Člani (3)
Story .si
Lea .si
Nova .si
Spremljevalci (11)
TANJA M
Primož Komar
Andrej Hlačun
Petra Sivec
VERONIKA LIPAR
Ales I CEPIC
Bernardka Jakopic
Natasa Z

Kategorija: Astro

revije

Lea
Story
Govori .se
pred 11 urami

Energijska napoved: Prihaja nova doba

Moj pogled skozi okno pravi, da Nebo na široko odpira vrata. Vendar, to ne za tiste, ki so že zaključili tu zemeljsko življenjsko zgodbo, ampak zato, ker ti in jaz kot tudi obče človeštvo, vstopamo v obdobje velikega zaključevanja. Že v svojem zadnjem pisanju, sem nekako nakazal, da bova kmalu spregovorila o velikem zaključku. 

undefined

Govori .se
pred 1 dnevi

Sporočilo Neba: Prihaja novo upanje

Prišel je čas, ko se je vredno zavedati sebe in tega, da je noč najbolj temna ob zori. Ta trenutek v vaša življenja znova prinaša upanje. Drži pa, da bo to upanje zares pridobilo na moči, je vredno zaupati, da je tisto slabo, kar vam v življenju ne služi več, resnično za vami.

undefined

Govori .se
pred 2 dnevi

Numerološka napoved do 23. maja: Zdaj ni čas za ponavljanje preteklosti

Zadnji dve leti sta zelo postavili pod vprašaj naše najbolj osnovne povezave, najbolj intimne odnose in predvsem sta razgalili naš odnos do sebe. Kaj ste do sedaj spoznali – predvsem o sebi?

undefined

Govori .se
pred 2 dnevi

Kakšna so posamezna horoskopska znamenja? Preverite, morda vas kaj preseneti!

Katera znamenja so najbolj iskrena, katera najbolj ljubeča ali ljubosumna? Ponujamo vam nekaj smernic!

undefined

Govori .se
pred 4 dnevi

Boris Cavazza in Ksenija Benedetti: Partnerski odnos glede na horoskop

Med Ksenijo, ki je levinja, in Borisom, ki je vodnar, se prepleta goreča strast in pripravljena sta žrtvovati se drug za drugega. Med njima je prisotno tudi odlično prijateljstvo, v odnosu izstopajo ego konflikti, kar pa na njuno srečo pogosto rešuje globlja povezanost. Skupaj zmoreta veliko, če pa Ksenija dobi občutek, da ima premalo občudovanja, lahko težave postanejo neobvladljive, razmerje raz

undefined

Govori .se
May 11, 2021

Energijska napoved: Smo v obdobju, ko kričeče množice, kričijo o nesmislih

Trenutek v primežu vrtinca, ki vodi vse tja do svobode, je kot nalašč za to, da osvobodiva misli, da si postaviva smernice in da si dovoliva izraziti se. Vse te tri resnice bodo namreč kot tri resnice zavedanja človeštva. 

undefined

Govori .se
May 10, 2021

Sporočilo Neba: Prihaja čas uresničevanja

V tebi je moč, če želiš karkoli spremeniti. Vendar vsaj poskusi, v tem obdobju, v katerem se nahajaš, to svojo moč preobraziti v moč uresničenja. Ko govoriva o uresničenju, ne govoriva več o tistih majhnih stvareh, ki bi te osrečevale. Marveč, govoriva o odnosu, ki ga ti gojiš sam do sebe, da lahko v množici ostaneš viden in edinstven.

undefined

Govori .se
May 09, 2021

Numerološka napoved do 17. maja: Morda boste bolj razdražljivi, celo napadalni v komunikaciji

Število 19 povezujemo s pohlepom in stališčem, da cilj opravičuje sredstva. Jih vedno? Ali pravzaprav opravičilo zahtevamo mi?

undefined

Govori .se
May 09, 2021

9 nasvetov za boljšo karmo v službi

Pri delu z ljudmi marsikdo hitro odkrije, da je sožitje med sodelavci eden od največjih izzivov poslovnega vsakdana, hkrati pa vaš pozitiven ali negativen odnos vpliva na vedenje drugih sodelavcev.

undefined

Govori .se
May 09, 2021

Astro: Kako planetarni vladarji vplivajo na vreme?

Kaj vse vpliva na to, kakšno leto nas čaka glede vremena, ko vlada določen planet?

undefined

Govori .se
May 08, 2021

15 citatov znanih osebnosti, ki bodo ublažili tesnobne občutke

Tesnoba je postala velika težava v ZDA. Po zadnjih ocenah naj bi za tesnobo in tesnobnimi napadi trpelo 18, 1 % odraslih Američanov, kar znaša okrog 40 milijonov ljudi v starosti od 18. do 49. leta.

undefined

Govori .se
May 08, 2021

Astro profil znanih: Jernej Kuntner - družaben in svoboden, neobičajen in idealističen

S Soncem v znamenju vodnarja je Jernej neodvisen, emancipiran, njegove ideje pa so zelo napredne. Ponazarja prispodobo prijateljstva, napredka, novosti in ekstravagantnosti.

undefined

Govori .se
May 07, 2021

Kaj vse lahko kitajski horoskop pove o vas?

Evropejcem se zdi, da se v Aziji vedno rojeva neskončna množica otrok, nekako stihijsko, eden za drugim in kopica njih (z izjemo na Kitajskem, odkar tam nad številom rojstev budno bdi država), a je resnica nemalokrat drugačna.

undefined

Govori .se
May 04, 2021

Energijska napoved: Smo na točki zaključka trenutne situacije

To, kar bom zapisal v naslednjih vrsticah, je dejstvo, da se situacija, v kateri smo se znašli, na globalnem nivoju, počasi, z velikim uporom sicer, a zagotovo zaključuje. V to ne bi bil tako zelo prepričan, če ne bi poznal energijskih zakonitostih in energijskih postavitev, katere so v mesecu maju, čigar na začetku smo, postavljene tako, da so situacije, stvari, dogodki, dejanja in vse, česar do

undefined

Govori .se
May 03, 2021

Sporočila Neba: Nisi postavljen v Svet, da bi životaril

Ujetost v precej nehvaležno obdobje, prinaša nihanja. To je samo splošen opis dogajanja, ki bo botroval na vašem Svetu. Vendar je od tebe kot posameznika, odvisno, na kakšen način se boš soočil z vsem že preživetim in skušal popraviti, kar se popraviti da.

undefined

Govori .se
May 02, 2021

Numerološka napoved do 9. maja: Prežemal nas bo občutek napredka

Kako v resnici prepoznamo preboj ali le spremembo, nihanje? Kako veste ali gre zgolj za kaprico ali za pomembno življenjsko spremembo? Največji izziv leta 2021 in predvsem maja bo ravno to: kaj je sprememba in kaj zgolj iskrica, ki bo ugasnila?

undefined

Govori .se
May 01, 2021

Astro napoved za mesec maj: Prihajajo napredek in preobrati, presenečenja in preboji

Maj 2021 prinaša preboj in korak naprej.

undefined

Govori .se
May 01, 2021

Karmične bolezni: Kako posledice naših preteklih življenj vplivajo na našo sedanjost

V starodavnem jeziku sanskrt, ki ga Hindujci uporabljajo za obrede in pisanje svetih besedil, karma pomen delovanje, vendar je religija karmi dodala globlji pomen.

undefined

Govori .se
Apr 27, 2021

Sporočila Neba: V ospredju bodo tudi energije zatišja

Narava se počasi prebuja v čudovitih barvah in vam na zemlji sporoča, da je prišel čas velikega prebujenja. V samem spletu dogajanja in energij, je zaznati nekoliko negotovosti. To pa zato, ker želite določene vzgibe energijskega sveta, razumeti po svoje.  

undefined

Govori .se
Apr 27, 2021

Energijska napoved: Mesec maj bo resnično prelomen

Z neverjetnim navdušenjem pišem te vrstice. Kajti, končno bom lahko spregovoril o energijski materiji, ki je vseh teh štirinajst mesecev držala zadevo pod nadvlado zla. In na drugi strani tudi o energiji, ki je skrbela za to, da se občemu človeštvu na Svetu ni zgodil drastičen prelom v zavedanju svoje lastne energije.   

undefined

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj