Članek
Oglasila se je družina pokojne punce Jima Carreyja
Objavljeno Oct 01, 2015

Družina in prijatelji o smrti 28-letne vizažistke Cathrione White, s katero se je igralec Jim Carrey pretekli teden razšel.

Prijatelji Cathrione White, ki si je v ponedeljek, le nekaj dni po tem, ko se je še drugič razšla z igralcem Jimom Carreyjem, vzela življenje, si ne morejo oprostiti, da se niso odzvali na njeno sporočilo na Twitterju. "Odjavljam se s Twitterja. Upam, da sem bila lučka v življenju svojih najbližjih,“ je Cathriona v četrtek zapisala na Twitterju. Na zapis so se njeni sledilci začeli odzivati šele po njeni smrti … "Ker je to zapisala na Twitterju, ji nihče ni odpisal. Če bi kaj takšnega napisala na svojem Facebook profilu, bi se nekdo takoj odpravil k njej,“ meni Judd Weiss, dober znanec pokojne vizažistke.

Kot smo poročali, sta njene posmrtne ostanke odkrila prijatelja in obvestila policijo, ki je ob Whitovi odkrila tablete in poslovilno pismo, v katerem je omenila razhod z igralcem. 


Carrey se je na njeno smrt odzval že v ponedeljek, včeraj pa se je oglasila še Cathrionina družina. 
"Družina Cathrione White obžaluje prezgodnjo smrt ljubljene hčerke in sestre. Cathriona je bila luč v naših življenjih. Vsa družina jo je globoko ljubila. Zelo jo bomo pogrešali. V teh težkih časih prosimo, da nas pustite v miru žalovati.“

Beri dalje...