Članek
Na Mikrocopovem brezplačnem webinarju o učinkovitem delu na daljavo
Objavljeno Feb 09, 2022

Tudi v letu 2022 se bomo kot kaže še vedno srečevali s prednostmi in izzivi dela od doma. Čeprav takšno obliko dela številni zaposleni z navdušenjem pozdravljajo, še ne pomeni, da vedno teče gladko. Pomembna ovira, s katero se bojujejo zaposleni, je nepreglednost nad statusom projekta, saj je pri delu od doma zmanjšana osebna komunikacija med zaposlenimi. A v slovenskem IT podjetju Mikrocop imajo ogromno izkušenj z agilnimi rešitvami, ki jih omogoča digitalizacija poslovanja. Zato bodo na brezplačnem spletnem webinarju podali številne nasvete vsem, ki jih zanima, kako je lahko delo na daljavo čim bolj produktivno.

Brezplačni spletni seminar, ki ga pripravljajo na Mikrocopu, bo potekal v torek, 15. februarja od 14h do 14.45h. Vodil ga bo Anton Gazvoda, strokovnjak za digitalizacijo poslovanja, ki bo udeležencem predstavil priporočila za še bolj uspešno delo od doma. Podal bo tudi odgovore na ključnizzivdela od doma ter predstavil konkretnprimeriz prakse. Na koncu pa bo na voljo tudi čas za vprašanja in odgovore.

"Eden od pomembnih izzivov, s katerim se pri delu od doma srečujejo številni, je, da ob poplavi dokumentov težko pravočasno najdejo prave informacije in si tako zagotovijo učinkovito delo. Na seminarju se bomo zato osredotočili na rešitve, ki omogočajo, da zaposleni preprosto najdejo vse informacije in na varen način dostopajo do dokumentov od kjerkoli in kadarkoli. Usklajevanje dokumentov s sodelavci tako postane pregledno in nezamudno, podatki, s katerimi podjetja razpolagajo, pa so varni in hranjeni skladno z zakonom," je pred dogodkom pojasnil predavatelj Anton Gazvoda. 

Prijave na brezplačen spletni seminar so mogoče na tem naslovu

Anton Gazvoda iz Mikrocopa je strokovnjak za digitalizacijo poslovanja. Z analizo poslovnih procesov in z uvedbo kompleksnih rešitev za upravljanje informacij se ukvarja od leta 2000. Pozna vrsto primerov dobrih praks, ki so podjetjem iz različnih dejavnosti olajšala delo z dokumenti in poslovnimi procesi in povečala učinkovitost poslovanja.