Člani (3)
Story .si
Lea .si
Nova .si
Spremljevalci (10)
Primož Komar
Andrej Hlačun
Petra Sivec
VERONIKA LIPAR
Ales I CEPIC
Bernardka Jakopic
Natasa Z

Kategorija: Novice

revije

Lea
Story
Govori .se
Dec 14, 2020

Izpoved prostovoljke v UKC Maribor: »Na tej točki gre samo za reševanje življenj!«

25-letna Tamara K. se je ekipi prostovoljcev pod okriljem Rdečega križa Slovenije pridružila, da bi po svojih močeh pomagala preobremenjenemu zdravstvenemu osebju v UKC Maribor.

undefined

Govori .se
Dec 10, 2020

Novi francoski ukrepi nakazujejo, kako bomo v Evropi preživeli božič in silvestrovo

Francija bo v torek previdno odpravila šesttedensko popolno zaprtje države, vendar pa bodo uvedli policijsko uro, ki bo vsako noč, tudi na silvestrovo, veljala od 20. ure, je danes napovedal francoski premier Jean Castex.

undefined

Govori .se
Dec 09, 2020

Vlade danes o dveh različnih predlogih za nadaljevanje ukrepov, na mizi Počivalškov in Gantarjev predlog

Vlada bo na seji predvidoma ponovno pretresala ukrepe, ki jih je sprejela za zajezitev epidemije covida-19. Pričakovati je kresanje mnenj med ministroma za zdravje Tomažem Gantarjem in gospodarstvo Zdravkom Počivalškom. Medtem ko slednji predlaga postopno sproščanje omejitev, Gantar poziva k popolnemu zaprtju nenujnih gospodarskih dejavnosti.

undefined

Govori .se
Dec 09, 2020

Vrhovno sodišče v ZDA dalo jasen signal, da se ne bo vmešavalo v volitve

Vrhovno sodišče ZDA je v torek zavrnilo zahtevo republikancev iz Pensilvanije, naj se razveljavi izid predsedniških volitev v tej državi, kjer je demokrat Joe Biden premagal republikanca Donalda Trumpa. Zavrnitev zahteve je prišla na dan, ko so vse zvezne države potrdile svoje izide in elektorje, ki bodo 14. decembra glasovali o predsedniku ZDA.

undefined

Govori .se
Dec 09, 2020

Zaradi poplavljanja najbolj na udaru dolina Dragonje, vdor vode v Piran so delno zaščitili

Zaradi dolgotrajnega deževja, ki še ni prenehalo, in visokih voda je največ težav trenutno v dolini Dragonje. Med drugim je zalilo cesto proti mejnemu prehodu Dragonja, razmere pa se še ne umirjajo, je davi povedal poveljnik piranske civilne zaščite Robert Zirnstein. Težave zaradi poplavljanja morja so medtem preprečili z baražami.

undefined

Govori .se
Dec 09, 2020

Za prvenstvo v Planici odprli tri kranjskogorske hotele

Ob prihajajočem svetovnem prvenstvu v smučarskih poletih v Planici bi v teh dneh Kranjska Gora morala gostiti množico ljubiteljev smučarskih skokov. Zaradi epidemioloških razmer pa so ta čas odprli le tri hotele, v katerih so nameščeni skakalci in spremljajoče osebje. Za preprečevanje okužb so uvedli vrsto ukrepov in vzpostavili mehurčke.

undefined

Govori .se
Dec 08, 2020

Ponoči okrepitev padavin, na Primorskem rdeči alarm zaradi poplavljanja rek in močnejših hudournikov

V noči na sredo je pričakovati poslabšanje vremena z močnejšimi padavinami in nalivi, zaradi česar lahko reke zlasti na južnem Primorskem, predvsem pa na območju slovenske Istre in obale poplavijo tudi v večjem obsegu, je opozoril hidrolog Janez Polajnar z Agencije RS za okolje (Arso). Postopno umirjanje razmer pričakujejo v četrtek. 

undefined

Govori .se
Dec 08, 2020

Gospodarstveniki za takojšnjo sprostitev gospodarstva: "Z neusklajenim lockdownom žagamo prihodnost slovenske družbe"

Ukrepi za preprečevanje širjenja novega koronavirusa niso prinesli pričakovanih rezultatov, zato je treba nujno čim prej sprostiti nekatere dejavnosti, je v skupnem pozivu zapisalo osem gospodarskih združenj. Prepričani so, da je pravi ukrep ponovno delovanje dejavnosti, a ob strogih zaščitnih ukrepih.

undefined

Govori .se
Dec 08, 2020

Poslanica varuha Svetine ob mednarodnem dnevu človekovih pravic

Varuh človekovih pravic Peter Svetina je ob mednarodnem dnevu človekovih pravic, ki ga obeležujemo v četrtek, 10. decembra 2020, na državljane naslovil daljše javno pismo. V poslanici je med drugim zapisal, da ta čas prinaša tudi trenutek za razmislek - ne le o pomenu in razumevanju naših pravic, ampak tudi o naših vrednotah in naši kulturi. Poslanico v nadaljevanju objavljamo v celoti.

