Horoskop si

Kategorija: gibati

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

ADMINI IN ČLANI STRANI
ZADNJE OBJAVE
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2022
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

MERKUR PREHAJA V ZNAMENJE VODNARJA

Horoskop si
02.01.2022 15:21 (Jan 02, 2022)

Merkur se bo v nedeljo, 2. januarja začel gibati v znamenju vodnarja

Merkur se bo v nedeljo, 2. januarja začel gibati v znamenju vodnarja, kjer se bo nahajal do 25. januarja, ko se pomakne v retrogradno gibanje v znamenju kozoroga. To je nekoliko neobičajen vpliv, ki lahko v pozitivnem smislu razburka okoliščine in ustaljene vzorce. 

MERKUR PREHAJA V ZNAMENJE VODNARJA

Prihaja možnost pogledati na življenje z drugega zornega kota in pridobiti nove perspektive.

Preberite več, pripravil Horoskop.si: MERKUR PREHAJA V ZNAMENJE VODNARJA

MERKUR PREHAJA V LEVA, PRIČAKUJTE POGUM

Horoskop si
28.07.2021 07:30 (Jul 28, 2021)

Merkur se začne gibati v znamenju ognjenega leva

Merkur začne svoje gibanje v znamenju leva 28. julija, kjer se bo nahajal do 11. avgusta, ko nadaljuje svoje gibanje v znamenju device.

MERKUR PREHAJA V LEVA, PRIČAKUJTE POGUM

Merkurjeva hitrost in nepredvidljivo vedenje odražata nemir uma, hitrost misli in takt govora. Merkur v znamenju leva je v fiksnem ognjenem znamenju, kar pomeni da je izrazit, dramatičen in razkošen.

Preberite več, pripravil: Horoskop.si: MERKUR PREHAJA V LEVA, PRIČAKUJTE POGUM

URAN V BIKU SE ZAČNE GIBATI RETROGRADNO

Horoskop si
15.08.2020 09:23 (Aug 15, 2020)

Uran v znamenju bika se začne gibati retrogradno. Kaj vam prinaša njegov vpliv?

Od 15. avgusta 2020 do 1. januarja 2020 se bo Uran gibal v retrogradni fazi v znamenju bika. Uran je bil nazadnje retrograden v znamenju bika pred 80 leti. Če je Uran v direktnem gibanju najbolj uporniški planet zaradi učinkov, ki jih ima, bo retrogradni Uran še bolj intenzivno postavljal meje.

Veliki planeti, kot je Uran, ne prinašajo dnevnega osebnega vpliva na posameznika, ampak delujejo v ozadju. Ko se tranzit približuje h koncu, se lahko ozrete nazaj in opazujete spremembe, ki jih je prinesel iz druge perspektive.

Na znamenja zodiaka vpliva Uran različno, vendar ena stvar velja za vse.

Doživeli bomo močno potrebo po odstranitvi vseh nepotrebnih zapletov, ki ovirajo našo svobodo, ta drugačna perspektiva vodi do velikega premika paradigme.

Uran v znamenju bika se začne gibati retrogradno. Kaj vam prinaša njegov vpliv?

Uran je simbol svobode, zato razbija vse, zaradi česar se počutimo zadržani.

Poruši zid

URAN V BIKU SE ZAČNE GIBATI RETROGRADNO

Uran v znamenju bika se začne gibati retrogradno. Kaj vam prinaša njegov vpliv? Od 15. avgusta 2020 do 1. januarja 2020 se bo Uran gibal

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL

Horoskop si
01.04.2020 08:46 (Apr 01, 2020)

Ljubezenski horoskop za mesec april

V začetku meseca aprila Venera spremeni svojo pot in se začne gibati v znamenju dvojčkov. Vsa milina in nežnost se umika iz obzorja. Prihaja več želje po inteligentnih pogovorih in manj želje po globini.

