Članek
VSE SKUPAJ JE VELIKA LAŽ, KI TEMELJI NA SEKSU
Objavljeno Apr 29, 2015

britt-ekland-actress-quote-i-dont-sleep-with-happily-married

Jezna sem kot pes in sitna kot pet bab.

Imela sem že spisano kolumno, ki naj bi bila moja prva, poslala bi jo uredniku v branje, pa naj bo, kar bo. Na koncu sem jo še enkrat prebrala in vam rečem, če bi bila spisana na papirju, bi papir zmečkala in vrgla v koš. Drama kot iz filma. En velik drek.

Saj mogoče niti ni bila tako slaba, ampak ker ni odraz mojega trenutnega stanja, je brez duše. V bistvu sem se delala, da sem nekaj kar nisem in na trenutek pozabila, da nisem (več) rit.

Da, rit sem bila vse svoje življenje, zadnje leto nič več. Čeprav, ko se ozrem nazaj v zadnjih nekaj mesecev, kako me obrača poročen moški, opažam, da sem postala rit na kvadrat. Verjetno moram za lažje razumevanje povedati, da sem samska, inteligentna (brez lažne skromnosti), zahtevna ženska, na začetku štiridesetih, v iskanju moškega. In ko bom našla moškega, si bova skupaj kupila še psa. Po moji izbiri, seveda.

In da, jezna sem nanj, seveda.

Ne bo pa pes edini projekt, ki ga bom izpeljala do konca, ko bom našla moškega. Ko bom našla moškega, bom izgubila deset kilogramov telesne maščobe, utrdila mišice na fitnesu, končno spisala diplomo in prenehala kaditi.

Nekateri menijo, da bi moral biti vrstni res obraten. Meni se ne zdi. Če že celo svoje življenje ubiram težje poti, zakaj ne bi še te. Ne maram floskul kot je, kar te ne ubije, te ojača, ampak tu pa sede.

Ker je bilo konjev že kar nekaj, sedaj iščem princa. Imam pa nekaj zahtev. Od tega, da mora biti starejši, pa višji, pametnejši in vsaj višješolsko izobražen, do tega da mu slovnica ne sme biti španska vas in da mora imeti rad seks. Tudi oralni seks (ne, pri moških dandanes to ni samoumevno). Govorim seveda o kunilingusu in ne felaciji. Očitno sem med te svoje zahteve pozabila dodati samski.

Mislim..., bi rekla moja mati.

Ne vem kaj mislim. Ne razumem kako smo ženske lahko tako neumne. Ne naivne! Neumne! Kajti pri teh letih dobro vemo, kaj pomeni, če je moški poročen, dobro vemo, da se ne bo ločil (čeprav mi pri nekaterih ni povsem jasno zakaj, ampak to je že druga tema), dobro vemo, da je vse ena velika laž, ki temelji na seksu.

Sicer smo pa vse mi, ki prešuštvujemo s poročenimi, verjetno lahko srečne, da nikoli ne bodo naši. Ker pravijo, da kdor enkrat vara, vedno vara. Če pa to ne velja, bi nas pa karma vsekala in smo spet na istem.

V želodcu se mi vrti, stiskam zobe, iz ušes gre para, kadim kot turk in komaj čakam, da bo jutri. Ker jutri se vidiva in me bo (spet) poljubil. Menda…