Članek
Mikrocop z uglednimi strokovnjaki prireja največji spletni dogodek o digitalizaciji DigiMeet
Objavljeno Nov 08, 2021

Med 22. in 25. novembrom 2021 slovensko IT podjetje Mikrocop vabi na spletni dogodek DigiMeet. Dogodek je posvečen digitalizaciji poslovanja podjetij navzven in navznoter, udeležba na dogodku pa je brezplačna.

Na srečanjih se bodo Mikrocopovim strokovnjakom pridružili predstavniki različnih organizacij, ki s pravim pristopom uresničujejo strategijo digitalne preobrazbe, nujno potrebne za uspešen nastop na trgu. Druženja DigiMeet bodo zaključili z okroglo mizo na temo pospeška digitalne preobrazbe, kjer bodo lahko udeleženci slišali razmišljanja zanimivih gostov, ki bodo v družbi moderatorja Mateja Praprotnika predstavili svoje poglede na aktualno tematiko in spregovorili o uresničevanju digitalne prihodnosti.

Ponedeljkovo srečanje z naslovom Osredotočimo digitalno poslovanje na stranko, bo vodil Anton Gazvoda, strokovnjak za digitalizacijo poslovanja (Mikrocop), pridružila pa se mu bo Urška Ostanek, procesni analitik v Banki Sparkasse.

Torkovo srečanje Dodano vrednost začnemo najprej ustvarjati interno bo gostil Ivo Vasev, produktni vodja platforme InDoc EDGE (Mikrocop), o izzivih in koristih notranje digitalizacije pa bo kot predstavnik velikega podjetja govoril gost Daniel Brulc, vodja službe za HR administracijo in obračun plač v Revozu. 

Informacijska varnost je temelj sodobnega poslovanja je naslov sredinega srečanja, na katerem bosta gosta mag. Matjaž Štiglic, preizkušeni revizor informacijskih sistemov CISA, CGEIT iz Informisa in Jan Pagon, vodja informacijske varnosti (Mikrocop) predstavila pomen informacijske varnosti ob prehodu na digitalno poslovanje.

Dogodek DigiMeet se bo zaključili s četrtkovo okroglo mizo z naslovom Pospešek digitalne preobrazbe in kako mu slediti. Okroglo mizo bo vodil Matej Praprotnik, novinar in vodja razvoja digitalnih storitev na Radiu Slovenija, pridružili pa se mu bodo gostje dr. Nataša Pirc Musar, partnerica & direktorica (Odvetniška družba Pirc Musar & Lemut Strle), Klemen Bajt, predsednik uprave (Primorska hranilnica Vipava), Nevenka Nikolić, namestnica direktorja (Holmed), Jernej Mazi, direktor za poslovni razvoj (Adacta) in Alenka Fic Mikolič, direktorica splošnih zadev (Mikrocop).

Na okrogli mizi bo govora o izzivih, pristopih in tehnologijah za uspešno poslovanje v digitalni dobi, gostje pa bodo predstavili svoje izkušnje pri obvladovanju sprememb v času digitalne preobrazbe.

Prijave na dogodek sprejemajo na posamezna srečanja ali vsa hkrati. Za vse, ki se bodo prijavili in udeležili vseh srečanj vključno z okroglo mizo, so v Mikrocopu pripravili presenečenje. Število prijav je omejeno.

 

O Mikrocopu:

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. Z lastno razvito certificirano platformo InDoc EDGE v oblaku povečuje učinkovitost in zagotavlja zakonsko skladnost in tako podpira podjetja na poti digitalne preobrazbe. Mikrocop Slovenija ima več kot 45-letno tradicijo in je del Skupine Mikrocop, kamor spadata tudi podjetji Mikrocop na Hrvaškem in v BiH. Skupaj skupina zaposluje več kot 250 ljudi.