Članek
OBČINSKA ORIENTACIJA GASILSKE MLADINE NA ŠKOFLJICI 2022
Objavljeno May 24, 2022

V nedeljo 22.5.2022 je na prostoru Osnovne šole Škofljica in njeni okolici potekala občinska orientacija gasilske mladine GZ Škofljica, GZ Ig in GZ Velike Lašče. Tekmovanja se je udeležilo 129 trojk in mentorjev vseh treh gasilskih zvez. Iz GZ Škofljica se je tekmovanja udeležilo 28 trojk.

Mladina je tekmovala v gasilskih spretnostih, poznavanju kompasa in teku. Najboljši dve trojki iz vsake kategorije se bosta v soboto 28.5.2022 udeležilo regijskega tekmovanja v Preski pri Medvodah. Rezultati iz tekmovanja na Škofljici so v prilogi. Iz naše gasilske zveze se bo regijskega tekmovanja udeležilo 8 trojk iz PGD Pijava Gorica, ter po ena trojka iz PGD Vrh nad Želimljami, PGD Škofljica in PGD Orle. Prehodne pokale vseh treh gasilskih zvez so osvojili pionirji iz PGD Pijava Gorica, mladinke iz PGD Iška Loka ter pripravniki iz PGD Pijava Gorica. V prilogi je tudi nekaj slik iz tekmovanja.

Zahvala vsem sodnikom za korektno sojenje, mladinski komisiji GZ Škofljica, ter njenemu predsedniku tovarišu Klemnu Mehletu, ter vsem društvom pri organizaciji tekmovanja. Zahvala tudi Občini Škofljica in Osnovni šoli Škofljica za koriščenje prostora.

#GasilskaMladina #GZŠkofljica #RegijskoTekmovanje #PGDPijavaGorica #MladinskaKomisija #KlemenMehle #ObčinaŠkofljica #OŠŠkofljica #GasilskiPrehodniPokali #SodnikiKorektnoSojenje #Nerazvrščeno #gasilskazvezaskofljica #gzskofljica #gasilci