Prijatelji (14)
Dare Likar
Romeo Nesic
Badminton Klub Komenda
Almira Catovic
Čebelarstvo Kokl
Moj Vrt
Dr Magnum
Branko Gaber
Spremljevalci (5)
Ivanka Gantar
Naprimer Janez
Romeo Nesic
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Osvežen seznam blogerjev
Seznam blogerjev objavljen
Prvič
Seznam slovenskih blogerjev
Znova
Nad živaljo
Vabilo
Kje si?
Ceneje ne gre
Uvod v seznam
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Junij 2021
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Hobi prostovoljstvo

Peter Filec
05.11.2014 10:56 (Nov 05, 2014)

Samo da se bo vedelo, da se seznam še vedno osvežuje in da se pripravlja nekaj povsem novega. Pa opravičujem se urednikom, ker sem prilepil link, ampak drugače ne gre. Gre se za dobro stvar, za dober namen in vesel bom vsakega deljenja, komentiranja in podobnih dobrih del.

Hvala.

http://www.peterfilec.com/realnost/2014/hobi-prostovoljstvo

Osvežen seznam blogerjev

Peter Filec
13.09.2014 19:55 (Sep 13, 2014)

Nekateri veste, drugim se niti ne sanja, tretjih sploh ne briga, da sem pred dobrima dvema mesecema objavil seznam slovenskih blogerjev. Najprej nas je bilo borih dvesto, ker sem moral vse kontaktirati, vprašati za dovoljenje in tako naprej.

Ker s številom nisem bil najbolj zadovoljen, sem jih zbiral naprej in jih objavil brez njihove vednosti. Vem, da to ni pravilno, ampak če koga moti, da je na seznamu, imam email in naj mi piše. Mislim pa, da bo vsak, ki je na seznamu, imel nekaj od tega.
Hvala za Vaš čas, ki ste si ga vzeli za branje tega zapisa in vse vljudno vabim na ogled seznama. Mogoče odkrijete kaj novega.
Vesel bom pa tudi vsakršnega širjenja informacije o seznamu in prav tako bom vesel všečkanja moje strani na Facebooku, kjer se dnevno objavljajo sveži in dobri zapisi blogerjev.

Vabilo

Peter Filec
19.08.2014 20:50 (Aug 19, 2014)

Vabim na ogled osveženega seznama, kjer najdete večino aktivnih blogerjev. Seveda se seznam še vedno nadgrajuje, zato vse zainteresirane prosim, da mi pišejo na info@peterfilec.com. ali pod zasebna sporočila. Hvala.

Seznam

Seznam blogerjev objavljen

Peter Filec
24.07.2014 18:13 (Jul 24, 2014)

Kot je bilo napovedano.

Seznam

Uvod v seznam

Peter Filec
23.07.2014 18:01 (Jul 23, 2014)

Preden začnem, lahko povem, da je seznam pripravljen za objavo. Kar ne pomeni, da je to pač to, da bo tako ostalo in se ne bo spreminjalo, ampak čisto nasprotno. Verjamem, da je veliko blogerjev na dopustu, da nekateri čez poletje odklopijo in mogoče se zato niso odzvali.

 Seznam sam je ustvarjen tako, da se ga bo lahko dopolnjevalo. Ker bodo nekateri nekoč prenehali s pisanjem in izbrisali vse, kar so do takrat ustvarili. Ker se bodo rodili novi blogerji, novi upi za slovensko blogersko sceno, novi morebitni, ki bodo mogoče dosegli, da bodo ljudje bolj brali blogerske zapise in bolj upoštevali bloge.

Sestavljanje seznama je potekalo tako, da so se blogerji javili z linkom, veliko sem jih kontaktiral sam, nekatere so priporočili uporabniki socialnih omrežij. S čisto vsakim je bil vzpostavljen stik, s kulturnim vprašanjem, če lahko. Velika večina ni komplicirala. Nekateri so rekli, da je to sicer brezveze in da s tem ne bom ničesar dosegel. Nekateri so rekli, da so taki seznami neupor

Seznam slovenskih blogerjev

Peter Filec
14.07.2014 10:00 (Jul 14, 2014)

Začnem čisto na začetku, a že brž nato skočim za skoraj desetletje naprej. Ne verjamete? Sledite, ker pozivam k posebni akciji.

Torej, potem ko sem se tistega sončnega četrtka nekje v osemdesetih rodil, sem sedem let kasneje že navdušeno bral (preberi prvi odstavek in potrdi, da se nisem zlagal). Ma kaj bral, požiral sem knjige, bral sem celo fotrove knjige o človeških značajih, kljub temu, da takrat se mi tudi sanjalo ni, kaj sploh je značaj. Pa še danes nisem povsem prepričan, da vem. Kar je prišlo v roke, sem prebral, pa naj je bil to Ciciban, ovitek čokolade ali Sobotna priloga.

Konec osemletke mi je nekaj kliknilo v glavi, začele so se druge stvari in branje je ostalo na stranskem tiru. Čez nekaj let sem ponovno vzljubil knjige, jih nekaj prebral, nato pa opustil. In bral le še na dopustu, če je bilo ravno kaj pri roki.

Danes je drugače. Jebeš televizijo, vsak večer pred spanjem preberem nekaj strani, pa naj si bo to knjiga, pripovedka, članek ali blog kakega blogerja. In zatem se

Nad živaljo

Peter Filec
07.04.2014 16:32 (Apr 07, 2014)

Enostavno je, kako se nekatere stvari preštudira in naštudira. Noben problem ni razumeti jedrsko fiziko, če ti jo le nekdo pravilno in enostavno razloži, tudi o vesolju in nezemljanih je veliko povedanega, razumljenega in dokazanega, nekateri celo zelo dobro razumejo drugo svetovno vojno in imajo znanja o partizanih, belosrajčnikih in fašistih toliko znanja, da jim bi lahko verjeli, da so vse to podoživljali. Če ne bi bili letnik 87 ali še bizarnejše, 92.

