Članek
Regresija vključuje tudi raziskovanje dušnih pogodb
Objavljeno Jun 23, 2021
Regresija nam lahko pomaga pri razreševanju odnosov. Med seanso regresije lahko naredimo vpogled v različne dušne pogodbe, ki jih imamo sklenjene z določenimi osebami, ki so vpletene v naš določen problem oz. izziv. Dušne pogodbe nam pomagajo razumeti, kaj nas pravzaprav te odnosi učijo.

Zavedati se potrebujemo, da smo duhovna bitja, ki prebivamo v človeškem telesu z edinim namenom dvigniti zavest naše duše. Duhovna bitja, ki pridejo v naše življenje, pa naj gre za družinske člane, prijatelje, partnerje, sodelavce ali preprosto zgolj tujce, vsi na nek način vplivajo na nas (pozitivno ali negativno), ker imamo z njimi sklenjeno dušno pogodbo.
Kaj so dušne pogodbe?

Dušne pogodbe naj bi nam pomagale doseči višjo raven zavesti naše duše. Nekatere naše dušne pogodbe nas postavljajo v najtežje preizkušnje, te osebe pritiskajo tja, kjer smo najbolj ranljivi. Te osebe bomo sovražili, prezirali, kritizirali in obsojali, storili bomo vse, da si bomo poskušali olajšati bolečino, ki jo čutimo v sebi.

Dušna pogodba

Verjamem, da je naš Ego tisti, ki nam daje namige, kaj moramo najbolj pozdraviti. Zdravljenje je proces, ki ni časovno določen niti nima dnevnega reda, ki bi mu lahko sledili, ni pravilnika ali priročnika. Ko naš Ego prisoten in obiščemo tisti grdi del našega Jaza (DELA NAS, KI USTVARJA DRAMO).
To naš prvi namig o tem, kaj se v nas sproži, da lahko ozdravimo. Ne smemo ostati zaljubljeni v "DRAMO", potrebno je le premakniti površje problema oz. izziva in začeti prepoznavati, kaj "ČUTIMO".
To je točka v kateri naj bi se oddaljili od KRIVDE, odstranili "OSEBO", ki nas moti in postanemo gospodarjii tega, kar čutimo in označujemo svoja čustva, da bomo lahko začeli razumeti, zakaj se tako počutimo.
Ta postopek nam omogoča, da začnemo videti širšo sliko, ki je točno tisto, kar Vesolje (NAŠA VIŠJA MOČ) želi, da vidimo, kaj naša duša želi, da pozdravimo. Naša duša želi, da očistimo karmo, za katero smo se strinjali, da jo bomo predelovali v tej življenjski izkušnji.
Dušne pogodbe se bodo končale. Naš čas z nekaterimi osebami, tudi z našo družino se bo končal. Ko se enkrat naučimo vsega, kar naj bi se naučili od teh ljudi dvignemo svojo vibracijo resnice in se od njih ne želimo ničesar več učiti, naša pogodba z njimi je bila izpolnjena lahko v sebi pridemo do kraja miru, kraja kjer čutimo hvaležnost za to dušno pogodbo in vse, kar so nas naučili (dobrega ali slabega), smo dosegli vibracijo ljubezni in sočutja. 

Več o tem na tej povezavi: https://www.regresija-hipnoza.si/