Članek
Je lahko hyundai i20 prvi družinski avto?
Objavljeno Jun 18, 2015

Ali smo Slovenci postali razvajeni? Res potrebujemo velike avtomobile? Ali je lahko dovolj prostoren za družinsko uporabo tudi avtomobil iz B razreda? Odgovore smo iskali na testu z novo generacijo hyundaija i20.

Svet se vrti "vse hitreje“, ljudje pa tudi vse hitreje pozabljajo, kako je bilo še dobri dve desetletji nazaj, ko še ni vladala miselnost, da moramo imeti prav vse.

Veliko se jih, sem prepričan, še vedno spomni poti na morje, še pod zastavo nekdanje skupne države. In tudi prvih let po osamosvojitvi. Pot na morje je bila za nas, ki smo bili takrat otroci, pravo doživetje, pa tudi starši se niso preveč pritoževali, saj so vedeli, kaj jih na oddaljenem cilju čaka. Tudi dve družini v stoenki, na strehi, v prtljažniku in pod nogami v vozilu pa vse od hladilne skrinje, polne mesa, do blazin za na plažo, pa oblačil, zložljivih otroških vozičkov … Avtomobili, ki so v dolžino merili precej manj kot štiri metre, so bili povsem dovolj veliki, vožnja na dopust, čeprav ne po avtocesti, pa pravo doživetje. V vročini, brez klime …

Beri dalje...