Članek
MOŠKE RITI ali SAMO ZA ŽENSKE
Objavljeno Sep 22, 2014

sb10064862af-001

Če ste pomislili, da bom pisala o moških zadnjicah, ste se zmotili in lahko takoj prenehate z branjem. Zapis je namenjen moškim ritim, torej moškim, ki so riti.

Na začetku je potrebno definirati nekatere pojme. Da se ne bom preveč zapletala, bom vse omenjene moške, imenovala prijatelji. Ne glede na to ali so kolegi, znanci, pravi prijatelji ali mogoče celo ljubimci.  

Riti jih imenujem zato, ker nimajo jajc. Da ne bo pomote, tukaj je govora o pogumu in ne da bi bili res brez testisov.

Prepričana sem, da bi se nekateri moji res bližnji prijatelji(ce) strinjali, da sem pravi naslov za pisanje o moških, o njihovih zadnjicah oziroma jajcih.

Smešno mi je, ko berem naslove, kot so, kako veste, da vas moški vara, ali skriti znaki, da ga pri vas zanima samo seks in ne resna veza.

Upam, da ženske teh »navodil« ne jemljete resno, ker je vse skupaj en navaden BS.

Moški varajo! Vsaj večina. In na začetku jih res, vsaj večino, zanima samo seks. Ampak o tem spet kdaj drugič :)

Moram se vrniti na pisalno mizo, o kateri je bilo govora nekaj dni nazaj oziroma na razočaranje nad nekaterimi moškimi, ki se niso javili na pomoč. Namesto pisalne mize bi bilo lahko beljenje, popravljanje računalnika ali kaj povsem tretjega.

Imam kar nekaj moških prijateljev. Seveda pokličejo ali pišejo takrat, ko se njim kurac dvigne (z izjemo dveh, treh). Opravičujem se za vulgarne besede, ampak drugega izraza ne najdem.

Z enim od njih se dogovarjava za kavo že od lani. In še nisva bila. Res, da velikokrat sama nisem mogla, velikokrat pa tudi on ne. Zakaj? Iz meni najbolj bedastega razloga-ker je partnerka doma in ne more. Kaj bi ji rekel? Oziroma kaj bi ona rekla? Kako celo zadevo (pitje kave!!!) zakamuflirati.

Drugi je še hujši. Kava pride v poštev samo če je sam v Ljubljani (pa še to težko, ker je strašno busy), že nekaj časa pa sploh ne smem všečkati ničesar na njegovem fb zidu. Seveda tudi on meni ne. Da punca česa ne posumi. No, povsem iskreno, v preteklosti bi upravičeno »posumila« ;)

Potem je tu tretji. Poročen. Temu je, se mi zdi, dosti vseeno kaj bo žena rekla. Vseeno pa greva na kavo po zgornjem modelu-ko se njemu zazdi. Po kakšnem principu se njemu dozdeva najina kava oz. srečanje, mi nikoli ne bo jasno. Pa mu povem, da je egoistična svinja, da je najino prijateljstvo enostransko, da me še vpraša ne kako in kaj. Z nasmeškom reče, to smo moški.

Zakaj je rit? Ker mu je strašno težko v tej utesnjeni, poročeni, nerazumevajoči, in ostali blabla, vezi. Ampak ločil se pa ne bo. 

Sem že omenila, da vsi zgoraj omenjeni varajo svoje ženske? Da, varajo. Predvidevam, da se bosta prva dva poročila s sedanjima dekletoma in nadaljevala »tragično« zgodbo tretjega, joj, zakaj sem se poročil.

Še jih je takšnih-prijateljev. Ampak naj bodo ti trije dovolj za nazoren prikaz večine »mojih« moških.

Se pa zavedam, da je krivda tudi na meni. Da imam to »srečo«, da od nekdaj okoli sebe zbiram bisere, bodisi kot prijatelje bodisi kot partnerje. Ampak rada jih pa imam. Kljub vsemu in kljub temu.

Pa naj še kakšno besedo namenim partnerjem. Bivšim, seveda.

Na bruhanje mi gre, ker se nekateri ne upajo družit z menoj iz strahu pred sedanjimi partnericami.

Ko smo sami, ni težav. Komunikacija v javnosti pa mora biti zelo omejena. Bog ne daj poslati sms ali celo mail. Vse se dogaja skrivaj. Saj razumete, kajne? ;)

Če varajo? Ne smem povedati ;)

Tako, drage moje, to je nekaj mojih utrinkov o moških, ki me/nas obdajajo. Upam, da vas s tem zapisom nisem odvrnila od iskanja princa vaših sanj ali od zaupanja obstoječemu princu.

Ker sama še vedno verjamem, da bo prišel tudi moj, samo moj moški. Bom pa verjetno morala spremeniti vzorce iskanja in se potapljati tudi tam, kjer biserov ni :)

Imejte se fantastično in si privoščite raznolikost v postelji tudi ve!