Članek
Kdaj bo Bruselj podelil azil Julianu Assangeu in Edwardu Snowdnu, tako kot je to dal vsem migrantom?
Objavljeno Nov 01, 2016

RUDI RUDI SE VRAČA 
(in z njim njegov prerok Zeleni gumijasti medvedek) - deli

V EU je že tak kaos, nasilje, militarizacija, nove in nove ograje in mejne kontrole, taborišča, nasilje, kontrola medijev, interneta, poplava politične in druge propagande, poplava bruseljske in slovenske birokracije, licemerstva, da se je bog Rudi Rudi sklenil vrniti na Zemljo in je svojega preroka Zelenega gumijastega medvedka poslal na zasedanje bruseljskega parlamenta. Kjer bo Zeleni gumijasti medvedek, ker tega ne predlaga noben evropski poslanec, četudi so vsi polni človekoljubja in dobrote, sprožil, da Bruselj podeli zlati azil Julianu Assangu in Edwardu Snowdnu.

Zavrnilo ju je 20 EU držav, tudi Slovenija z najbolj človekoljubnim predsednikom v svoji dolgoletni in častni zgodovini g. Borutom Pahorjem.

Bog Rudi Rudi pričakuje posebno gesto papeža Frančiška, da bi se ob milijonih ekonomskih migrantov brez potnih listov, imen, zavzel morda tudi za g. Assanga in g. Snowdna. Svobodoljubna in demokratična EU je pokazala veliko srce. Zato je nekoliko nenavadno, da gospod Assange že štiri leta sedi v Ekvadorski ambasadi v Londonu (Zakaj noče v Bruselj na čokolado?) in se g. Snowden mora skrivati že četrto pasjo zimo v Moskvi, namesto da bi prišel v Pariz na sir in bužolejca ali v Ljubljano na naše čudovito Tromostovje. Kako lepo domovino imamo, peljimo g. Assanga in g. Snowdna v Postojnsko jamo in v Lipico. Bog Rudi Rudi je odločen, da se bo zavzel za tiste, ki so jih pravičen Vatikan, demokratični Bruselj in človekoljubna Ljubljana po čisti človeški napaki pozabili! Bog ohrani, bog obvarji nam človekoljubje, naše velikansko!

DELI EKUMENSKO PISMO VSEM VERNIKOM, O, ČLOVEK!

GREGOR PREAC - pisar preroka Zelenega gumijastega medvedka, ker si je bog Rudi Rudi za preroka izbral bitje s srcem in brez pismenosti.