Članek
10 vročih jesenskih avtomobilov za Slovence
Objavljeno Jul 31, 2015

Jeseni in do konca letošnjega leta bo pri nas na prodaj kopica novih, pomembnih modelov za avtomobilske znamke. Prihajajo audi A4, nova opel astra, renault talisman, alfa romeo giulia, ford S-max ...

Jesen bo bogata z avtomobilskimi novostmi. Nekaj novih avtomobilov, ki prihajajo k nam jeseni je bilo najavljenih že na avtomobilskem salonu v Ženevi, preostali bodo javnosti razkriti na septemberskem avtomobilskem salonu v Frankfurtu. Zbrali smo 10 vročih novosti, ni pa nujno, da ne bodo avtombilisti potegnili še kakšnega "aduta iz rokava."

Audi A4
Audi bo začel prodajati novo, peto generacijo svojega glavnega prodajnega aduta A4 - limuzino in karavana. V novi generaciji bo večji in prostornejši, koeificient zračnega upora pa je med najboljšimi v razredu. Pri štirivratni limuzini je Cd 0,23, pri avantu pa 0,26. Hkrati je za 120 kilogramov lažji od predhodnika. Na voljo bo sedem novih, oziroma temeljito prenovljenih pogonskih agregatov, vsi s turbo tehnologijo. Nov samodejni sistem za delovanje v gneči bo, brez pomoči voznika, pri hitrostih hoje pešca, sam usmerjal vozilo, pri vožnji v gneči bo sam sledil vozilom pred njim. Izboljšan je tudi radarski tempomat, ki sodeluje v povezavi z navigacijsko napravo ter tako samodejno prilagaja hitrost prometnim omejitvam.

Beri dalje...