Članek
Pet znakov, da hlini orgazem
Objavljeno Sep 21, 2015

Mislite, da ste v spalnici največji žrebec? Pa ste prepričani, da vaša draga ne vzdihuje tja v en dan …

Sicer ne razumemo, zakaj ženske hlinijo orgazem – konec koncev je treba dedcu povedati, če v postelji ne opravi zakonske dolžnosti – se pa to menda precej pogosto dogaja. Raziskava je pokazala, da je vsaj enkrat v življenju orgazem zaigralo vsaj 80 odstotkov žensk, 25 odstotkov vprašanih pa je odgovorilo, da orgazem zaigrajo med vsakim seksom.

In ker so ženske izjemne igralke, vam predstavljamo pet znakov, ki razkrivajo, da je njeno strastno ječanje zaigrano. 

1. Do orgazma je prišla skoraj tako hitro kot vi
Seks terapevtka Vanessa Marinpravi, da ženske za dosego orgazma potrebujejo približno 20 minut. Če je začela kričati že po nekaj minutah, je orgazem po vsej verjetnosti zaigrala. S svojo ljubimko bodite potrpežljivi. Posvetite se ji in poskrbite, da ji bo udobno. Držite se njenega tempa in upoštevajte njene predloge.

2. Orgazem odjeknil kot strela z jasnega
Še dotaknili se je niste pošteno, pa se že zvija v orgazmičnih krčih? Laže. Marinova sicer pravi, da lahko ženska zelo hitro doseže vrhunec, se pa to ne zgodi prav pogosto. "Dajte ji vedeti, da bi radi več časa posvetili odkrivanju stvari, ki ji prinašajo veselje, kot pa trudu, da doseže orgazem. Pomagajte ji, da svojo pozornost usmeri stran od orgazma in k rečem, ki ji godijo,“ svetuje strokovnjakinja. 

Beri dalje...