Članek
Mikrocop z gosti (vključno s Saro Isakovič) vabi na okroglo mizo o spremembah, ki nas ženejo
Objavljeno Dec 02, 2020

Slovensko rastoče IT podjetje Mikrocop 10. decembra ob 13h pripravlja brezplačno spletno okroglo mizo z naslovom Ko nas spremembe ženejo naprej, na kateri bodo sodelovali predstavniki podjetij Sparkasse, CorpoHub, Mikrocop in posebna gostja Sara Isaković. Govorniki bodo predstavili številne zanimive pristope k novi realnosti poslovanja, izkušnje z digitalizacijo poslovanja kot enem od nujnih korakov na poti nadaljnje rasti, o motivacijske strategije in agilno delovanje.

 

Podjetja in zaposleni se že dolgo niso srečali s tako intenzivnimi spremembami v takem obsegu kot smo jim priča v trenutni situaciji. Sicer se ljudje že dolgo zavedamo, da so spremembe edina stalnica, a ko se soočimo s tako resnostjo razmer, so zagotovo še kako dobrodošli nasveti izkušenih. Ker je ravno digitalizacija področje, v katerem je doma podjetje Mikrocop, so se odločili povezati svoje specializirane strokovnjake in zanimive zunanje strokovnjake. K sodelovanju so povabili tudi Saro Isaković, ki jo poznamo tudi kot zagovornico pozitivne psihologije, s pomočjo katere se lahko naučimo boljšega obvladovanja našega uma in posledično lažjega prilagajanja na spremembe. 

 

Nenadne spremembe so postale stalnica, ki zaznamuje trenutno turbulentno obdobje. A na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj so v podjetju Mikrocop prepričani, da so agilno prilagajanje, težnja k izboljšavam, napredek v miselnosti, pristopih in tehnologiji ključni temelji, ki podjetjem kljub na videz nepremagljivim izzivom lahko omogočijo rast in razvoj.

 

Organizatorji vabijo vse vizionarsko usmerjene posameznike, ki si želijo uspešno jahati val pričujočih sprememb, k spremljanju zanimive izmenjave mnenj in izkušenj gostov iz različnih poslovnih področij:

·       Sara Isaković- olimpijka, psihologinja in podjetnica, ki se zavzema za zdrav način življenja in spodbuja mentalno in fizično kondicijo za dobro počutje in odpornost v današnjem življenju polno nenadnih sprememb. 

·       Luka Brazda–izkušnje si je nabiral tako v banki kot v fintech industriji. Na področju razvoja aplikacij se počuti domače, ta njegova prva ljubezen pa je prerasla v strast na področju celostne optimizacije poslovnih procesov.

·       Voranc Kutnik- trener agilnega dela in metod vodenja v podjetju, partner v podjetju CorpoHub, zagovornik medsebojnega sodelovanja, odprtega dialoga in razvoja agilne miselnosti za boljše prilagajanje spremembam.  

·       Ivo Vasev- produktni vodja platforme InDoc EDGE za upravljanje informacij v Mikrocopu. Zavzeto išče odgovore na izzive digitalne preobrazbe, se posveča uporabniški izkušnji in novim načinom za realizacijo digitalnega potenciala podjetij. 

 

Spletno okroglo mizo pa bo vodil Matej Prapotnik- pomočnik direktorja Radia Slovenija, ki skrbi za digitalne storitve, predvsem razvoj spleta in podkastov, pred tem pa dolgoletni radijski voditelj in novinar na Valu 202, kjer je pokrival znanost in tehnologijo. 

 

Vsi zanimivi govorniki bodo predstavili številne uporabne rešitve in nasvete na spletni okrogli mizi 10. decembra ob 13h. 

Prijave na brezplačno spletno okroglo mizo so možne na tej povezavi!