Mars v znamenju vodnarja vas vodi k neobremenjenosti na področju čustev, tako da boste tudi tisti, ki ste morda zaradi okoliščin ločeni, razdaljo boljše prenašali.

Preverite kako se ujamete s svojo ljubljeno osebo.

OVEN

V prvi polovici meseca aprila ne boste želeli slepo slediti pričakovanjem bližnjega. Zaradi tega lahko nastopi nekaj težav, a na koncu boste imeli prav vi. Povečana količina splošnega stresa bo sredi meseca poskrbela za slabo voljo in nerazpoloženje.

Ne bodite presenečeni, če boste nekoliko obremenjeni in nesamozavestni. Minilo bo kar nekaj časa preden se boste zavedali, kakšno napako ste pravzaprav storili, nanjo pa vas bodo opozorili domači. Nima smisla, da se zapirate vase, raje pokličite prijatelja ali simpatijo in poskusite zaple

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL

Ljubezenski horoskop za mesec april. V začetku meseca aprila Venera spremeni svojo pot in se začne gibati v znamenju dvojčkov. Čustva in znamenja.

VPLIV MERKURJA V FEBRUARSKIH DNEH

Horoskop si
11.02.2020 14:38 (Feb 11, 2020)

Vpliv Merkurja v februarskih dneh. Kaj lahko pričakujete?

Merkur se je 3. februarja začel gibati v znamenju rib. Ta Merkur je zelo prijazen, prilagodljiv, umetniško naravnan, naiven, intuitiven, topel in skrben. Prinaša ti tudi nezanesljivo, neorganizirano in raztreseno energijo. Preverite vpliv Merkurja in bodite pripravljeni!

Vpliv Merkurja v februarskih dneh.

Najboljši način komunikacije bo vključeval uporabo intuicije.

Tako se boš v prvi polovici februarja osredotočala bolj na razpoloženje in ne toliko na dejstva. Svojo pot boš izoblikovala skozi razne razprave. Povedala boš to, kar bodo drugi želeli slišati. Ton pogovora bo nežen in na vsak način se boš skušala izogniti konfliktom. Ne boš si želela samo zmagovati, želela si boš sodelovati in povsod kjer si prisotna, pustiti svoj pečat.

Vpliv Merkurja bogati tvoje področje znanja, logike in spretnosti odločanja.

Preberite več, horoskop.si.

VENERA V OVNU: IZZIVI IN VEČ SPOLNOSTI

Horoskop si
07.02.2020 10:22 (Feb 07, 2020)

VENERA V OVNU: IZZIVI IN VEČ SPOLNOSTI

Venera v ovnu: Izzivi in več spolnosti

Venera, ki se 7. februarja začne gibati v znamenju ovna bo pospešila dogajanje in s tem izgubila del svojega naravnega ritma. Vzpostavitev uravnoteženega odnosa lahko postane manj pomembna kot neposredna zlitja nasprotij. Pričakujete lahko da se bodo pojavili številni izzivi in več spolnosti.

Moč tega vpliva je, da se pogosto izognemo razlikam med ljudmi v prizadevanju za bolj neposredno povezovanje.

Venera v ovnu: Izzivi in več spolnosti

Oven je prvo znamenje zodiaka in simbol povsem novega življenja, zato bodite prepričani, da ta tranzit ni nič drugega kot lepši začetek, brez negativnih primesi. Na temni strani je lahko neusmiljena želja Venere po lepših stvareh, ko se giba v znamenju ovna nekoliko sebična. Njena naloga je, da se prižge v neustavljivem čaru, ki ga ima, in zadovolji svoja čutna hrepenenja. Energija ovna ji daje naravno karizmo in moč prepričevanja.

Venera v Ovnu ima močno željo po ljubezni i

VENERA V OVNU: IZZIVI IN VEČ SPOLNOSTI

Venera v ovnu: Izzivi in več spolnosti. Venera, ki se 7. februarja začne gibati v znamenju ovna bo pospešila dogajanje in s tem polepšala ljubezensko
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj