Horoskop si

Kategorija: kitajsko.leto

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

ADMINI IN ČLANI STRANI
ZADNJE OBJAVE
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2023
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

KITAJSKI HOROSKOP 2023: PREVERITE, KAJ ČAKA VAŠE ZNAMENJE

Horoskop si
23.01.2023 09:44 (Jan 23, 2023)

Kaj vam napoveduje kitajski horoskop za vaše znamenje v letu 2023?

Pred nami je leto črnega vodnega zajca, ki bo umirilo tudi najbolj vznemirjene. Črni vodni zajec spada med srečno znamenje, ki ponazarja dolgoživost, svojo neizmerno moč pa črpa od Lune. Je tudi znamenje nežnosti, čistosti, lahkotnosti, ljubečega obnašanja in upoštevanja lepote. Vse to so zelo koristne in uporabne lastnosti dobrega diplomata za doseganje želenega.

Kitajski horoskop

Prinesel vam bo več spokojnosti, umirjenosti, skladnosti, zadržanosti in dobrih presoj, da se ne boste brez potrebe zaganjali v nekaj, kar ni dosegljivo ali v neznano. Njegov negativen vpliv občasne slabe volje pa lahko sproži pretirano ravnodušnost in odmaknjenost od drugih. Pod vplivov črnega vodnega zajca boste do svojih bližnjih izredno nežni, ljubeči in ustrežljivi, do ostalih pa precej površni ali brezbrižni.

Preeberite več: KITAJSKI HOROSKOP 2023

KITAJSKI HOROSKOP: PRIHAJA LETO ČRNEGA VODNEGA TIGRA

Horoskop si
26.01.2022 08:56 (Jan 26, 2022)

Kitajska astrologija: Kaj vam prinaša leto črnega vodnega tigra?

V prihajajočem letu 2022 nam bo v veliko podporo ravno to, da je to leto Tigra, ki ga bomo še kako potrebovali. Iz njegove drznosti, poguma in moči bomo lahko prav vsi črpali energijo za okrevanje v trenutni težki situaciji Covida in že občutni gospodarski krizi. Element leta 2022 je po kitajskem horoskopu voda, simbol tigra, ki je tretje znamenje in zastopa to leto z elementom les. Povezava teh dveh elementov opredeljuje splošni značaj leta. Kombinacija vode in lesa je v kitajskem horoskopu zelo ugodna, saj voda spodbuja njegovo samo izražanje, les pa nudi vodi stabilnost in jasnost misli. Ta elementa sta medsebojno povezana in se harmonično dopolnjujeta.

KITAJSKI HOROSKOP: PRIHAJA LETO ČRNEGA VODNEGA TIGRA

Pred nami je pomembno prihajajoče tigrovo leto, ki se prične 01.02.2022 in zaključi z 31.01.2023.

Preberite več, pripravil Horoskop.si: KITAJSKI HOROSKOP: PRIHAJA LETO ČRNEGA VODNEGA TIGRA

KITAJSKI LETNI HOROSKOP 2021 ZA VSA ZNAMENJA

Horoskop si
11.02.2021 07:51 (Feb 11, 2021)

Kitajski horoskop za leto 2021 za vsa znamenja

BIVOL

Bivoli, zaradi energije leta v vašem znamenju je to čas, ko bi morali prodreti naprej, si ustvariti lepše pogoje za življenje ali pa se izpopolniti na področju čustev. Prihaja zelo plodno leto z veliko veselja in notranje moči. Za svojo prizadevnost in spretnosti boste morda celo finančno nagrajeni. Družina bo imela v vašem življenju pomembno vlogo. Sedaj boste bolj lahkotno stopili v nove partnerske podvige. Običajno življenje bo ves čas obarvano dodatnimi družabnimi aktivnostmi.

Prihajajo bolj prijetne in usklajene ljubezenske vibracije.

Tudi tisti, ki ste razočarani, se boste znali dvigniti ter se stabilizirati za lepšo prihodnost. Več se boste pogovarjali, iskali boste odgovore na vsa svoja skrita vprašanja in z nekaj sreče jih boste tudi našli. Rogove lahko pospravite, saj bo v 2021 vse skupaj veliko bolj umirjeno in naklonjeno vašemu delovanju.

KITAJSKI LETNI HOROSKOP 2021 ZA VSA ZNAMENJA

Leto rojstva zemeljskega bivola: 1949,

PRIHAJA KITAJSKO LETO KOVINSKEGA BIVOLA

Horoskop si
07.02.2021 14:05 (Feb 07, 2021)

Kitajsko leto kovinskega bivola prinaša povečano skrb za družino

Leto podgane 2020 je bilo na vseh področjih življenja velik in za nekatere nedosegljiv izziv. Leto podgane se je izkazalo za zelo kaotično ter obremenilno leto. Zdravstvena vprašanja so prevladovala na svetovnem prizorišču, gospodarstvo je upadalo, države so vzpostavile strožji nadzor in nova pravila. Prišle so situacije, ki so bile za vse nas nove, ustrašili smo se jih. 12. Februarja se ta energija preusmeri v bolj stabilno, kar nam podarja upanje, da se bomo nekoliko bolj odgovorno soočili z virusom, pogledali resnici v oči in trdo delali na sebi, da se po končanih slabih izkušnjah podamo na novo pot bogatejši. Trajala bo do 31. Januarja 2022, ko se začne leto vodnega tigra.

PRIHAJA KITAJSKO LETO KOVINSKEGA BIVOLA

Kitajska astrologija napoveduje leto kovinskega bivola, ki včasih disciplino kombinira s smehom, drugič pa disciplino povezuje s tesnobo. Ko se rodi novo kitajsko leto, se energije preusmerijo v delovanje s po

REVIJA VELIKI LETNI HOROSKOP ZA LEPŠI VSTOP V 2021

Horoskop si
11.11.2020 07:47 (Nov 11, 2020)

Revija Veliki letni horoskop 2021 z obširnimi astro napovedmi za vsa znamenja zodiaka

V leto 2021 vstopamo malce s strahom, z dvomi in morda celo z nemočjo. Umetnost tega, da preživimo, živimo in zaživimo, je, da sprejmemo razmere in se poskušamo z njimi uskladiti v tolikšni meri, da lahko delujemo zadovoljno. Leto bo zagotovo drugačno od preteklih let, negotovo, a vendar polno priložnosti, ki jih lahko izkoristimo predvsem v smeri svojega osebnega napredka in ponovne prebuditve vseh vrednot, ki so v preteklih letih že skoraj izgubile svojo pravo vrednost.

REVIJA VELIKI LETNI HOROSKOP ZA LEPŠI VSTOP V 2021

Vsebine, ki bodo odlična smernica za leto 2021.

Preberite več, pripravil Horoskop.si REVIJA VELIKI LETNI HOROSKOP ZA LEPŠI VSTOP V 2021

PODGANA, KITAJSKO ZNAMENJE MODROSTI

Horoskop si
08.10.2020 16:00 (Oct 08, 2020)

Podgana, kitajsko znamenje, ki je simbol modrosti

Čeprav mnogi ljudje čutijo odpor do podgane, je na prvem mestu med živalmi kitajskega zodiaka. Podgana je simbol modrosti in tisti, ki pripadate temu znamenju premorete duhovitost, občutljivost, vitalnost in prilagodljivost. Podgana nosi atributa jin in jang v skladu s kitajsko teorijo zodiaka in predstavlja čas med 23. uro. in 1. zjutraj.

PODGANA, KITAJSKO ZNAMENJE MODROSTI

Dejstvo je, da so podgane in ljudje v veliki meri med seboj povezani. Pogosto jedo našo hrano in lahko preživijo kjer koli, ne da bi bili izbirčni. Zaradi tega so ljudje, rojeni v letu podgane, optimistični in zelo prilagodljivi v vsakem okolju.

Preberite več, avtor: Horoskop.si

PODGANA, KITAJSKO ZNAMENJE MODROSTI

Podgana, kitajsko znamenje, ki je simbol modrosti. Čeprav mnogi ljudje čutijo odpor do podgane, je na prvem mestu med živalmi kitajskega
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj