Članek
Zakaj ne ustavimo migracij? Ker slovenske vlade nismo ustavili, smo sokrivi.
Objavljeno Oct 25, 2016

(Slovenija je soodgovorna za brexit in za rušenje EU!) - deli

vir slike: Total War: Alternate Reality Wiki - Wikia

Za gospodarsko, civilizacijsko, kulturno neuspešnost severnoafriškega arabskega islamskega sveta lahko krivimo islam in njegovo totalitarnost! OK. Zdaj moramo pogledati še pri sebi, čemu je EU v vsevečjem kaosu? Koliko so pri tem krive migracije, kaj je v nas, da smo jih spustili in jih še dalje spuščamo, četudi vse kaže, da se kaos samo povečuje? Torej zakaj je Slovenija spustila skozi v EU islamsko neuspešnost? Koliko je pri tem kriva krščansko-socialistična kultura in njune totalitarnosti in utopičnosti? Totalitarizmi pač ne razvijajo logike, pragmatičnosti, analitičnega sklepanja in se zmeraj zatekajo v neka nerealna, nadrealna, utopična pričakovanja, sanje, upanja! Pri tem se še vprašajmo, koliko je Slovenija kriva za brexit (migracije so bile glavna tema), saj je spustila v EU pol milijona migracij ali tretjino vseh v zadnjem letu? Torej, če je nekje za razsulo kriv islam, je drugje za sprejemanje tega razsula in lastni samomor krivo krščanstvo, krščanstvo-socializem, socializem kot derivat krščanstva ... 
Migracije iz islama so, odkar islam obstaja. Tako osvaja, oziroma ohranja plemensko miselnost in eksplozijo prebivalstva - migracije so del kulture in tudi posledica kulture. Migracije se da z lahkoto ustaviti. Torej iščimo odgovore, zakaj jih nismo! Zakaj navkljub brexitu in prihajajočim novim exitom še vedno nismo ustavili migracij - samo letos bo v Italijo prišlo več kot 300.000 novih ekonomskih migrantov. Slovenija je soodgovorna za brexit in za rušenje EU!

P.S.
Slovenska vlada predstavlja Slovenijo. Skozi Slovenijo je spustila pol milijona ljudi. Kar je bila tretjina vseh prišlekov takrat v EU. Ker slovenske vlade nismo ustavili, smo sokrivi. Brexit je uspel, ker je bila glavna tema migranti in kaos, ki so ga povzročali po Evropi. Ergo, smo pač krivi za dogajanje, ki je pripeljalo do brexita. Če ne bi bilo migrantov, ne bi bilo brexita - tako vsaj kažejo raziskave. Najbrž bo to tako kasneje razlagala zgodovina. Naša naloga je bila varovati schengensko mejo in ne ustvarjati koridorjev.

GREGOR PREAC - deli