Članek
Pomoč za stave
Objavljeno Apr 05, 2020

Pomoč za stave

* Sigurna stava

Taka stvar kot je sigurna stava ne obstaja!

* Informacije

Za večjo možnost zadetka je potrebno zbrati čimveč informacij o stavi. 

* Stavite na čimmanj parov

Stavite le na en par če je to le mogoče! Če stavite na čim manj parov imate mnogo več možnosti kot pa če stavite na več parov. Pri enem paru obstajajo le tri kombinacije, pri treh parih obstaja 27 kombinacij (3x3x3), pri petih parih pa že 243! Seveda je kvota na več parih večja, zato pa jo tudi lažje izgubite.

* Ne stavite brezveze

So nekateri dnevi ko je le nekaj tekem, ne stavite samo zato ker morate. Pametneje, da počakate dan ali dva in potem izbirate iz več tekem.

* Prednost domačinov

Statistika prikazuje da imajo domačini prednost. Pri pogledu na 27 evropskih lig v zadnjih treh letih se je ugotovilo, da je 46% tekem zmagala domača ekipa, 27% tekem se je končalo z neodločenim izidom in 27% tekem se je končalo z zmago gostujoče ekipe.

* Berite med vrsticami

Pogostokrat kdo reče “izgubili so le dve tekmi v sezoni”. To na prvi pogled izgleda kot odličen nasvet, toda če ima ta ekipa 5 zmag, 6 remijev in 2 poraza ta komentar več ni tako dober, saj to pomeni da ta ekipa ni zmagala na 62% tekem.

* Lokalni derbi

Take tekme se pogosto končajo z neodločenim rezultatom. Pri tem je treba vzeti, da gre v tej tekmi tudi za prestiž, tako da je res vsak rezultat mogoč.

* Pokalne tekme (doma in v gosteh)

Če večji klubi igrajo najprej v gosteh, potem se zadovoljijo tudi s remijem, ali pa tudi s majhnim porazom, saj vedo da bodo zmagali doma. Če ima ekipa veliko prednost po prvi tekmi lahko včasih drugo tekmo izgubi, ali pa igra neodločeno, če zmagajo v skupnem seštevku.

* Nezainteresiranje za pokalne tekme

Včasih večje klube ne zanimajo pokalne tekme in tako igrajo z rezervnimi igralci

* Pokalne tekme proti nižjeligašem

Nižjeligaši v pokalih presenetijo večkrat, kot slabše ekipe v ligi. Na tekmi proti klubu iz višje lige so igralci naspidirani. Želijo se izkazati pred managerji, ki so prišli. Velikokrat pa tudi večji klubi podcenjujejo slabše.

* Nov trener

Če ima ekipa novega trenerja, potem igralci igrajo boljše vsaj tekmo ali dve.

* Strategija profita

Ko pregledujete svoj dobiček ne glejte dobiček v denarju, ampak v procentih.

IN NE POZABITE STAVITE LE TOLIKO, KOLIKO SI LAHKO PRIVOŠČITE!!