Na tem zidu še ni objav.

O zidu:

Lastnik zidu: HOTENJKA, D.O.O.

Tip zidu: Podjetje

Kreiran: 14.02.2013 10:15 (Feb 14, 2013)

Davčna: SI24288268

Telefon: 01 365 76 56

Mesto: 1351 Brezovica pri Ljubljani

Naslov: Tržaška 513b

Spletna stran: http://www.hotenjka.si/

Kontaktno ime: HOTENJKA, D.O.O.

Ni dodatnega opisa

Oglasi

Vsi oglasi tega podjetja

estrihi ali storjni tlaki se uporabijo pri izravnavi tal, hkrati pa nudijo tudi požatno zaščito in poskrbijo za izolacijo zvoka. gre za zahtevna gradbena dela, zato je potrebno, da delo izvedejo strokovnjaki. več informacij: https://www.hotenjka.si/estrihi-strojni-tlaki

Kategorija: Gradbeni material

Cena: Pokličite za ceno

razmišljate o menjavi talnih oblog v vašem domu in vas zanima koliko je za estrih cena? potem je najbolje, da kontaktirate podjetje hotenjka iz brezovice pri ljubljani. v njihovem salonu lahko najdete številne talne obloge in zagotovo boste našli tudi prav za vaš dom.  

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

laminat je talna obloga, katero v svoje stanovanje polaga vedno več ljudi. če želite tudi vi imeti doma to talno oblogo, potem je najbolje, da kontaktirate podjetje hotenjka, ki vam vse talne obloge tudi položi.  

Kategorija: Talne in stenske obloge

Cena: Pokličite za ceno

če ste v fazi prenove vašega doma in potrebujete tudi talne obloge, potem je najbolje, da kontaktitrate podjetje hotenjka, ki vam bo tudi svetovalo pri nakupu.

Kategorija: Dom in Gradnje

Cena: Pokličite za ceno

parketarstvo – hotenjka. odlična ponudba vseh vrst talnih oblog parket, laminat in pa tudi ugodna ponudba parketarstva in parketarskih storitev.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

samo najboljši parketi na hotenjka.si. obiščite nas na brezovici pri ljubljani in se prepričajte, da je pri nas kvaliteten parket povrhu še ugoden.

Kategorija: Talne in stenske obloge

Cena: 32 €

hotenjka.si - talne obloge - ugodne in kvalitetne talne obloge vseh vrst. preverite ponudbo na strani in nas obiščite na brezovici pri ljubljani!

Kategorija: Talne in stenske obloge

Cena: 22 €

odličen laminat na hotenjka.si. javor, akacija, bukev laminat … vedno na zalogi različni laminati, ki bodo zadovoljili tudi najbolj zahtevne mojstre!

Kategorija: Talne in stenske obloge

Cena: 1 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj