Članek
Člani
Objavljeno Apr 25, 2016

Podporni člani

Od leta 2001, ko je izvršni odbor KD Pihalni orkester Logatec sprejel sklep o pridobivanju »podpornih članov«, vabimo med nas tiste, ki bi nas radi podprli v našem prizadevanju in igranju orkestrske glasbe. Podporni član lahko postane vsak, ki vplača podporno članarino za tekoče leto. Podporni člani so po vrstnem redu pristopanja zabeleženi na velikem seznamu podpornega članstva. Ta bo postavljen na vidnem mestu ob vsaki večji prireditvi v organizaciji našega orkestra. Prav tako pa vsak podporni član za tekoče leto prejme po dve brezplačni vstopnici za letni in Božično-novoletni koncert. Vsak podporni član ima tudi pravico do vpogleda v finančno poslovanje društva.

V letu 2010 ste nam kot podporni člani pomagali tudi pri sofinanciranju nabave inštrumentov, kot so tuba Červeny, zvončki Yamaha, bas pozavna Holton… Kar lep seznam, na katerega smo ponosni, saj tudi to vpliva na kvaliteto našega igranja.

Poleg tega smo izvedli več kot 20 različnih koncertov, izdali CD (Pihalni orkester Logatec na koncertnih odrih v živo) in si pridobili status društva v javnem interesu, tako da nam lahko v prihodnosti kot zavezanci za dohodnino namenite do 0,5% od odmere dohodnine in nam tako poleg podporne čanarine pomagate, da bomo svoje poslanstvo – igranje in vzgoja mladine – opravljali še nadalje… in še…

8. januarja 2011 smo v Pragi na mednarodnem tekmovanju (18 udeležencev) prejeli zlato priznanje in zmagali v najvišji TOP CLASS kategoriji

Hvaležni bomo, če nam boste naklonili vaš prispevek tudi v letu 2011.

Višina podporne članarine za leto 2011 znaša 50 EUR, seveda pa lahko znesek prilagodite lastni presoji in zmožnostim.

Naši podatki:

KD PIHALNI ORKESTER LOGATEC
Tržaška cesta 27
1370 LOGATEC

Davčna številka: SI72427191
Transakcijski račun odprt pri UniCredit Banki Slovenije d.d.: SI56 2900 0005 0124 316

Za izkazano zaupanje in podporo se vam zahvaljujemo. Obljubljamo, da tega zaupanja in podpore s svojim delom ne bomo razočarali.

#kultura #Zabava #zsg #zvezaslovenskihgodb #Logatec