Članek
Brezplačni oglasi imajo potencial pri trženju
Objavljeno Aug 19, 2019

Imate odličen izdelek ali storitev in omejena sredstva za oglaševanje? Ali pa samo iščete zanesljiv portal, kjer lahko varno in enostavno naročate izdelke po ugodnih cenah? Stran https://www.ishopic.com/ vam ponuja prav to. Brezplačne oglase in zanesljivo nakupovanje. Še vedno niste prepričani, da je to možno? Se vam zdi tak portal utopija? Berite dalje!

 

Kako portal deluje?

Na oglaševalski strani se lahko v manj kot minuti povsem enostavno prijavite (s FB profilom ali Google računom). Za razliko od drugih podobnih portalov je oddaja oglasov povsem brezplačna, kar pomeni, da si kot prodajalec dodatno znižate svoje stroške poslovanja, kot kupec pa pridobite brezplačno uporabo portala, na katerem najdete vse izdelke na enem mestu.

 

Ko ste prijavljeni, lahko začnete dodajati svoje izdelke in storitve oziroma iskati med ponudbo. Dodajanje ponudbe je povsem brezplačno, vnesete pa lahko poljubno število izdelkov oz. storitev. Dodatna prednost tega portala je tudi možnost, da poleg novih prodajate tudi rabljene izdelke. Sistem vam samodejno izračuna poštnino, vnesti je potrebno le težo in velikost izdelka in vam tako dodatno prihrani čas ter delo.

 

Vam je koncept všeč? Berite dalje, saj to niso edine prednosti. Morda ste opazili, da so vsi koraki doslej povsem brezplačni, kar pomeni, da imate svoje izdelke že vnesene na portal in predstavljene javnosti, plačali pa niste še niti centa! Za mala podjetja in podjetja, ki svojo poslovno pot šele začenjajo, so brezplačni oglasi na tem portalu odličen način, da svoje izdelke povsem brezplačno postavijo na tržišče in pridobijo zanesljive kupce, hkrati pa omogoča prodajo svojih izdelkov tudi fizičnim osebam, ki si ne želijo plačevati mesečne provizije za oddajo oglasov. Ne spreglejte tudi možnosti prodaje rabljenih izdelkov.

 

Vaš izdelek oz. storitev je vnesena. Portal je zasnovan tako, da lahko kot kupec zelo enostavno najdete izdelek oz. iskani izdelek vnesete neposredno v iskalno polje. Ko najdete želen izdelek, preprosto kliknete na gumb za nakup in stran vas vodi v zaključek nakupa. Portal prodajalcu zaračuna provizijo za prodajo le in samo ob uspešno zaključeni prodaji izdelka.

 

Ker portal deluje po načelu zanesljivosti, ima vsak kupec 14 dni (če je prodajalec pravna oseba) in 2 dni (če je prodajalec fizična oseba) reklamacijskega roka po dostavi izdelka, v tem času pa sredstva, ki jih je plačal kupec, zadrži sistem. V primeru pritožbe se sproži postopek, katerega cilj je čim prej oz. najkasneje v 8 dneh razrešiti nastalo težavo v prid obeh strani. Če pritožbe ni ali se razreši v prid prodajalca, sistem sredstva nakaže prodajalcu, v nasprotnem primeru se denar vrne kupcu. Tako je volk sit in koza cela, saj sta zadovoljna tako prodajalec kot kupec. Postopek prodaje oz. nakupa je na ta način povsem varen za obe strani, plačilo pa zagotovljeno.

 

Še niste prepričani?

Naj vas prepričajo dosedanji zadovoljni uporabniki. Če obiščete stran, boste hitro ugotovili, da ponudba že obsega ogromno raznovrstnih izdelkov. Stran se redno posodablja, na voljo pa vam je tudi brezplačna enostavna aplikacija. Imajo tudi odlično in zelo odzivno podporo uporabnikom, na katero se lahko obrnete v primeru težav. Sledite sodobnim trendom ter kupujte in oglašujte na portalu iShopic.com. Brezplačno!