Članek
"Toliko laži že dolgo nisem prebral"
Objavljeno Sep 21, 2015

Ob dopisu iz NK Zavrč se moram odzvati osebno in kot športni direktor NK Maribor. Prvi komentar je: če ne bi bilo žalostno, bi bilo smešno. Toliko laži in podtikanj na enem mestu že dolgo nisem prebral.

Pri NK Maribor smo vedno imeli NK Zavrč za prijateljski klub, z ljudmi v klubu ves čas ohranjali zelo dobre odnose. V tem okolju imamo tudi veliko število navijačev, na kar smo izjemno ponosni. V sobotnem večeru pa smo doživeli veliko razočaranje z izzivanjem vseh uradnih oseb iz NK Maribor in zadevami, ki ne sodijo na športne prireditve. Dogodki, ki smo jim bili priča na in zunaj igrišča, tja ne sodijo. To je iz enih drugih časov, iz ene druge države.

Razumljivo je, da bi vsi želeli narediti vse za zmago svoje ekipe, toda predstavniki domačega kluba so izzvali dogodke velikih razsežnosti. Njihove uradne osebe so hodile v igrišče tudi po 10 metrov v času tekme, zmerjali igralce in vodstvo kluba. To veliko pove o organizaciji tekme, ki je bila ves čas na meji incidenta. Žalostno je, kako so se odzvali pred prekinitvijo, saj njihovega vratarja ni zadela pločevinka, ampak so ga uradne osebe pozvale, naj leži in sproži incident, ko je izzval Viole s skrajnje nešportno potezo.

Beri dalje...