Članek
Borut: "Če sem kateri všeč, naj me kontaktira“
Objavljeno Sep 25, 2015

Borut iz šova Kmetija: Nov začetek pravi, da se je za izstop iz šova odločil, ker se je premalo dogajalo. Sedaj je že na Irskem, kjer prodaja koledarje.

Vam je sedaj morda žal, da ste se pogodili z Barbaro? 
Ne nič mi ni žal. Sem prav vesel, da sem spet na prostosti in uživam svoje življenje kot mi ustreza.

Zakaj ste se pogodili za relativno nizko vsoto 5000 evrov? 
To vsoto sem predlagal, ker se mi je zdelo, da Barbara ni povsem prepričana, ali si res želi ostati. Nisem hotel tvegati, da bi si premislila. Poleg tega se mi zdi, da je pet tisočakov v redu vsota.

Pravite, da vam igra ni bila tako zanimiva, kot ste pričakovali. Kaj ste pričakovali? 
Šlo je bolj zato, da sem pričakoval, da bom na glavni kmetiji, kjer so imeli delo in na kateri je bilo več ljudi. Prijatelj mi je en teden pred vstopom v šov ponudil možnost surfanja na Portugalskem, kar še nikoli nisem počel in sem tako v igro vstopil z rahlim nelagodjem. Pravzaprav sem zaradi tega hotel takoj izstopiti, a sem videl, kako močno si domov želi Kaja. Verjel sem, da se mi bo po drugem dvoboju pokazala ista priložnost, a je žal izpadel Gregor, ki si je tudi sam želel domov in se zato ni bil pripravljen pogajati. Tako sem moral počakati še en teden. Poleg tega pa se mi je zdelo, da v Kmetiji živim zelo podobno življenje kot v svojem gozdu – v katerem sicer ne kradem sosedom - le da imam pristrižene peruti in da samo čakam, da se bo kaj zgodilo. Ker se je zgodilo bolj malo, sem pač odšel ... 

Kako je bilo živeti s samimi ženskami? 
No, bili sta zgolj dve ženski. To človek že prenese. (smeh) Mi je pa večkrat šlo na živce njuno čebljanje, lahko bi rekel celo kokodakanje, 'tja v en dan'.

Beri dalje...