undefined

Govori .se
Dec 08, 2020

Epidemija načenja tudi vlado: Počivalšek za spremembno strategije, govorice o odstopu Gantarja

Kljub strogim nekajtedenskim ukrepom za zamejitev epidemije v Sloveniji še vedno ne beležimi padca števila okužb, kar očitno slabo vpliva tudi na odnose v vladi.

undefined

Govori .se
Dec 08, 2020

Supercelična nevihta na obali največ škode naredila v Izoli, v bližini Trsta viden tornado (foto)

Slovensko obalo, še zlasti Izolo, je v ponedeljek proti večeru zajelo neurje z močnim vetrom in za to območje neobičajno sodro. Regijski center za obveščanje v Kopru je v povezavi z neurjem zabeležil 12 dogodkov. Uprava za zaščito in reševanje poroča o podrtih drevesih in o odkritih strehah.

undefined

Govori .se
Dec 08, 2020

Oktobra v Sloveniji umrlo 26,8 odstotka več ljudi kot v enakem obdobju lani

V Sloveniji je po začasnih podatkih Statističnega urada RS (Surs) od januarja do konca oktobra umrlo skupno 17.575 ljudi, kar je 2,7 odstotka več kot v enakem obdobju lani. Samo oktobra pa je umrlo 2073 prebivalcev Slovenije, kar je 26,8 odstotka več v enakem obdobju lani.

undefined

Govori .se
Dec 08, 2020

Ljubljanska ekonomska fakulteta napredovala na lestvici Financial Timesa najboljših poslovnih šol v Evropi

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani se je kot edina poslovno-ekonomska šola iz Slovenije ponovno uvrstila med 95 najboljših poslovnih šol v Evropi. Kot so sporočili iz omenjene fakultete, se je magistrski program fakultete International Master in Business and Organisation (IMB) v primerjavi z lanskim letom povzpel za deset mest na 77. mesto.

undefined

Govori .se
Dec 08, 2020

Nemčija bo še zaostrila ukrepe; Merklova: "Trenutno se preveč govori o stojnicah s kuhanim vinom"

Nemška kanclerka Angela Merkel je prepričana, da bodo morali še pred božičem sprejeti nove strožje ukrepe za zajezitev epidemije covida-19. Trenutni ukrepi ne zmanjšujejo števila novih okužb, je opozorila kanclerka na srečanju s poslansko skupino krščanske unije (CDU/CSU) v parlamentu.

undefined

Govori .se
Dec 07, 2020

V torek bo ponovno začelo deževati, v visokogorju lahko zapade tudi meter snega

Na Agenciji za okolje tudi v naslednjih dneh napoveduje pestro vremensko dogajanje. 

undefined

Govori .se
Dec 07, 2020

Erjavec ne bo minister, "v teh vladah" si ne želi še tretjič sodelovati

Po izvolitvi Karla Erjavca za predsednika DeSUS je vodstvo stranke danes razpravljalo o političnih razmerah in položaju DeSUS v vladi. Pogovor so nadaljevali s poslansko skupino. Kot je po srečanju povedal Erjavec, je Janšo že pred časom seznanil s tem, da ne namerava sodelovati v vladi kot minister. Janša mu je sicer po kongresu že čestital.

undefined

Govori .se
Dec 07, 2020

Najstnik z nadvoza na gorenjski avtocesti metal snežne kepe nad vozila

Kranjski policisti so v nedeljo sredi popoldneva obravnavali prijavo o ogrožanju prometa z metanjem snežnih kep z nadvoza avtoceste. Policisti so prejeli dve prijavi, pri čemer je na enem od vozil zaradi snežnih kep nastala materialna škoda. Kepe naj bi po prvih ugotovitvah policistov z nadvoza metal najstnik.

undefined

Govori .se
Dec 07, 2020

Letošnji november je bil najtoplejši doslej, leto 2020 pa bo verjetno podrlo vse rekorde kot najtoplejše

Letošnji november je bil najtoplejši doslej, je danes sporočil evropski servis za satelitsko spremljanje podnebnih sprememb Copernicus (C3S). November leta 2020 je bil za 0,8 stopinje Celzija toplejši od 30-letnega povprečja v letih od 1981 in 2010 in za 0,1 stopnje Celzija toplejši od prejšnjega rekorda.

undefined

Govori .se
Dec 07, 2020

Odstotek potrjenih okužb v nedeljo ostaja zelo visok

V nedeljo je bilo opravljenih 1751 testiranj in potrjenih 480 okužb s koronavirusom. Delež pozitivnih testov je bil tako 27,41 odstotka. 

undefined

Govori .se
Dec 07, 2020

Iz blejskega jezera odstranili avtomobil, ki je s parkirišča prazen zdrsnil v vodo (foto)

Blejski policisti so v nedeljo nekaj po 18. uri obravnavali zdrs praznega osebnega vozila s parkirišča v Blejsko jezero. Jezero so v hitri intervenciji pregledali blejski gasilci in potapljači. Vozilo so odstranili iz jezera. Proti vozniku pa poteka prekrškovni postopek zaradi neustrezne zapustitve vozila.

undefined

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj