Članek
Velika hvala vsem, da nas podpirate z obiskom na koncertih
Objavljeno Dec 19, 2023

Drage poslušalke in poslušalci,
velika hvala vsem, da nas podpirate z obiskom na koncertih. Meseci ustvarjanja in vaj so poplačani, ko vidimo, da vas uspemo vsakič znova presenetiti – pa najsi bo z glasbenim gostom, napadom Godzille ali veličastnim Triglavom.


Zahvalo pa dolgujemo tudi vsem udeleženim:
Našo predsednico Nives Koželj Bizjak verjetno čaka kar nekaj dni regeneracije. Še vemo ne, kaj vse je postorila, da smo lahko izvedli oba koncerta.


Hvala vsem godbenicam in godbenikom, ki dajejo svoj čas ne le za vaje, ampak tudi za celotno logistično izvedbo priprav, vaj in koncertov.


Hvala dirigentu, Aljoša Deferri! Program tega decembra je bil za vse sekcije zahteven zalogaj, brez katerega pa ne bi napredovali.


Izzive vsakič sproti postavljamo tudi naši voditeljici, Sanji Rejc, ki jih opravi izjemno spretno in daje videz, da je vse preprosto.


Letošnji gost Omar Naber je v Spodnjo Idrijo in Idrijo prinesel del evrovizijske energije in znova dokazal, kako široko je njegovo glasbeno obzorje.


Hvala generalnemu sponzorju, korporaciji Hidria za dolgoletno podporo in celoletno spremljanje ter novoletno darilo.


Hvala glavnemu pokrovitelju, občini Občina Idrija. Radi dodamo svoj kamenček k bogatemu božično-novoletnemu programu naših koncev.
Hvala sponzorju JSKD OI Idrija in medijskemu podporniku Primorski val.


Hvala vsem odgovornim in vzdrževalcem za odlični dvorani.
Za prevoze instrumentov in odra se zahvaljujemo RCT Trans in Cunu Trnaucu, za promocijski tekst ob koncertu Drejcu Kokošarju, za oblikovanje svetlobe v nedeljo Bojanu Huderniku s.p., za varovanje koncerta v Idriji Draganu Juriću, za stole za sobotni koncert župnišču Sp. Idrija, za sobotno večerjo gostinstvu Polak, za nedeljske pice Gostišču Barbara.


Posebna hvala Mojca Deferri Dolenc, ki skrbno dokumentira vse naše nastope, nedeljskemu koncertu pa je dodala glasbeno presenečenje ne le za občinstvo, ampak tudi za godbenike!


Koncerta nam ne bi uspelo izpeljati brez izposoje gonga, zvonov in kraguljčkov. Hvala, Papirniški Pihalni Orkester Vevče.


Neskončno smo hvaležni, da fotograf Robert Zabukovec v svoj objektiv uspe ujeti čarobnost glasbe. Tokrat objavljamo nekaj več fotografij. 😉

#NivesKoželjBizjak #AljošaDeferri #SanjaRejc #OmarNaber #Hidria #ObčinaIdrija #JSKDOIIdrija #PrimorskiVal #RCTTrans #kultura #Zabava #zsg #zvezaslovenskihgodb #Idrija