Horoskop si

Kategorija: bralko

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

ADMINI IN ČLANI STRANI
ZADNJE OBJAVE
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2022
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

STARŠI BRALKO PRISILJUJEJO NAJ OBISKUJE SORODNIKE

Horoskop si
10.09.2020 14:36 (Sep 10, 2020)

Bralko Mojco starši zaradi imetja prisiljujejo naj obiskuje sorodnike

Imam težavo, kateri bi se marsikdo nasmejal, vendar sem jaz z njo zelo obremenjena. Sem edinka in moja družina je bolj premožna. V mladosti sem se veliko družila z babicami, dedki, tetami in strici. Sedaj imam svoje življenje, poleg tega sem od njih oddaljena več kot sto kilometrov. Tako da mi obiski povzročajo ovire in dodatno obremenitev zame. Kar pa ne pomeni, da se ne spomnim nanje in da jih nimam rada.

Bralko Mojco starši zaradi imetja prisiljujejo naj obiskuje sorodnike

Problem je v tem, da starša v zadnjem obdobju močno pritiskata name, naj sorodnike obiskujem, saj mi bodo po svoji smrti podarili veliko svojega imetja.

Sama sem zelo zmedena. To, da ne prihajam pogosto ne pomeni, da jih nimam rada, le časa ne najdem, kar je staršem seveda zelo težko razložiti. Oba sta že upokojena, sama pa opravljam dve službi. Poleg tega nisem oseba, ki bi hlastala po premoženju, saj se v življenju raje znajdem sama. Kaj mi sv

STARŠI BRALKO PRISILJUJEJO NAJ OBISKUJE SORODNIKE

Bralko Mojco starši zaradi imetja prisiljujejo naj obiskuje sorodnike. Imam težavo, kateri bi se marsikdo nasmejal. Svetovanje 090 44 11.

BRALKO IMAJO ZA VZVIŠENO, ONA ŽELI BITI UREJENA

Horoskop si
28.06.2020 16:13 (Jun 28, 2020)

Bralko imajo za vzvišeno, čeprav želi le biti urejena

Sem ženska, stara 35 let in enostavno imam občutek, da v zadnjih letih ostajam vedno bolj sama. Vse lepo in prav, da se podpira, da ženska ne rabi nositi pet, če se bolj udobno počuti v supergah. Da ne potrebuje črne oblekice, če pa ima udobne pajkice in tuniko, ter da ne rabi obiskovati frizerja, saj so naravni lasje in.

Vse lepo in prav, ampak obstajamo tudi takšne, ki damo nekaj več nase, ki nam urejenost, lepota in eleganca veliko pomeni.

Vzvišena bralka

Tudi takšne, ki se v visokih petah počutimo fenomenalno in v mali črni oblekici fatalno. Moti me predvsem to, da kjerkoli, ali v misiji iskanja partnerja ali prijateljic naletim na pripombe, da sem fina in vzvišena, ker veliko dam nase.Vendar temu ni tako. Kaj naj storim, da ne bom s svojim videzom in stilom več odganjala ljudi iz svojega obzorja?

Tjaša

Spoštovana Tjaša, všeč mi je vaš direkten pristop in razmišljanje, ki je drugačno od povprečja.

Ste oseba ki zagotovo strmi k t

BRALKO IMAJO ZA VZVIŠENO, ONA ŽELI BITI UREJENA

Bralko imajo za vzvišeno, čeprav želi le biti urejena. Sem ženska, stara 35 let in enostavno imam občutek, da v zadnjih letih ostajam vedno bolj sama.
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj