Članek
Tina Maze v Nemčiji podprla Dolenjce
Objavljeno Aug 31, 2015

Vsi ljubitelji kampiranja in avtodomov vsako leto ob koncu poletja romajo v nemški Düsseldorf. Tam se je odprl eden največjih sejmov počitniških vozil ter opreme za prosti čas in potovanja, na katerem eno najbolj opaznih vlog igra tudi novomeška Adria Mobil.

Sejem v Düsseldorf. je obvezna postaja številnih nemških dopustnikov in lastnikov počitniških prikolic in avtodomov, ki se domov v Nemčijo vračajo iz različnih koncev Evrope. Prav zato je sejem odlična priložnost za predstavitev in reklamiranje novih izdelkov, tudislovenskih.

Dolenjska Adria Mobil se na letošnjem sejmu v Düsseldorfu predstavlja s 43 vozili znamk Adria in Sun Living. Novomeščani imajo enega največjih razstavnih prostorov na salonu kjer svoje proizvode predstavlja preko 590 razstavljavcev iz vsega sveta, ki zastopajo skupno 130 različnih blagovnih znamk vozil in opreme za prosti čas.

Razstavljavci imajo na voljo 195.000 kvadratnih metrov razstavnih površin, na katerih bodo do 6. septembra predstavili več kot 2000 vozil s področja karavaninga. Gre za največji poslovni dogodek leta za svetovne proizvajalce s tega področja, na katerem se predstavijo produkti nove sezone, pa tudi konceptna vozila in številne druge inovacije.

Beri dalje...