Članek
To so cene jedi v Gostilni pri šefu
Objavljeno Sep 24, 2015

Najslavnejša gostilna pri nas, POP TV-jeva Gostilna pri šefu, je včeraj odprla svoja vrata. Na premieri ni potekalo vse gladko …

V Gostilni pri šefu se bo za obiskovalce kuhalo od torka do petka. Ob torkih in sredah, ko je gostilna odprta med 13. in 18. uro, obiskovalce čaka prav posebna poslastica. Dva dni v tednu bodo namreč odločali o usodi tekmovalcev, ki jim bodo v sklopu tedenskega izziva predstavili šest svojih kreacij, v sobotni oddaji pa bodo izvedeli, katera skupina je prepričala goste.

Binetove jedi, predstavljene v šovu, pa bodo stregli le ob četrtkih in petkih, ko je gostilna odprta med 13. in 21. uro.

Na vprašanje, zakaj za razliko od prejšnjih sezon letos gostilna ne bo odprta ob koncih tedna, na POP TV odgovarjajo: "Odprtje gostilne se prilagodi produkcijskem procesu. Ker je letos Gostilna na programu od ponedeljka do sobote, za vikende ne more obratovati."

Predjedi z napako

Tekmovalci so bili na premieri - razumljivo - živčni, zato nič nenavadnega, da se jim je pri prvih naročilih pripetila napaka. Vsaj pet hladnih predjedi "kul“ sipa, za katero so tokrat skrbeli TomašLuigi inBranka, pred goste ni prišlo čisto "kul“. Manjkal je namreč čips iz kaper in črnih oliv. "Tudi, če ga ni. Dvomim, da bi mi bila predjed kaj bolj všeč,“ je manko na krožniku in predjed iz sipe pokomentirala ena od gostij. Nad to hladno predjedjo sicer tudi drugi niso bili najbolj navdušeni.

Beri dalje...