Generacija identitete

Smo metapolitično gibanje mladih, ki se borimo za preživetje svoje etno-kulturne identitete.

Prijatelji (2)
John Rivers
Branko Gaber
Spremljevalci (5)
Jaka Roš
Boštjan Marinčič
Matija Sotlar
John Rivers
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

V ESSNU UGRABILI IN ZLORABILI NOSEČO ŽENSKO
Multikulturna družba
Interni konflikt muslimank...
Make love & defend Europe
NIHČE NE MARA ANTIFA!
Srečanje Generacije Identitete Slovenija in Avstrija v Mariboru
Tukaj je Evropa!
Ne želimo kvot in migrantskih centrov v Črnomlju!
Z islamom in brez njega.
"Migrantski otroci" stari tudi čez 30 let
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

NOVA SPLETNA STRAN

Generacija identitete
29.04.2018 11:15 (Apr 29, 2018)

Imamo novo spletno stran!

Spoštovani podporniki in simpatizerji našega gibanja, kar smo vam pred kratkim obljubili, smo tudi izpeljali. Zagnan je prvi izmed številnih projektov, ki jih načrtujemo za prihajajoče obdobje. Ob vse večjih težavah s svobodnim izražanjem bo samostojna spletna stran dobrodošel in prepotreben vir kredibilnih informacij glede politične, demografske in varnostne situacije v Sloveniji in Evropi, hkrati pa vpogled v aktivnosti identitarnega gibanja pri nas.

S klikom na spodnjo povezavo lahko obiščete našo novo spletno stran. Na njej so na voljo vse potrebne informacije glede organizacije našega gibanja, aktivnostih, ciljih, načrtih, prepričanjih in vsem kar spada zraven. Vsi zainteresirani za pridružitev boste potrebna navodila našli na posebnem zavihku, preko nove strani je možno tudi naročanje izdelkov iz naše kolekcije.

Spletna stran sicer še nima svoje končne podobe, v prihodnjih dneh jo bomo nadgradili, dopolnili z vsebino, olajšali način naročanja in plačevan

Vladavina prava je izgubila

Generacija identitete
16.11.2017 12:37 (Nov 16, 2017)

Zgodba z ilegalnim migrantom je doživela epilog - in ta epilog je vladno popuščanje - s strani Cerarja in Brgleza. Ilegalni migrant Ahmad zaenkrat ostaja v državi. Vladavina prava je izgubila, skrajna levica, ki se bori za svet brez meja in narodov, pa zopet slavi.

Najprej moramo pogledati razlog, zakaj je skrajna levica tako vztrajno zagovarjala ohranitev točno tega ilegalca. Po besedah poslancev, ki so se zanj zavzeli, je Ahmad "sodeloval pri projektih ministrstva za kulturo, organiziral socialno pomoč in tudi drugače deloval proaktivno."

Povedano z drugimi besedami, se je vključil v vrste skrajne levice. In kot že lahko sklepamo, ko si enkrat v vrstah skrajne levice, zakon za tebe več ne velja. Poglejmo za primer ilegalno okupacijo Roga, nasilje antife, preprečitev deportacij, in mnoge druge primere.

Skrajna levica je v tej državi konsistentno drobila vladavino prava na račun svojih želja. In ob tem je, zaradi popuščanja s strani levičarskih poslancev, mestnih svetnikov, uradnih os

V ESSNU UGRABILI IN ZLORABILI NOSEČO ŽENSKO

Generacija identitete
06.11.2017 13:04 (Nov 06, 2017)

Policija je v Essnu aretirala večje število Libanoncev, ki so ugrabili mlado nosečo žensko.
V filmski akciji, so morali uporabiti veliko sile pri čemer so bili 3 policisti poškodovani, zaradi upora, ki so ga bili deležni iz strani v Nemčiji živeče libanonske družine.

Žensko so ponoči ugrabili in jo na silo zvlekli v svojo hišo, kjer so se nad njo izživljali. Policija jo je našla v hiši groze hudo poškodovano ležati na tleh.

Najbolj neverjetno dejstvo pa je, da je policija enega izmed osumljencev že izpustila na prostost, od koder se bo lahko zagovarjal.

Ali je v takšni primerih begosumnost in možnost ponovitve kaznivega dejanja resnično manjša, kot pri ostalih milejših prekrških, ki jih obravnavajo pri domačih državljanih?
Smo resnično postali manjvredni v lastnih državah? Kdaj bomo nehali verjeti floskulam o prečudovitem multikulturnem svetu?

Na delo, slovenske vse hčere, sinovi, da rešimo rod svoj pred tujstva okovi!

Generacija Identitete Štajerska

https://www.derwesten.de/staedte/esse

Začnimo se učiti iz bogatih zgodovinskih izkušenj Evropske civilizacije.

Generacija identitete
04.11.2017 13:12 (Nov 04, 2017)

Začnimo se učiti iz bogatih zgodovinskih izkušenj Evropske civilizacije.

+++ STOP HALAL +++

Generacija identitete
03.11.2017 09:26 (Nov 03, 2017)

Muslimani v skladu s svojo vero ne smejo uživati alkohola in svinjine, prav tako pa tudi ne jedi brez oznake halal, torej tistih jedi, ki vsebujejo svinjino ali izdelke iz svinjine ter kri. Glede na to, da gre za muslimanski običaj, je naravnost žalostno, da se v naši kulturi povečuje število izdelkov z oznako halal, ki jih nekatera podjetja potuhnjeno vsiljujejo, saj takšni izdelki ne sodijo v naše okolje.

Kako poteka halal zakol živali?
Živali pred zakolom ne omamijo, ampak jih zakoljejo in pustijo, da jim počasi odteče kri, torej na krut način z izkrvavitvijo. Ker slovenski spremenjeni zakon to prepoveduje, je Slovenska muslimanska skupnost na ustavno sodišče naslovila pobudo za oceno ustavnosti zakona.

Se bomo kot družba, ki je bila osnovana na krščanskih temeljih povsem podredili muslimanski kulturi? To je naravnost žalostno glede na to, da moramo mi ob obisku muslimanskih držav upoštevati kulturo in običaje, saj lahko v nasprotnem primeru sledi kazen, tudi zaporna.

Vir: http://nov

Na sliki so utrinki letošnje Stockholmske parade ponosa.

Generacija identitete
02.11.2017 11:33 (Nov 02, 2017)

Na sliki so utrinki letošnje Stockholmske parade ponosa.

Vprašajte se, je resnično LGBT identiteta tista, na kateri želimo graditi narodno kulturo?

Je to tista identiteta, s katero želimo, da se poistovetijo naši otroci?

Je to res tisti vrhunec človeštva, kakor nas na skoraj dnevni osnovi prepričujejo mediji, prevladajoči lobiji in politiki?

To je dan živih!

Generacija identitete
01.11.2017 10:18 (Nov 01, 2017)

To ni "dan mrtvih", kot je bilo napisano na naših koledarjih. To je dan živih, saj so bili, so in bodo tudi v bodoče del naše identitete. Na našo identiteto vplivajo tako mrtvi, kot tudi še nerojeni, zato je prav, da se s ponosom spominjamo na umrle, in da pripravimo dobre življenske pogoje za naše potomce.

+++ STOP LGBTQ REVOLUCIJI! +++

Generacija identitete
01.11.2017 10:15 (Nov 01, 2017)

Ni dovolj, da želijo istospolne poroke in posvojitev otrok s strani istospolnih partnerjev, sedaj so se spravili še na nebogljene otroke, in jim vsiljujejo svojo degenerirano ideologijo.

"V Kaliforniji že deluje počitniški tabor za ‘transseksualne in spolno spremenljive otroke’, Bay Area Rainbow Day Camp, kamor sprejemajo otroke od četrtega leta starosti dalje. Lastnica in ustanoviteljica tabora pravi, da se v taboru osredotočajo na zagotavljanje “varnega prostora za raziskovanje spolne identitete in izražanja“, medtem ko kritiki trdijo, da bodo majhni otroci v kampu postali zgolj zmedeni. "

Vir: http://nova24tv.si/svet/noro-stiriletni-otroci-na-pocitniskem-taboru-za-transseksualne-in-spolno-spremenljive-otroke/

Večina migrantov ne prihaja iz vojnih območij

Generacija identitete
31.10.2017 18:57 (Oct 31, 2017)

Večina migrantov ne prihaja iz vojnih območij, njihovi cilji so predvsem ekonomsko okoriščanje na račun Evropejcev. Masovne imigracije, katere so podprte s strani nevladnih organizacij, ne bodo rešile nobenih problemov v Afriki, ampak samo naredile nove probleme v Evropi.

Vir: The Spectator (22.7.2017)

Od antife do identitarstva

Generacija identitete
31.10.2017 18:54 (Oct 31, 2017)

Preberite intervju z Robertom, ki je zapustil gibanje antifa, danes pa je eden izmed vodilnih aktivistov v berlinskih identitarnih krogih.

Rekonkvista Evrope je v polnem teku

https://steemit.com/news/@lukewearechange/i-abandoned-antifa-for-the-identitarian-movement

Triglav - ponos in simbol Slovenije

Generacija identitete
31.10.2017 18:51 (Oct 31, 2017)

Triglav - ponos in simbol Slovenije

Primož Trubar je napisal Katekizem in Abecednik

Generacija identitete
31.10.2017 10:29 (Oct 31, 2017)

Mineva 467 let odkar je Primož Trubar napisal Katekizem in Abecednik - prvi knjigi v slovenskem jeziku. Medtem, ko nekateri mislijo, da je danes praznik zaradi čarovnic...

Misija Defend Europe v polnem teku!

Generacija identitete
29.10.2017 22:29 (Oct 29, 2017)

1. avgust

++++ FAKE NEWS ++++

Generacija identitete
29.10.2017 22:26 (Oct 29, 2017)

++++ FAKE NEWS ++++

Velika večina večjih medijev v Nemčiji je po nareku nemške vlade igrala ključno vlogo v zavajajoči predstavi migrantske krize pred širšo javnostjo. Po temeljiti analizi več tisoč člankov objavljenih v nemških »mainstream« medijih med februarjem 2015 in marcem 2016 so raziskovalci iz medijske šole v Hamburgu in univerze v Leipzigu ugotovili, da je bilo medijsko poročanje v Nemčiji o tovrstni tematiki izredno neobjektivno. Raziskava je številne nemške časnike kot so Bild, Die Welt, the Sueddeutsche Zeitung in Frankfurter Allgemeine Zeitung obtožila tesnega sodelovanja s politiko odprtih meja Angele Merkel. Kljub masovnim protestom proti tovrstni politiki so omenjeni časniki ignorirali številna dejstva in več kot očitno svojo retoriko prilagajali »kulturi dobrodošlice«, tako kot so si jo zamislile tamkajšnje politične elite. Po besedah vodje raziskave profesorja Michaela Haller-ja je večina novinarjev napačno dojela svojo vlogo profesionalizma in namerno zanemarila tem

Ladja misije Defend Europe že pluje po Mediteranskem morju!

Generacija identitete
29.10.2017 22:25 (Oct 29, 2017)

24. julij

Ladja misije Defend Europe že pluje po Mediteranskem morju!

Z vsakim dnem smo bližje uradnemu začetku projekta, večji del posadke pa na Siciliji že nestrpno pričakuje vkrcanje na krov plovila z imenom »C-star«. Medtem, ko vsi napeto čakamo na prihod ladje v pristanišče mesta Catania, kjer bo imela svoj začetek največja identitarna misija doslej pa lahko svoj delež prispevate tudi vi. Podpišite peticijo, ki nasprotuje nesmiselnemu ravnanju nevladnih organizacij, odgovornih za masovni pritok ilegalnih imigrantov pri čemer sodelujejo s kriminalnimi organizacijami, ki služijo visoke profite s tihotapljenjem ljudi. Množice imigrantov »rešujejo« zgolj nekaj kilometrov od Libijske obale, od koder jih nato kljub nasprotovanju zakonodaje ne vračajo Libijskim oblastem temveč jih prevažajo preko Mediteranskega morja vse do juga Italije. To norost je potrebno ustaviti preden bo prepozno, peticijo pa lahko podpišete na naslovu http://defendeurope.net/get-active.

Prav tako še vedno pote

Teroristična sposobnost in mobilizacijska moč ima gibanje Antifa

Generacija identitete
29.10.2017 22:22 (Oct 29, 2017)

22. julij

Komaj deset dni je minilo od razdejanja, ki so ga na protestu v Hamburgu pustili levi ekstremisti znani pod skupnim nazivom "antifa".

Kljub temu da je v gibanju "antifa" veliko različnih frakcij, gre po večini za visoko organizirane in finančno podkrepljene anarhiste, iz tako imenovane avtonomne scene, ki se je začela v 70ih letih v Italiji. Ena izmed ključnih značilnosti avtonomnih scen je "skvotanje" (zasedba) zapuščenih objektov, ki jih anarhisti spravijo popolnoma pod svojo oblast. Nato uporabijo vse svoje vzvode v družbi (tudi podporo fakultet, medijev, fizične sile,...), da teh okupiranih objektov nikoli ne zapustijo.

Tudi v Sloveniji obstaja avtonomna scena, ki se koncentrira v različnih skvotih po Sloveniji - novomeški Sokolc, ljubljanska Metelkova in glavni štab: Ljubljanski Rog, so nekateri primeri.

Naj vas "brezdomska" narava avtonomnega gibanja ne zavede - gre za visoko usposobljene in dobro organizirane anarhiste, ki so posvečeni aktivizmu in

Identitarni v Ljubljani

Generacija identitete
29.10.2017 22:01 (Oct 29, 2017)

Podprite svoje lokalno identitarno gibanje

Polepšali smo koprske ulice.

Generacija identitete
18.07.2017 13:19 (Jul 18, 2017)

31. maj

Polepšali smo koprske ulice.

Aktivnosti v Ljubljani

Generacija identitete
18.07.2017 13:17 (Jul 18, 2017)

1. junij

Naši aktivisti so bili danes aktivni tudi v Ljubljani.

Intervju z vodjo italijanske Generacije identitete

Generacija identitete
18.07.2017 13:08 (Jul 18, 2017)

Vodja italijanske Generacije identitete Lorenzo Fiato v kratkem intervjuju o invaziji ilegalnih migrantov v Italijo in o našem odzivu na to: DEFEND EUROPE!

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj