Članek
Nakup avtomobila do 500 evrov
Objavljeno Jul 31, 2015

Prečesali smo spletne oglase za rabljena vozila s ceno do 500 evrov. Izbira je velika, a strokovnjaki opozarjajo, da bodite pri nakupu zelo previdni. Veliko vozil je v "slabem stanju, a so tehnično brezhibna".

a spletu smo našli več kot 1000 zadetkov za oglas za vozilo, ki stane 500 evrov in manj. Iz izbora smo odstranili vozila, ki so bila prvič registrirana pred letom 2000. Izbor je še vedno pester, saj je na prodaj preko 200 vozil.

Potencialni kupci lahko izbirajo med vozili najnižjega segmenta, do karavanov D avtomobilskega segmenta. Prvi imajo po večini navedenih manj prevoženih kilometrov, kot večji avtomobili, med katerimi je kar nekaj takih, ki so opremljeni tudi s klimatsko napravo. Manjši avtomobili so v veliki večini opremljeni zelo skopo in so tudi brez klimatskih naprav.

Korejci, Italijani, Francozi ...

Prevladujejo korejske znamke, Daewoo, Kia in Hyundai ter vse tri francoske znamke. Veliko je cliov, peugeotov 206, xsar in saxojev. Med večjimi modeli je nekaj ford mondeov in lagun, velika izbira je pri Italijanih, kjer prevladujejo modeli Alfe Romeo in Fiata: uno, punto in bravo, pri Fiatu smo med vsemi oglasi našli najmlajši avtomobil, ki ga je možno kupiti - model brava z letnico 2003.

Beri dalje...