Članek
Zavrč o 'šovu' g. Zahovića
Objavljeno Sep 21, 2015

Tekma v Zavrču med domačim klubom in Mariborom še kar buri duhove. Po obtožbah, ki so jih v izjavi za javnost zapisali pri državnih prvakih, so se za enako potezo odločili pri Zavrču. Njihova zgodbe je povsem drugačna od mariborske.

Tekma v Zavrču se je končala z zmago domačih z 2:1, vijoličasti pa so si na tekmi, ki so jo za nekaj časa prekinili tudi gostujoči navijači, zabili kar dva avtogola. A po dvoboju se je vse skupaj zavleklo v tretji polčas. Po izjavi za javnost, ki so jo spisali pri Mariboru, na enak način odgovarjajo tudi pri Zavrču. 

V nadaljevanju objavljamo veloten zapis, enako smo storili tudi z izjavo Maribora, ki si jo lahko ogledate tukaj.

Pojasnilo NK Zavrč o dogajanju na nogometni tekmi v Zavrču dne 19. 9. 2015.

Spoštovani!
V zvezi z nogometno tekmo med NK Maribor in NK Zavrč, ki se je odvijala v športnem parku Zavrč v soboto, 21. 9. 2015 podajamo izjavo za javnost tudi iz naše strani in kot odgovor na pojasnilo NK Maribor (s katerim smo vedno imeli prijateljski odnos) o dogajanju v Zavrču.

Na žalost se s tem, kar je v javnih občilih navajal NK Maribor ne moremo strinjati, saj je bilo dejansko stanje in dogajanje na tekmi daleč od napisanega in lahko sklepamo, da je članek le posledica rezultatske krize, v kateri se je znašel NK Maribor. Namreč, do sedaj še iz nobenega kluba ni bilo pripomb na organizacijo naših tekem, zagotavljanje varnosti, odnosa uradnih oseb ... Da pa so navijači organizirane navijaške skupine Viole.
Beri dalje..