Prek virtualne klinike s pomočjo umetne inteligence do zdravih zob na daljavo

Objavil/a Capo Info, dne 2019-03-14 ob 21:08:42

Skupina Straumann je na največjem svetovnem zobozdravstvenem sejmu napovedala prihodnje naložbe, partnerstva in niz novih izdelkov in rešitev, ki utrjujejo položaj podjetja kot vodilnega inovatorja in ponudnika celovite rešitve v estetskem zobozdravstvu.

 

Povečana vlaganja v Anthogyr in Medentiko

Skupina Straumann Group je napovedala, da povečuje svoj delež v francoskem proizvajalcu implatatov Anthogyr s 30 odstotkov na popolno lastništvo. Poleg tega je skupina povečala svoj delež v nemškem partnerju Medentika s 51 na 91 odstotkov. Medentika je zelo uspešen ponudnik cenovno dostopne implantatološke protetike, ki se uporablja pri večini vodilnih implantatih in sistemih CADCAM. Na IDS-u Medentika napoveduje, da zdaj ponuja visoko kakovostno protetiko za blagovne znamke implantatov, vključno z Osstemom in HiOssenom. Medentika dopolnjuje tudi razpon svojih implantatov z različico 3.8 mm premera njihovega implantata Quattrocone, ki je manjši od izvirnega in je namenjen uporabnikom Camloga in drugih višjih cenovnih sistemov.

 

Sodelovanje z Meditom

Skupina je podpisala pogodbo s korejskim podjetjem Medit, svetovnim ponudnikom rešitev za digitalno zobozdravstvo. Obe podjetji bosta sodelovali pri spodbujanju integracije digitalnih delovnih tokov s Straumannovo odprto CADCAM programsko platformo DWOS, ki jo Medit podpira kot svojo prednostno programsko opremo CAD. Sporazum skupini zagotavlja tudi distribucijske pravice za laboratorijske skenerje Medit, ki bodo v celoti vključene v delovni potek Straumann® CARES. Prodaljai jih bodo pod blagovno znamko Straumann, poleg obstoječega portfelja skenerjev Dental Wings.

 

 

NOVI IZDELKI IN REŠITVE

 

Skupina Straumann letos predstavlja številne nove produkte in rešitve, razpoložljivost katerih je na nekaterih trgih predmet regulativnih odobritev.

 

 

IMPLANTATI

 

Straumann® BLX

Pred nekaj leti je Straumann začel sodelovati z vodilnimi svetovnimi strokovnjaki s ciljem razviti najbolj napreden sistem za stožičaste implantate. Rezultat je BLX. Njegova inovativna zasnova, v kombinaciji s Straumannovo dokazano tehnologijo Roxolid® in SLActive®, ustvarja edinstven sistem implantatov naslednje generacije, ki prinaša novo raven zaupanja v implantologiji.

 

Zasnovan za takojšnjo uporabo, je primeren za vse protokole zdravljenja – od takojšnje do konvencionalne umestitve in nalaganja - da ustrezajo željam zobozdravnika. BLX je zasnovan tako, da optimizira primarno stabilnost v vseh razredih kosti, poenostavi postopke obnavljanja in doseže predvidljive rezultate, tudi v zapletenih primerih. Na voljo je v celotnem obsegu premerov in dolžin, skupaj s poenostavljenim vsestranskim protetičnim portfeljem.

 

Celotno lansiranje BLX v Evropi se je začelo na sejmu IDS in je podprto s strani raziskovalnega in razvojnega programa, ki se je začel pred nekaj leti in vključuje velik neintervencijski klinični program za oceno učinkovitosti vsadka v vsakodnevni klinični praksi.

 

Straumann skupaj z BLX lansira inovativen koncept vrtanja, imenovan Straumann® VeloDrill ™. Glavne prednosti so zmanjšana proizvodnja toplote, visoka stabilnost vrtanja in varčevanje s časom.

 

Keramični implantat Straumann® SNOW

Nov, visoko estetski keramični implantat Straumann SNOW ima kostno, apično-koničasto, dvodelno zasnovo za protetično prilagodljivost in priročno rokovanje. Za razliko od drugih vsadkov ima keramični priključni vijak, zaradi česar je prvi dvodelni zobni implantat popolnoma brez kovin in plastike. Na voljo je izključno pri Straumannu in dopolnjuje paleto implantatov keramičnih tkiv PURE. Skupaj s partnerjem Z-Systems, ki je razvil vsadek, skupina ponuja najširši nabor keramičnih implantatov, ki jih podpirajo digitalni delovni tokovi in biomaterialne rešitve.

 

Nov koncept zigomatskih implantatov

Kljub nedavnim predstavitvam ima Straumann popolno razvojno mrežo, ki vključuje najboljši zigomatični sistem, ki ga odlikujejo inovativni modeli implantatov in optimiziran portfelj protetike poleg celotnega nabora instrumentov. Zigomatični implantati se uporabljajo pri rehabilitaciji bolnikov s hudo maksilarno atrofijo in Straumannov pristop bo vključeval usposabljanje/izobraževanje, ki se bo izvajalo prek centrov odličnosti in mednarodnih ključnih mnenjskih voditeljev. Začetna sprostitev trga je načrtovana za leto 2020.

 

Številni dodatki k seriji rešitev za brezzobost

Na voljo so številne dopolnitve Straumannove palete rešitev za brezzobost, vključno s sistemom Straumann® Mini Implant za odstranljive prekate pri bolnikih z omejeno razpoložljivo kostjo. Straumann je prav tako delal na svojem portfelju protetičnih izdelkov in predstavlja vrsto novih komponent za portfelj vijakov, vključno z novimi modeli abutmentov in dodatkov. Poleg tega podjetje predstavlja široko paleto rešitev z vijačnimi kanali pod kotom, ki pokrivajo enojne/večzobne in brezzobe indikacije ter uporabo najaboljših samozapiralnih izvijačev v razredu.

 

 

ClearCorrect širi nasmehe v Evropi

Od zadnjega sejma IDS se je skupina s pridobitvijo ClearCorrect razširila tudi na področje ortodontije. Slednji razvija in proizvaja visoko kakovostne rešitve, preproste za uporabo, ki so transparentne, odstranljive, udobne, cenovno ugodne in se običajno uporabljajo za zdravljenje manjših do srednjih malokluzij. Njihova priljubljenost narašča hitro, število primerov pa se je leta 2018 povečalo za 61 %, predvsem zaradi ZDA. Skupina je v začetku letošnjega leta uspešno lansirala ClearCorrect v Braziliji, zdaj pa na sejmu IDS lansira še v Evropi, s svežim novim slogom blagovne znamke. Podjetje ClearCorrect je podprto s storitvijo za daljinsko spremljanje, ki uporablja tehnologijo pametnega telefona in umetno inteligenco, ki jo dobavlja partner skupine – Dental Monitoring.

 

 

DIGITALIZACIJA

 

Straumann® Virtuo Vivo™

Zanimiv nov skener Virtuo Vivo ponuja skeniranje z visoko hitrostjo, brez prahu, barvno skeniranje in zelo privlačno ceno. Je kompakten in je na voljo v prenosnih različicah in ima zelo majhen, lahek ročni del z odstranljivo avtoklavabilno konico, ki omogoča preprosto upravljanje in večje udobje pacientov.

 

3Shape TRIOS 4

Straumann ponuja tudi različico najnovejšega 3Shape TRIOS 4 intraoralnega skenerja s fluorescentno tehnologijo za identifikacijo površinskega kariesa in infrardečega skeniranja z ničelnim sevanjem za odkrivanje interproksimalnega kariesa. Ta skener odgovarja na potrebe najzahtevnejših kupcev za najsodobnejšo tehnologijo, ki je integrirana v validiran Straumannov potek dela.

 

Nov laboratorijski skener - Straumann® Virtuo Harmony ™

Straumannov najnovejši laboratorijski skener Virtuo Harmony je prav tako na ogled na sejmu IDS. Prinaša nove ravni v natančnosti, hitrosti, avtomatizaciji in produktivnosti v seriji Straumann® CARES in je popolnoma integriran v zmogljivo platformo DWOS CAD. Na voljo bo kasneje v tem letu.

 

Naslednja generacija 3D printanja

Straumannovi paleti opreme za 3D tiskanje so dodani novi tiskalniški, čistilni in sušilni stroji, ki se uporabljajo za izdelavo začasnih restavracij, delnih okvirov, opornikov, modelov, šablon za vrtanje itd. Materiali za nove stroje so na voljo v kapsulah/kartušah v prilagojenih paketih, s ciljem prihranka časa, zmanjševanja nereda in dodatnega udobja.

