Članek
Spletno gostovanje - Novi paketi pri HOSTKO
Objavljeno Mar 09, 2017

Pri HOSTKO imam za spletno gostovanje pripravljene štiri pakete.

Pri vseh paketih so vključene storitve:

  • Neomejen prenos podatkov
  • Brezplačen SSL certifikat
  • LiteSpeed spletni strežnik
  • nadzorna plošča cPanel

START PAKET

Najbolj osnoven med štirimi paketi je START paket. Glavna značilnost tega paket je, da je namenjen manjšim spletnim stranem kot so blog ali predstavitvena stran podjetja. Na paketu si lahko le z nekaj kliki namestite popularen WordPress ali katerikoli CMS. certifikat. V paketu pripadajo tudi elektronski naslovi, ki si jih lahko uporabnik enostavno kreira v nadzorni plošči cPanel.

PLUS PAKET

Veliko uporabnikov si na začetku želi postaviti le enostavno spletno stran, z možnostjo spletne trgovine in PLUS paket je več kot dovolj.

MAXI PAKET

MAXI paket je paket, ki je pri nas najbolj priljubljen pri razvijalcih popularnih tehnologij kot sta Python in Node.js in ima na voljo veliko prostora - 30GB. Ob nakupu MAXI paketa gostovanja vam pripada tudi neomejen promet, neomejeno število elektronskih naslovov in FTP računov. MAXI paket je namenjen uporabnikom ki imajo malo zahtevnejše spletne strani oz. aplikacije, kot so npr. Magento.

MAXI+ PAKET

Za najbolj zahtevne uporabnike ter srednje velika podjetja pa imamo pripravljen  MAXI+ paket. Na tem je mogoče vezati 5 domen, na voljo je kar 50 GB prostora in neomejeno število poštnih predalov, neomejen promet, neomejeno število poddomen, brezplačen Let's Encrypt SSL certifikat za vse vezane domene in cPanel nadzorna plošča.

Preverite podrobnosti vseh paketov.