega orožja. Že vedo zakaj. Soros je v Brazili kupil veliko najbljše rodovitne zemlje. Že ve za kaj.
Bushevi so kupil v Ekvadorju največje podzemno jezero pitne vode na planet. Že vedo za kaj. Kaj pa domača fronta. Nadaljuje se nategvanje ljudi. Hočemo Evropo vpijejo s plakatov. Predvsem hočejo prevelike plače. Jebe se globali. Saj ne gre z njihovi računov.
boditevcvetju
#10
Radmila Čučak
2
May 24, 2019
Haapy yack,,,saj je jasno, da en Brščič nič ne bo dosegel......v igri so lobiji, ki imajo moč z denarjem vplivati na sprejem zakonodaje, ki njim ustreza

A kljub temu bom volila mag Bernarda Brščiča, zato ker se strinjam s tem, kar je povedal

Kako delujejo elitni lobiji, katerih del je George Soroš, preko svetovnih organizacij, evropske zakonodaje itd...je lepo opisano v tem članku

https://ambasador21.wordpress.com/2016/08/24/razkriti-sorosevi-dokumenti-in-omrezje-migrantska-kriza-naj-bo-nova-realnost/

RAZKRITI SOROŠEVI DOKUMENTI IN OMREŽJE: “MIGRANTSKA KRIZA NAJ BO NOVA REALNOST”

Hekerska skupina DC Leaks je priskrbela okrog 3000 dokumentov Soroševe organizacije Open Society Foundation, te pa je po
#9
haapy yack
0
May 24, 2019
hoj
Korejčki naj kar skačejo v prepad. Zakaj bi moral tudi drugi. Ko bodo spoznal da so jih scat peljal bo že prepozno.
Z nami ne bo nič drugače.
Ne vem kako bo Brščič to dosegel. Gadafi je imel moč pa so ga fental Libijo pa uničil. Huso je imel moč pa so ga fental. Irak pa sesul. Nategnil so Ukrajino in imajo že več kot 13.000 mrtvih. Dobr v Siriji so se globalist opekli in sedaj gruntajo kako in kaj. Bodo že kaj spacal.
Al pa da ima vsak narod pravico do odločbe o samostojnosti. Le kakašna samostojnost, če predaš monetarno svobodo v roke globale. To je neki takega kot, da bi ti lisica čuvala kurnik.
nekaženičdobregapres
boditevcvetju
#8
Radmila Čučak
0
May 24, 2019
Jaz pa grem na volitve in volila bom Bernarda Brščiča, mag. ekonomije in mag. filozofije, ustanovitelja stranke DOM in komentatorja v oddaji Faktor.

Zato ker se strinjam z njegovimi stališči :

- proti uvozu migrantov in Marakeškemu sporazumu
- proti obveznemu cepljenju
- proti multi kulti ciljem New World Order sistema

Je en redkih politikov, ki se jasno zaveda, da obvezno cepljenje ni za blagor naši otrok ampak za povečevanje profita farmacevtske industrije. Ve tudi kaj so cilji globalne svetovne vlade Novega svetovnega reda in kakšna je vloga OZN pri tem. Pozna ozadje multi kulti kulta Elite, s ciljem uničenja tradicionalnih evropskih krščanskih vrednot

https://www.youtube.com/watch?v=C3tNvbm_CzQ

[KDO VAM LAŽE] 21.11.2018 Nova24TV: Gost Bernard Brščič - YouTube

[KDO VAM LAŽE] [Datum] Nova24TV, Gost: [gost] Drage Slovenke, dragi Slovenci, spoštovani davkoplačevalci lepo pozdravlje
#7
Zim Zelen
0
May 23, 2019
*haapy y.
Saj to deluje kot elektronska droga. Ni čudno, da so koruptivni lobiji obsedeni s to novotorijo. Južni Korejci so navdušeni nad njo in s predelavo lastnih možgančkov vstopajo v svet umetne inteligence
(petgsteboj)
#6
haapy yack
0
May 23, 2019
hoj
če greš na volitve si v riti ali če ne greš si zopet v riti.
Enako kot, če navijaš za NWO ali pa si proti. V obeh primerih si v riti.
Recimo kot Republikanc ali Demokrat. Oboje futra isti gospodar.
Nimaš nobene izbire. Gotof si v vsakem primeru.
Pravjo, če je vesolje 'računalniška simulacija' kaj smo potem mi ljudje.
Preprost. Mi ljudje smo zadnaj epizoda v greznici imenvani Zemlja.
Zakaj tako? Za to, ker ustvarjajo ali so ga že orožje za masovno istrebljenje Homo sapiensa. Pripravja se velik potop s frekvencijami, ki bodo zbrisale večino trenutno genetskih manifestacij vrste Homo sapins? 5G omrežje in WiGiga 'omrežje smrti'. S to novo kombinacijo Wi-Fi bazne celice 5G omrežja združujejo s mikrooddajniki (microcel). Tako s to zadnjo menifestacijo sevanja se začne s frekvencijo 2,45 GHz (5G), ki lahko povzroči rotacijo vseh telesnih molekul vode okoli svoje osi. Telo vsebuje 70% vode kar prinese velik sistemski učinek na vse celične strukture....
Nova predlagana tehnologija WiGig, ki uporablja frekvencijo od 60 GHz in njeno delovanje na frekvencijo 5G omrežja od 2,45 GHz, lahko rečemo, da se pravkar začel nov nivo kopletnega napada na človeški organizem. Ta nova WiGig tehnologija frekvence 60 GHz je edinstevana, ker lahko upliva na orbite vseh molekul kisika. To prinese delovanje ne samo na hemoglobin in apsorpcijo železa temveč tudi na proizvodnjo vitamina D v telesu, s čemer se imunski sistem dodatno ogroža. Te frekvencije skupaj lahko popolnoma zajamejo vse molekule vode in kisika v telesu človeka in jih navedejo na oscilacije. ,,Torej delajo popolno orožje za masovno istrebljenje".
zdaj pa pojdite volit.
boditevcvetju.
#5
Pokaži več komentarjev
Zim Zelen
Zim Zelen
Objavil/a 2019-05-23 08:24:57 (May 23, 2019)
Starejša objava Novejša objava
Golob: Zaradi korupcije letno izgubljene 3,5 milijarde evrov - Grem Volit! evropske poslance

Rdeča nit programa Dobre države tudi pred evropskimi volitvami ostaja boj proti korupciji, je pojasnil nosilec liste Peter Golob.

ZADNJE OBJAVE
KARANTENA
UMETNA PLJUČA
"Šlogarce za L.2020"
Virus je v prednosti!
Pod nogami :-o
ŽELJAVA
GRABOVOJ
Katalitska depolimerizacija
Vlak
Recikliranje
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj