Nadaljujemo boj za pravice otrok in družin! Stališče Koalicije »Za otroke gre!« na sramotno odločitev Ustavnega sodišča

Glas za otroke in družine
08.07.2022 23:02 (Jul 08, 2022)

Ustavno sodišče v dveh odločbah z dne 16.6.2022 (objavljeni 8.7.2022) zahteva ukinitev zakonske zveze žene in moža ter uvedbo posvojitev otrok v homoseksualna in druga LGBTQIA+ razmerja! Gre za škandalozno, krivično in ideološko motivirano odločitev utemeljeno na lažeh. 

Odločitev šestih ustavnih sodnikov – dr. Mateja Accetta, Katje Šugman Stubbs, dr. Roka Čeferina, dr. Špelce Mežnar in dr. Marijana Pavčnika – s katero so ukinili zakonsko zvezo žene in moža ter uzakonili posvojitve otrok v homoseksualna in druga LGBTQIA+ razmerja, je v popolnem nasprotju z načelom pravičnosti, naravnim pravom ter slovensko kulturo. 

6 posameznikov - ustavnih sodnic in sodnikov sodnikov - je poteptalo odločitev 1.085.275 državljank in državljanov.

Prav tako je njihova odločitev nedemokratična, saj je 6 posameznikov - ustavnih sodnic in sodnikov sodnikov - poteptalo odločitev 1.085.275 državljank in državljanov, ki so na treh referendumih pokazali, da mora slovenska zakonodaja ščititi temeljne člove

undefined

Pohod za življenje Slovenija: Pozdravljamo odločitev Vrhovnega sodišča ZDA, ki je odločilo, da smrt nerojenega otroka ni človekova pravica

Glas za otroke in družine
24.06.2022 17:45 (Jun 24, 2022)

V Pohodu za življenje pozdravljamo odločitev Ameriškega vrhovnega sodišča z dne 24. junija 2022, s katero je odpravilo kontroverzno sodbo Roe proti Wade, po kateri je to sodišče leta 1973 razglasilo smrt nerojenega otroka kot človekovo pravico njegove matere. Nedotakljivost človeškega življenja je temeljna pravica vsakega človeka od spočetja naprej. Vsaka zakonodaja, ki ne varuje življenja je krivična. Nerojeni otrok je človek, glavna razlika z rojenim je, da je še v maminem trebuhu in ga s prostim očesom ne moremo videti. Za razliko od leta 1973, sedaj imamo naprave, s katerimi lahko vidimo nerojenega otroka, zaznavamo bitje njegovega srca, vemo, da čuti bolečino, da se smeje itn. Nerojeni otrok ima od spočetja svoj edinstven in neponovljiv DNK zapis.

V Pohodu za življenje razumemo odločitev Vrhovnega sodišča ZDA kot uskladitev prava z dognanji sodobne znanosti. S sodbo leta iz 1973 je bila samo v ZDA storjena nepopravljiva krivica več kot 50 milijonom splavljenim nerojenim otrokom t

undefined

VABLJENI: JUTRI V ČETRTEK OB 16.30 URI PRIDI NA SHOD PRED USTAVNO SODIŠČE V LJUBLJANO! ZA NAŠE OTROKE! IZ HVALEŽNOSTI DO NAŠIH MATER IN OČETOV!

Glas za otroke in družine
09.03.2022 13:37 (Mar 09, 2022)

Na spletni strani Ustavnega sodišča RS so včeraj objavili dnevni red za jutrišnjo sejo 10. 3. 2022 in napovedal obravnavo Postopka za oceno ustavnosti 135. in 138. člena Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih. 

 

JUTRI V ČETRTEK OB 16.30 URI PRIDI NA SHOD PRED USTAVNO SODIŠČE V LJUBLJANO! ZA NAŠE OTROKE! IZ HVALEŽNOSTI DO NAŠIH MATER IN OČETOV.

 

Ustavno sodišče odloča ali zakonska zveza žene in moža pomeni kršitev človekovih pravic! Obstaja realna možnost, da tako odločijo in ukinejo zakonsko zvezo žene in moža. Ob tem ne bodimo tiho. Molk je poraz! Množično se udeležimo shoda pred Ustavnim sodiščem v Ljubljani, v četrtek, 10.3.2022, ob 16.30 uri. Vzemimo si čas in javno pokažimo, da nam je družina sveta. Da otrok potrebuje mamo in očeta. Da ne dovolimo posvojitve naših otrok v homosksualna razmerja. Da ne dovolimo, da bodo naše otroke v šoli učili, naj zamenja spol in spolno usmerjenost, kot se d

undefined

Objavljamo čustveno pismo Aleša Primca ustavnim sodnikom

Glas za otroke in družine
09.03.2022 13:30 (Mar 09, 2022)

Spoštovani ustavni sodnici in ustavni sodniki!

Upam, da ste dobro. Upam, da ste pripravljeni na najpomembnejše sojenje v sodniški togi v vašem življenju.

Vem, da ste glede jutrišnje odločitve, o ukinitvi zakonske zveze in uvedbi LGBTQIA+ posvojitev, pod hudimi pritiski izjemno vplivnega lobija, ki se ga morda bojite. Morda vam zaradi svoje moči vzbuja strahospoštovanje. Morda mislite, da mu morate biti hvaležni, da ste na položaju, ki ga zasedate. Morda mislite, da vam lahko uniči vašo kariero, če ne boste naredili tako, kot od vas pričakuje. 

Jutri, ob odločanju o ukinitvi zakonske zveze ter posvojitvah otrok v razmerja dveh moških, dveh žensk, dveh transseseksualcev, queer seksualcev, interseksualcev in aseksualcev ne boste odločali  v prvi vrsti o pravnih zadevah. Ampak boste odločali v prvi vrsti o naravi in spoštovanju narave, spoštovanju do svoje mame in očeta in vseh svojih prednikov, ki so vam omogočili, da danes živite in opravljate svojo funkcijo; o spoštovanju najbolj tem

undefined

PODPIŠITE PISMO FRANCOSKEMU PREDSEDNIKU EMMANELU MACRONU: EU NAJ SPOŠTUJE NEROJENE OTROKE TER MATERE IN OČETE V STISKI

Glas za otroke in družine
10.02.2022 18:47 (Feb 10, 2022)

Vabljeni, da podpišete pismo francoskemu predsedniku Emmanuelu Macronu. Kot veste je francoski predsednik ob nastopu francoskega predsedovanja napovedal vpis pravice do smrti nerojenih otrok v Listino EU o temeljih pravicah. Gre za škandalozen predlog, ki, kot utemeljujemo v pismu, ni v skladu s pravom EU. Hkrati je neverjetno, da ob največji demografske krizi v Evropi po koncu druge svetovne vojne, voditelj Evropske unije smrt postavlja pred življenje. V času, ko druge velike civilizacije spodbujajo rojstva otrok, velik del Evropske unije dela vse, za svoj demografski zaton. Kot državljani Slovenije in Evropske unije smo zavezani naši civilizaciji in našemu načinu življenja, zato bomo naredili vse, kar je v naši moči, za demografsko preživetje Slovenije in Evropske unije. Temelj preživetja Slovenije in Evropske unije pa je veselje do življenja, materinstva in očetovstva. Zavzemamo se za to, da bo spodbujanju teh vrednot zavezana vsaka država in Evropska unija.

Pismo s podpisniki bo v

undefined

Aleš Primc: Mirko Štular, direktor Radia Slovenija, naj odstopi

Glas za otroke in družine
13.01.2022 23:07 (Jan 13, 2022)

Radio Slovenija je v treh mesecih pripravil 4 oddaje o splavu nerojenih otrok. V nobeni oddaji ni bilo nobene predstavnice zagovornic nerojenih otrok. Da bo zadeva še bolj neokusna, so se nekatere podpornice smrti nerojenih otrok pojavile tudi v več oddajah. Da so take neuravnotežene oddaje kršitev Programskih standardov RTV SLO in Zakona o RTV Slovenija, je bilo vodstvo RTV Slovenija večkrat obveščeno, vendar ni reagiralo in so se take oddaje nadaljevale. Na neprofesionalno delovanje Radia Slovenija se je odzval Aleš Primc, predsednik stranke ZA Slovenijo - Glas za otroke in družine. Mirka Štularja, direktoja Radia Slovenija, ki ni sposoben zagotoviti spoštovanja Zakona o RTV Slovenija in Programskih standardov, je pozval k odstopu. Poleg tega pričakuje, da bo Radio Slovenija pripravil štiri uravnotežene oddaje, v katerih bodo lahko nastopile tudi predstavnice organizacij, ki se zavzemajo za pravice nerojenih otrok ter pomoč mamam in očetom v stiskah.

V nadaljevanju vas vabimo, da si

undefined

Podpišite javni poziv za ponovno uvedbo poimenovanja »pred in po Jezusu Kristusu« v slovenskem šolstvu, medijih in javnem življenju

Glas za otroke in družine
27.12.2021 20:39 (Dec 27, 2021)

Eden od simbolno najbolj očitnih ostankov komunizma v Sloveniji je izrinjanje iz uporabe časovne oznake »pred oz. po Jezusu Kristusu« ter splošno spodbujanje jezikovne uporabe »pred našim štetjem oz. po našem štetju«. Slovenija je v tem pogledu unikum, edina država v Evropi in v celi zahodni civilizaciji, saj se v vseh državah zahodne civilizacije (Francija, Nemčija, Španija, Italija, Velika Britanija, ZDA, Avstrija, ...) v veliki večini uporablja besedna zveza »pred oz. po Jezusu Kristusu«. Tudi naši sosedi Hrvaška in Madžarska, ki sta bili prav tako pod komunizmom, uporabljata besedno zvezo »pred in po Jezusu Kristusu«. Drugačna poimenovanja so omejena na radikalne levičarske in kristjanofobne posameznike.

Vabimo vas, da peticijo podpišete TUKAJ.

 

Glavni razlog, zakaj se v slovenskem jeziku, medijih in javnem prostoru še vedno uporablja besedna zveza »pred in po našem štetju«, je komunizem, ki je nasilno prepovedal omembo Jezusa Kristusa v javnem prostoru in šolstvu. Prav tako

undefined

28. december - praznik nedolžnih otrok

Glas za otroke in družine
26.12.2021 23:36 (Dec 26, 2021)

28. decembra je praznik nedolžnih otrok, v Sloveniji pa je to tudi narodni dan molitve za nerojeno človeško življenje.

Cerkev že od 5. stoletja obhaja spomin nedolžnih betlehemskih otrok, ki jih je dal pomoriti kralj Herod, ker je hotel spraviti s poti dete Jezusa, ki so ga modri z Vzhoda označili kot ‘novorojenega judovskega kralja’. Ti otroci so bili dejansko umorjeni zaradi Kristusa. Zato te nedolžne otroke pogosto imenujemo tudi prvi mučenci.

Kakor nekdaj betlehemski otroci, tako so danes nedolžne in nepotrebne žrtve tudi tisoči nerojenih fantkov in deklic, ki se ne smejo roditi. Ob prazniku najmanjših mučencev Cerkve se spomnimo tudi nanje. V javnem življenju se zavzemajmo za spoštovanje človeškega življenja od spočetja do naravne smrti.

Narodni dan molitve za nerojeno človeško življenje so na pobudo laiškihorganizacij v Sloveniji, zbranih v Svetu katoliških laikov Slovenije (SKLS), določili slovenski škofje na 65.redni seji SŠK 26. marca 2012 v Novem mestu.

Vabimo, da na

undefined

Objavljamo: Škandalozen dokument Evropske komisije, ki nasprotuje uporabi besed Božič, mama, oče, žena, mož

Glas za otroke in družine
13.12.2021 10:07 (Dec 13, 2021)

Objavljamo sporni dokument Evrospske komisije, ki predlaga naj se državljani EU izogibajo uporabi besed Božič, "mama", "oče", "žena", "mož".

Dokument si lahko prenesete TUKAJ.

undefined

Podpišimo poziv: Pišimo Božič z veliko začetnico ter uporabljajmo besede mama, oče, žena in mož

Glas za otroke in družine
13.12.2021 08:42 (Dec 13, 2021)

Evropska komisija je izdala navodila, naj se prebivalci Evropske unije izogibajo besedi Božič. Gre za del širšega načrta, po katerem se ne bi smelo več uporabljati tudi besed »mama«, »oče«, "žena", "mož". TEMU SE JE POTREBNO UPRETI, sicer nam bodo kmalu uporabo teh besed z zakonom prepovedali. To se že dogaja z besedama »mama« in »oče«, ki so jih v nekaterih državah že umaknili iz uradnih dokumentov (npr. Francija), v mnogih državah potekajo postopki v tej smeri. Mnogi se še spomnimo, kako so nam do pred dobrih 30 let prepovedovali praznovati Božič. Leta 2019 je visok državni funkcionar ljudi, ki praznujejo Božič, imenoval kot "umazane živali"…

Podpišite peticijo: Za pisanje Božiča z veliko začetnico ter "mama" in "oče" namesto "starš 1" in "starš 2".

Prav je, da pokončni Slovenke in Slovenci delamo ravno nasprotno kot narekujejo omenjena navodila Evropske komisije ter da zaščitimo slovenski jezik, kulturo in tradicijo.

Lepo vas vabimo, da podpišete peticijo "Za pisanje Božiča z v

undefined

Izjemno: Znanstvena dejstva o razvoju srca nerojenega otroka

Glas za otroke in družine
10.12.2021 05:40 (Dec 10, 2021)

1. Vsak človek ima funkcionalno, delujoče srce že v 6. tednu gestacijske starosti (1)

 • Srce je prvi delujoči organ zarodka, ki se začne razvijati že 16 dni po oploditvi.

 • Prvi srčni utrip se pojavi približno 22-23. dan po oploditvi, kar je 6. teden gestacijske starosti.

 • Srce nastane zelo zgodaj v razvoju nerojenega otroka, ker je za njegovo preživetje  potrebno kroženje krvi, ki prenaša kisik - to je dejstvo, ki ga potrjujejo vsi embriološki učbeniki.

• Srce nerojenega otroka je pomemben vir za distribucijo kisika in hranil, ker pasivna difuzija kisika, ki vzdržuje njegovo življenje v zgodnji gestaciji, ne zadostuje več za njegov nadaljnji obstoj.

• Na začetku je srčni utrip nerojenega otroka v povprečju 110 utripov na minuto in se poveča na približno 170 utripov na minuto v 9-10. tednu nosečnosti.

 Srce nastane zelo zgodaj v razvoju nerojenega otroka, ker je za njegovo preživetje  potrebno kroženje krvi, ki prenaša kisik - to je dejstvo, ki ga potrjujejo vsi embriološki

undefined

Izjava za javnost: SD se gre s kondomi politični boj

Glas za otroke in družine
04.12.2021 07:50 (Dec 04, 2021)

Objavljamo celotno izjavo za javnost stranke ZA Slovenijo - Glas za otroke in družine, ki jo vodi Aleš Primc.

SD se gre s kondomi v politični boj

Upreti se je potrebno manipulativnim praksam, ki odvračajo mlade od bistvene sestavine sreče v odnosu – to pa ni kondom, ampak so ljubezen, zaupanje, spoštovanje in zvestoba.

V stranki ZA Slovenijo – Glas za otroke in družine podpiramo ozaveščanje o nevarnosti AIDS in s tem povezan poseben dan v letu. Socialni demokrati (SD) in nekatere gimnazije so kot akcijo osveščanja nevarnosti AIDS organizirale deljenje kondomov, kot smo bili obveščeni s strani staršev.

Deljenje kondomov ni najboljša rešitev pred AIDS, saj so dokazano najbolj varni spolni odnosi z eno in isto osebo, najbolj rizično pa je menjavanje istospolnih seksualnih partnerjev.

Prav tako kondomi niso sredstvo za osebno srečo mladih. Nasprotno, prezgodnja spolnost mladih, brez izgrajenega odnosa ljubezni, spoštovanja, zaupanja in zvestobe, pa čeprav s kondomom, vodi mnogo bolj p

undefined

Voščilo Glas za otroke in družine ob začetku adventnega časa

Glas za otroke in družine
30.11.2021 11:58 (Nov 30, 2021)

Začel se je advent. Pripravili smo adventni venček, ki je lep okras hiše, stanovanja v predbožičnem času. Naj adventni venček letos postane orodje za izboljšanje našega srca. Temu je bil prvotno tudi namenjen.

Vsak večer, če se le da, ob isti uri, ugasnimo luči in prižgimo prvi teden eno svečko, drugi teden dve, tretji tri in četrti teden štiri svečke.

Molimo vsaj 15 minut in vključimo v molitev tudi naše srčne molitvene namene, med katerimi bi bilo lepo, da bi bili poleg osebnih tudi: za Slovenijo, za konec epidemije, za nerojene otroke ter njihove mame in očete v stiski.

Blagoslovljen adventni čas!