Ne bom lagal, poznam osebke, ki ne razumejo niti prometnih znakov, niti pomena napisanih pravil. Tudi tistih preprostih. Rini, vleci, ne hodi po travi. Ne odlagaj smeti. Še več, ne samo, da ne razumejo, na vsak tak napis imajo celo vprašanje. Zakaj, vprašajo na vsako napisano obvestilo.

Ampak, od miselno zavrtih osebkov se vrnimo k normalnemu človeku, katerega živi primerek sem kar sam. Nič bat, k drugim se bomo še vrnili, o meni tokrat le vrstica, dve, ali malo več. Priznam, sem človek, ki razume skoraj vse, poudarek na skoraj. Log

Kje si?

Peter Filec
05.03.2014 13:08 (Mar 05, 2014)

Pogrešan? Mogoče. S strani nekaterih, s strani drugih verjetno tudi ne.
Ne bom razkril veliko. Nekega dne se vrnem in zopet začnem s pisanjem. Točno se ve, kdaj in točno vem zakaj. Na kakšen način, pa naj ostane še skrivnost.
Določene stvari sem pač razčistil, največ sam s sabo. In prav to je bilo tisto, kar sem potreboval.

Za več informacij pa http://www.peterfilec.com/

Ceneje ne gre

Peter Filec
19.01.2014 21:29 (Jan 19, 2014)

Uri primerno je, da napišem dober večer. Po zopet kratkem premoru. Ne da se mi ni dalo, pač pa se mi ni zgodilo ničesar omembe vrednega. Danes pa sem si vzel nekaj časa in se odločil napisati nekaj vrstic. Za vse ostalo je tu Mastercard. O tem v nadaljevanju.

Za vse zveste je skorajda nujno, da napišem, kako je z zdravjem. In po včerajšnjem obisku nimam kaj reči. Še vedno sem na brezpotju oziroma krožim po krožišču in čakam, kateri pas mi bo dodeljen. Tisti, ki vodi v svetlobo ali, bog ne daj tisti, ki vodi v temo. Obenem se zavedam, da se bom moral sprijazniti z izbranim, ne glede na pozitivne ali negativne lastnosti. Sicer pa pametni ljudje dobimo pozitivne stvari v tudi najbolj črnih scenarijih. Torej, včeraj sva se s Petro nahajala v Ljubljani, prestolnici republike Slovenistan. Ups, politika. Bolj kot karkoli drugega so naju navduševale nutrije v bližini lokala, katerega je lastnik poimenoval po Urškinem soplesalcu. Ena izmed njih se je odločila približati in po kratkem razgovoru

Prvič

Peter Filec
07.01.2014 21:14 (Jan 07, 2014)

Določene stvari v življenju doživljam prvič. Kot ste iz prejšnjih blogov razbrali, se prvič ubadam z boleznijo, katera se počasi izboljšuje, pustila bo pa posledice. In kot zvesti bralci veste, sem na pragu selitve. Ne sam, da bi lahko vabil prijatelje k sebi v dvosobno stanovanje, polno praznih piksen na špinel. In ne sam, da bi lahko ogovoril simpatično deklino v baru in jo povabil k sebi na prikaz penetriranja.

Danes sva prvič prespala skupaj. Tam, kjer bova, v mestu duhov, kot sem ga poimenoval. Ker je res, mesto polno skrivnosti in zanimivosti. In povečini dolgočasno, ko se pelješ skozenj. Ampak bilo je treba. Ker se nočem postarati sam. Ker rabim nekoga, ki mi v teh trenutkih stoji ob strani in ne samo spredaj meter od tal. Če bo tisto stalo tako kot mora, bom čez nekaj let pisal o nasledstvu.

Prvič sem se zbudil in skozi okno ugledal nebo. Kakršnokoli že, ampak ko sem se postavil na noge, sem videl grad. In ga vidim iz spalnice in iz dnevne sobe. Grad, ki bi ga moral videti nekj

Znova

Peter Filec
03.01.2014 20:22 (Jan 03, 2014)

Evo. Zame še vedno ostaja prvi delovni dan, ko koledar kaže trojko. Sicer sem omahoval, ampak odločitev, da se vrnem, je premagala odločitev, da bom še nekaj časa tiho, ker itak povedati nimam kaj. Konec koncev mi je v družbi vas bralcev lepo, prijetno, marsikatero rečemo v komentarjih in… Zakaj se ne bi virtualno družili še naprej.

Za vrnitev je bilo predvsem krivo to, da izmed mojih realnih prijateljev noče nihče poslušati mojih genialnih zamislic, mnenj, prerokb in dovtipov. ''Ajd, Pero, dosaden si'', rečejo običajno. In da sem se vrnil povsem nenapovedano, hmm.. No, legende se vedno vračajo nenapovedano. Ne kot Terminator, ko je rekel, da se bo vrnil, je že dišalo po vseh naslednjih delih.

Kako mi gre, hvala za vprašanje. Kar dobro. Sem tam, kjer velika večina Slovencev, se pravi v Sloveniji, nekoč imenovani druga Švica, danes realno gledano cca štiriindevetdeseta Švica. Sicer pa na psu. Tako zelo, da mi noge drsajo po tleh in so se mi zaradi tega adidaske samodejno prelevile v jap

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj