Članek
Vozili smo najhitrejšega opel adama S
Objavljeno Aug 17, 2015

Opel je z modelom S, kot sport, ponudil najbolj zabavno in najhitrejšo različico premium malčka adama. Imenoval bi se lahko tudi „mačo“ saj so mu edinemu dodelili 1,4-litrski turbo štirivaljni bencinski motor z 110 kilovati moči (150 KM). Kljub vsemu si OPC oznake ne zasluži.

Opel je z adamom dregnil v razred premium malčkov. Na naših cestah je redek in ekskluziven model, še bolj to velja za adama S, od katerega je dražji le model rocks, ki je nekaj med kabrioletom in križancem.

S številnimi oblikovalskimi prijemi, nalepkami, dodatki, adam S izkazuje športno, dinamično plat. Nadeli so mu aerodinamični spojler, 18-palčna diamantno brušena platišča s pnevmatikami velikosti 225/35 , ekskluzivno barvo, v rdečo barvo obarvane zavorne klešče, nalepke S po armaturni plošči, rdeče okrasne folije, sprednji in zadnji usmernik zraka, stranske obrobe, zajetnejši zadnji odbijač z velikim ustjem izpušne cevi … Mislim, da sem naštel dovolj, da ste dobili vtis, da so se potrudili in po mojem mnenju jim je uspelo. Adam S je izstopal iz množice pločevine, tudi ponoči, saj je zaradi led zadnjih sijalk bolj opazen in prepoznaven.

Beri dalje...