Aleš Primc
predednik Glas za otroke in družine

undefined

Bil je rojen in pokopan kot človek

Glas za otroke in družine
08.11.2021 15:42 (Nov 08, 2021)

Objavljamo pretresljivo pričevanje mamice in očeta. Njun sin Jaka je živel samo 15 minut...

Čeprav je delo z otroki naporno in zahtevno, sva nenačrtovani prihod tretjega otroka veselo sprejela.

Vendar človek kljub temu potrebuje preizkušnjo, da spozna kako je življenje dragocen dar.

V 21. tednu nosečnosti sem opravila redni pregled z ultrazvokom, na katerem so ugotovili nepravilen razvoj glavice. Ta novica naju je zelo pretresla. Po treh dneh sem imela ponoven pregled na ginekološki kliniki, kjer naj bi ugotovili dejansko stanje otroka. Zvedela sva,da otrok po rojstvu nima možnosti za življenje. Svetovali so nama prekinitev nosečnosti. Ta rešitev za naju ni bila sprejemljiva, ker se zavedava, da je Gospodar življenja in smrti le Bog.

Vseeno pa so se po številnih prepričevanjih o nesmiselnem trpljenju matere in otroka, o nevarnosti za materino zdravje...., pojavili dvomi.

Ob vsakem srečanju z zdravniki sem imela občutek, kako ne odobravajo mojega početja. Bila sem razdvojena. S pom

undefined

Stopimo skupaj, bodimo odgovorni ter spoštujmo navodila uradne medicine

Glas za otroke in družine
02.11.2021 05:24 (Nov 02, 2021)

Objavljamo izjavo za javnost stranke Glas za otroke in družine:

Stopimo skupaj, bodimo odgovorni ter spoštujmo navodila uradne medicine

Pandemija Covid-19 je leta 2020 boleče zarezala tudi v Slovenijo. Posledic te zahrbtne in ob težkem poteku ene najbolj mučnih bolezni preštevilni med nami žal niso preživeli. Vsem svojcem, ki so izgubili svoje najdražje, izrekamo iskreno sožalje. Vsem bolnikom in tistim, ki dolgotrajno okrevajo, želimo čimprejšnjo ozdravitev. Iz srca se zahvaljujemo medicinskemu osebju, ki nesebično skrbi za vse bolnike.

Leto 2021 je prineslo težko pričakovano visoko stopnjo zaščite pred virusom v obliki cepiv. V državah članicah EU ter v mnogih državah po vsem svetu se je začelo množično cepljenje prebivalstva ob hkratni visoki stopnji spoštovanja tudi drugih ukrepov za omejevanje širjenja virusa. Mnogi narodi so zahtevne ukrepe sprejeli ter v veliki večini razumeli, da sta zdravje in življenje najpomembnejši vrednoti, brez katerih so ogrožene tudi vse ostale naše

undefined

Varuhinja pravic gledalcev spodbuja diskriminacijo na RTV Slovenija

Glas za otroke in družine
01.11.2021 19:13 (Nov 01, 2021)

Objavljamo kotrespondenco med Uršo Cankar Soares, voditeljico Pohoda za življenje, Ilinko Todorovski, varuhinjo pravic gledalcev na RTV ter odgovornim urednikom na Radiu Slovenija. Kot je znano, je RTVSLO zelo pristransko poročala o Pohodu za življenje 2021. Kot da to še ni bilo zadosti, so 12. 10. 2021 na Radiu Slovenija pripravili še oddajo o problematiki smrti nerojenih otrok, v kateri je bilo veliko govora o Pohodu za življenje, vendar so v oddajo povabili samo dve podpornici smrti nerojenih otrok, dr. Metko Mencin in dr. Vesna Leskošek, v to skupino pa se prišteva tudi voditeljica oddaje, Martina Tita Majer.  Se pravi, so v oddaji sodelovale tri zagovornice smrti nerojenih otrok in noben zagovornik življenja nerojenih otrok ter mater in očetov v stiskah. Pristransko oddajo Intelekta lahko poslušate tukaj.

Na to krivico do nerojenih otrok ter mater in očetov v stiskah se je odzvala Urša Cankar Soares s pismom odgovorim na RTV Slovenija. Odgovor sta podala Ilinka Todorovski, varuhi

undefined

Halloween je proslavljanje smrti in pekla!

Glas za otroke in družine
30.10.2021 15:42 (Oct 30, 2021)

Te dni  nas z vseh strani vabijo reklame na »čudovito zabavo« ob dnevu Halloweena. Izjemno bogata paleta ponudbe seveda ne omenja, da dejansko gre za goltajoči vrtinec -  ples Prešernove Urške s Povodnim možem! Takole pravi visoka satanistična svečenica: »Halloween daje možnost najbolj običajnim ljudem, da za eno noč okusijo moč Zla in imajo priložnost, da plešejo s Hudičem. Vidim sataniste širom Sveta, ki se družijo v majhnih skupinah to noč in nazdravljajo peklenskim silam.« J. M. v svoji knjigi poudarja, da je ta dan najpomembnejši za iniciacijo satanistov. To je dan, ko še dandanes žrtvujejo Satanu življenja živali in celo ljudi, od otrok dalje, v grozljivih satanističnih obredih. Zlo še ni pokončano, vsako leto izgine v teh obredih na tisoče ljudi. Okultisti in satanisti združeni pošiljajo v Svet močne zle duhove, zle sile. Odkrito promovirajo smrt, hudiče, čarovnike/ce/ in razne okrutne hude duhove.

Če prisostvujemo takim zabavam, se, morda nevede, izpostavljamo delovanju raznih

undefined

Pohod za življenje 2021 - Galerija

Glas za otroke in družine
02.10.2021 14:46 (Oct 02, 2021)

V soboto, 2. oktobra 2021, je v Ljubljani potekal že tretji Pohod za življenje 2021. V nadaljevanju si lahko ogledate galerijo.

 

 

 

 

 

undefined

Tretji Pohod za življenje v znamenju veselja in življenja

Glas za otroke in družine
02.10.2021 14:17 (Oct 02, 2021)

V soboto, 2. oktobra 2021, je v Ljubljani potekal že tretji Pohod za življenje pod geslom »Človekovo življenje je nedotakljivo.« V osrednjem programu na Levstikovem trgu pred Šentjakobsko cerkvijo, so med drugimi nastopili Urša Cankar Soarez, voditeljica Pohoda za življenje,  ljubljanski nadškof metropolit msgr. Stanislav Zore, Aleš Primc, Vinko Cankar (nekdanji član skupine Čuki) in Nada Žgur s skupino Najstniki za življenje idr. Več kot 800 udeležencev se je srečalo z materjo in javno poslušalo bitje srca njenega nerojenega otroka. Pohod za življenje je največji letni pohod v Sloveniji za spodbujanje veselja do življenja, ozaveščanja o nevarnostih splava ter sočutja z žrtvami splava – nerojenimi otroci ter njihovimi materami in očeti v stiskah. Tako kot lansko leto je bil tudi letošnji Pohod za življenje največji dogodek dneva v Sloveniji.

Se vidimo drugo leto na Pohodu za življenje 2022.

Koordinacija "Pohod za življenje 2021"

 

 

undefined

Velika podpora: Na Pohod za življenje prihaja nadškof Stanislav Zore!

Glas za otroke in družine
28.09.2021 18:27 (Sep 28, 2021)

Letošnjega Pohoda za življenje, 2. oktobra 2021, v Ljubljani, se bo udeležil ljubljanski nadškof in metropolit gospod Stanislav Zore. S svojo navzočnosti želi izraziti svojo veliko podporo prizadevanjem za spoštovanje pravic nerojenih otrok ter njihovih mater in očetov v stiski. Gospodu nadškofu smo za njegovo udeležbo neizmerno hvaležni, saj bo to zgodovinsko prva udeležba škofa na Pohodu za življenje v Sloveniji!

V osrednjem programu Pohoda za življenje bodo med drugimi nastopili odlični glasbeni gostje: Vinko Cankar (nekdanji član skupine Čuki), Marko Nzobandora ter Nada Žgur s skupino Najstniki za življenje. Pomemben del osrednjega programa bo poslušanje bitje srca nerojenega otroka. Program bo čudovit in prilagojen vsem generacijam od otrok naprej.

Pridružite se nadškofu Zoretu na Pohodu za življenje in se prijavite na: PRIJAVA.

Lanskoletnega Pohoda za življenje se je udeležilo 500 udeležencev in je bil največji dogodek dneva v Sloveniji. Bilo je čudovito, kljub močnemu dežju

undefined

Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj