Članek
Božično novoletni koncert
Objavljeno Dec 26, 2023

Steklarska godba Hrastnik je ponovno ogrela občinstvo na svojem tradicionalnem božično novoletnem koncertu 25.12.2023 v Delavskem domu Hrastnik.


Program je bil kot običajno prilagojen prazničemu razpoloženju v decembru . ko nas obiščejo trije dobri možje . In sinoči nas je v dvorani Delavskega doma Hrastnik obiskal sam Božiček in nam , godbenicam in godbenikom Steklarske godbe Hrastnik zaželel , da ohranjamo tradicijo božično novoletnih koncertov, z željo za večjo pripravljenost glavnih sponzorjev Steklarske godbe za ohranjanje več kot 90 letne tradicije Steklarske godbe .


V imenu celotnega pihalnega orkestra in v svojem imenu želim občankam in občanom Hrastnika srečno, zdravo in zadovoljno Novo leto 2024.


Tekst Adi Zaletel, predsednik godbe
Fotografije : Branko Klančar

#SteklarskaGodbaHrastnik #BožičnoNovoletniKoncert #DelavskiDomHrastnik #PrazničnoRazpoloženje #TrijeDobriMožje #Božiček #GodbeniceInGodbeniki #VečjaPripravljenostSponzorjev #90LetnaTradicijskaGodba #SrečnoZdravoZadovoljnoNovoLeto #ObčinaHrastnik #kultura #Zabava #zsg #zvezaslovenskihgodb #Hrastnik