Članek
PLES POD VODO
Objavljeno Nov 01, 2014

ples pod vodo

Še zadnjič sem nagnila steklenico in sedla v kanu. Začutila sem že dobro znano toplino, ki se je prijetno širila po grlu navzdol in nato prijeten občutek lahkotnosti telesa. „Še enkrat nagni,“ so vsevprek kričali. Dva para, poročeni, mladostni ljudje, ki so otroke za dva dni pustili pri starih starših in jih je razganjalo tako od ponovne adolescence kot od ponovno odkrite erotike v partnerstvu. Čakali smo mojega veslaškega partnerja, ki ga nikoli nisem srečala. Prijatelj od prijateljičinega moža.

Prikimala sem in močno nagnila. "Gremo sami?“ sem zaklicala. Nato vsi v en glas: “Ne, tvoj soveslač je prišel.“ Slišala sem avto, zacvilile so gume, skoraj, da bi rekla, kakšen kreten, ki nima pojma o vožnji. Ženska podzavest pa mi je, namesto da se ozrem kdo prihaja, narekovala pogled nase. Hiter, za ostale skoraj neopazen pogled po vitkemu, zagorelemu telesu, tanki majčki z naramnicami, ki je bila že precej mokra in skozi katero so se videle pokončne in napete bradavičke ter mini kopalne hlačke, ki so dajale vedeti urejenost, žmohtnost muce in popolno rit. V sebi sem se nasmehnila in se s samozavestjo tigrice dvignila iz kanuja, z glasno namero pozdraviti meni neznanega zamudnika. Zasuk je bil kratek dolg tisočero minut. "Zdravo, jaz sem Jane, tvoj partner pri veslanju,“ se je zasmejal, mi dal roko in čuten, poln poljub na lice. Spodnesel mi je tla s pogledom, ki me je slačil in dajal vedeti, da bom njegova. Brez ugovora. Otrpla navzven, vulkansko vroča v sebi in s trenutno vlažnostjo med stegni, sem ga gledala dolgo, predolgo in se bebasto nasmehnila.

Veselje je velo iz naših treh čolničkov, steklenice so se podajale kot za stavo, prevračanje kanujev je postal najljubši šport, za naju se je čas ustavil. Pogled na njegovo visoko, zagorelo telo, obsijano s soncem in posuto s kapljicami vode, mi je meglil razum. Močne roke, ki so vešče upravljale z vesli, sem želela na sebi in v sebi.

Prevrnil me je v vodo, za šalo, kot bi prijateljico, smejala sva se in potapljala, roke pod vodo so mu tu in tam, kot po pomoti, drsele, počasi in nežno, od mojega hrbta proti že preveč napetim bradavičkam. Majica se je nekje izgubila, v vodi ali čolnu. Ni mi bilo mar. Prijel me je za boke, me potegnil k sebi in me z močnima a hkrati nežnima rokama, obrnil in postavil predse, da sem na ledjih začutila njegovo trdo moškost. Njegova roka je z bokov drsela pod kopalke in s prsti je raziskoval moje vroče mednožje. Z jezikom mi je, na skrivaj, mimogrede, obliznil vrat, grizljal ušesa ter mi z drugo roko zatisnil usta, kot da bi začutil moj krik zadovoljstva, medtem ko sem glavo vrgla vznak, iskajoč njegov poljub. Oči so se srečevale in se poglabljale dlje, kot sta si dva sposobna dati s seksom. Nikoli še sonce ni tako žgalo na in v moje telo, kot tisti dan, kljub temu, da se je spuščal večer in smo se po eni uri že utaborili.

Že vnaprej je bilo dogovorjeno, da spiva skupaj v šotoru. Slekla sem spodnji del kopalk, edino, kar mi je še ostalo in on mi je posodil svojo majico, ki mi je prekrila vsaj tisto malo, kar se prekriti da. Vame se je naselila nerazumljiva trema pred nočjo, pred bližino, seksom za katerega sem vedela da bo spremljevalec najine noči. Razum mi je kričal ne medtem ko sta mi srce, predvsem pa moje mokro, vlažno in zanj voljno mednožje, čakalo ter vpilo in klicalo po še, po ja… po več! In želela sem si biti še in spet tako želena in hotena kot v vodi, z njegovim tičem ob mojem hrbtu, riti in trebuščku. Predvsem pa med nogami, v svoji pohotni špranjici. Spravil se je v šotor, me prijel za roko in me potegnil noter.

Počasi in nežno, me je položil s hrbtom na tla, se s svojim obrazom približal mojemu, mi govoril z očmi in me božal, preko ustnic in vratu, pa navzdol prek prsi, zaokrožil okoli bradavičk, proti popku. Skoraj brez dotika, nekje v medprostoru med njegovo roko in mojim telesom, se je rojeval vulkan. Skoraj miren navzven, sem pomislila, pa vendar ... Čutila sem njegov utrip pri srcu, toplo, rahlo pospešeno sapo ob obrazu in moj bok je vedel, čutil njegovo vzburjenost. Ustnice so se nama združevale v igrive, nežne, mokre in divje hlastajoče poljube. Nisem se več mogla zadržati. Moram ga imeti. Takoj. Z desno roko sem segla v njegove spodnjice, na glas zastokala od ugodja veličine in trdote, ki sem ju začutila in pričela z navkrožnimi gibi gor in dol. Vzdihoval je od ugodja, se s prsti še sam lotil moje muce, ječala sva skupaj, v en glas in pospeševala ritem. Medtem ko mi je z enim prstom masiral ščegetavček in z ostalimi božal moje sramne ustnice, je nekje, ne vem kako, ne vem kdaj, našel pot, da prst iz druge roke potisne globoko v moje najgljoblje intime. In še enega in še enega. Prišlo mi je močno, zakričala sem od nepopisnega užitka in si želela še in še. Njegovega tiča globoko v sebi, da me nabija, da ga čutim,več, preveč, kot lahko. Spustila sem se k njemu, ga sesala, lizala, z jezikom krožila po njemu gor in dol in okrog in nazaj. Že tako trd, je postajal še trši, močno utripajoč in vedela sem, da je blizu orgazma. Takrat me je močno zgrabil, prijel za obe roki, jih vrgel nad glavo ter me skoraj grobo vrgel na hrbet. Iz ust mi je ušel krik bolečine in ugodja hkrati, njegov več kot spreten jezik se je sprehajal po mojem telesu, od ustnic do venerinega grička, me dražil in na koncu skoraj do konca polizal in posesal ščegetavček. Vedel je, da mi bo prišlo, če se samo še enkrat sprehodi po mokri, utripajoči, željni muci in prenehal. Prestavil me je na kolena in nežno prodrl vame, imela sem ga v sebi, polnega, do konca zrajcanega in trdega tiča. Nabijal me je od zadaj vse močneje in hitreje, bil je pravšnji zame, vedel je, kdaj je premočan in se pravi čas ustavil. S prsti desne roke mi je segel do klitorisa, mi ga božal, masiral in me hkrati vsake toliko časa nalahno tlesknil po riti. Počasi mi je začelo prihajati, začutil je moje stopnjevajoče utripanje, sprostil se je in sama sem čutila njegovo vse bolj napeto in nabijajočo moškost. Pospeševal je z ritmom, ki sem mu sledila in..ohhh.. bila sva glasna. In bilo nama je vseeno.

Po dveh cigaretah, kratkem pogovoru, sva izčrpana, predvsem pa zadovoljena, objeta zaspala.