Članek
Z digitalizacijo do izboljšanja poslovanja, prek zadovoljnih strank, zaposlenih in lastnikov na en mah
Objavljeno Sep 07, 2022

Slovensko IT podjetje Mikrocop vabi na spletni seminar Z eno premišljeno potezo do uresničitve treh ciljev, ki bo potekal 15. septembra ob 14. uri. Z upravljanjem dokumentov, e-podpisovanjem, enostavnim deljenjem in izmenjavo informacij ter varno e-hrambo lahko sedaj podjetja vseh velikosti hitreje dosegajo tri poslovne cilje: učinkovito sodelovanje v organizaciji in med oddelki, hitrejšo komunikacijo s partnerji in strankami in zmanjšano tveganje pri delu s pomembnimi poslovnimi informacijami in dokumenti. Izkušnjo digitalizacije poslovanja bo delil Mitja Ličen, direktor Založbe Goga, kako izkoristiti polni digitalni potencial podjetja, pa bosta predstavila Anton Gazvoda, strokovnjak za digitalno poslovanje in Ivo Vasev, produktni vodja digitalne platforme InDoc EDGE v podjetju Mikrocop. Udeležba na dogodku je brezplačna: https://bit.ly/3PzXbT8

 

Ustrezno upravljanje z dokumentacijo in informacijami je pomembno tako z vidika internega poslovanja kot poslovanja navzven. Z digitalno platformo InDoc EDGE v lastnem razvoju v podjetju Mikrocop naslavljajo izzive digitalizacije poslovanja podjetij različnih gospodarskih panog in velikosti, saj omogoča digitalizacijo dokumentov, njihovo elektronsko podpisovanje, deljenje in dvosmerno izmenjavo ter varno elektronsko hrambo. Še več, z InDoc EDGE poslovnimi rešitvami, ki so del prilagojenih uporabniških paketov, lahko podjetja te dokumente in informacije uporabijo v avtomatiziranih poslovnih procesih za hitrejše in učinkovitejše delo in interno ter zunanjo komunikacijo. 

 

»Na tokratnem spletnem seminarju bomo predstavili priložnosti za izboljšave v poslovanju z eno samo rešitvijo – digitalno platformo InDoc EDGE, ki naslavlja več izzivov hkrati in pripomore k hitrejšemu doseganju poslovnih ciljev. Zakaj ne bi zaposleni za standardizirana opravila porabili manj časa, za sodelovanje manj energije in za nastop na trgu boljše pristope in tako izboljšali uporabniško izkušnjo svojih strank? Mislim, da ni podjetja, ki bi reklo ne vsem trem izboljšavam,« pravi Anton Gazvoda. Na dogodku bo svojo vizijo digitalizacije poslovanja kot primer iz prakse predstavil tudi Mitja Ličen iz Založbe Goga. 

 

Ivo Vasev dodaja: »Pomembno je, da imajo podjetja dolgoročno strategijo za digitalno poslovanje in da se stvari ustrezno lotijo. Določiti je treba cilje in najti optimalen način za prehod v digitalno. Z našo platformo InDoc EDGE, ki poleg upravljanja dokumentov, opravil in e-hrambe omogoča tudi e-podpisovanja in dvosmerno deljenje oz. izmenjavo dokumentov med različnimi deležniki v poslovnih procesih – tako notranjimi kot zunanjimi, na slovenskem trgu zagotavljamo celostni pristop k digitalizaciji poslovanja. Tako z eno rešitvijo res omogočamo sledenje najpomembnejšim ciljem.«

 

 

O MIKROCOPU

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. Z lastno razvito certificirano platformo InDoc EDGE v oblaku povečuje učinkovitost in zagotavlja zakonsko skladnost in tako podpira podjetja na poti digitalne preobrazbe. Mikrocop Slovenija ima več kot 45-letno tradicijo in je del Skupine Mikrocop, kamor spadata tudi podjetji Mikrocop na Hrvaškem in v BiH. Skupaj skupina zaposluje več kot 250 ljudi.