 

DenToGo - okus prihodnosti danes

Prvi del Straumannove® virtualne klinike DenToGo, je zbirka programskih rešitev z uporabo umetne inteligence in tehnologije pametnih telefonov/tablic v štirih aplikacijah. Prva oceni bolnikovo oralno situacijo pred zdravljenjem. V drugem delu so simulacije fotografij, kako bo bolnik izgledal med in po zdravljenju. Tretja spremlja napredek zdravljenja s poravnavo ClearCorrect na daljavo in četrta zagotovi redno spremljanje po zaključku zdravljenja, da se zagotovi stabilnost in prepreči ponovitev bolezni. Zadnji dve se lahko izvedeta na daljavo, brez obiska zobozdravnika. Poleg ortodontije bo DenToGo v prihodnosti uporabljal tudi preventivno in implantološko zobozdravstvo.

 

Preventivno zobozdravstvo

V letu 2018 je Straumann začel s pilotnim projektom inovativnih izdelkov v treh evropskih državah, vključno z Nemčijo, da bi vstopil na področje preventivne stomatologije. Izdelki vključujejo: digitalno diagnostiko za odkrivanje zgodnjega kariesa, biomateriale za remineralizacijo in regeneracijo sklenine, rešitve za odkrivanje in zdravljenje parodontitisa in periimplantitisa, digitalno in in vitro diagnostiko za odkrivanje perimimplantitisa in vnetja ter učinkovito nekirurško zdravljenje, vključno s čiščenjem, odstranjevanjem biofilma, protivnetnimi in regenerativnimi rešitvami.

 

Skupina Straumann Group (SIX: STMN) je na svetovni ravni vodilna na področju zdravljenja brezzobosti in ortodontskih rešitev, ki obnavljajo nasmehe in samozavest. Združuje globalne in mednarodne blagovne znamke, ki se zavzemajo za odličnost, inovativnost in kakovost v nadomeščanju in popravljanju zob ter v digitalnem zobozdravstvu. Skupina Straumann Group tako združuje podjetja, kot so: Straumann, Neodent, Medentika, ClearCorrect, Dental Wings in druga podjetja, ki so v njihovem celotnem ali delnem lastništvu.

V sodelovanju z vodilnimi klinikami, inštituti in univerzami, skupina Straumann Group raziskuje, razvija, izdeluje in dobavlja zobne vsadke, instrumente, protetiko CADCAM, biomateriale in digitalne rešitve za zamenjavo in obnovo zob ali za preprečevanje izgube zob.

Skupina Straumann s sedežem v Baslu, v Švici, trenutno zaposluje približno 5700 ljudi po vsem svetu. Njihovi izdelki, rešitve in storitve so na voljo v več kot 100 državah preko širokega omrežja distribucijskih odvisnih družb in partnerjev.

 

 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
Capo Info
Capo Info
Objavil/a 2019-03-14 21:08:42 (Mar 14, 2019)
Starejša objava Novejša objava
Dentalia

Opis spletnega mesta

Welcome to Straumann

Simply doing more for dental professionals.

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Parodontoza − tiha ubijalka zob pri starostnikih
Poslovna IT konferenca Mikrocopa za digitalizacijo slovenskega gospodarstva
Leonardova Mona Lisa bi se danes smejala z bleščečim nasmehom (svojih zob)
Več kot polovica starejših ima težave z ugrizom v jabolko
10-letna pot plesa ob drogu v Sloveniji je bila trnova in polna izzivov, a vredna vsake kaplje znoja in vsake modrice
Obeta se slavnostni spektakel ob 10-obletnici plesa ob drogu v Sloveniji
Po 10 letih večina Slovencev spoznala, da ples ob drogu ni striptiz
Spletni portal, ki Slovence informira o zobnih implantatih
Tudi 27 vplivnih Slovenk je samozavest zgradilo šele po bolečih izkušnjah
Cene pri zdravljenju z zobnimi implantati
KATEGORIJE
cene
(5)
zobe
(4)
ples
(3)
ecb
(1)
zzzs
(1)
ERP
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj