Članek
Kaj se je zgodilo s temi projekti?
Objavljeno Oct 28, 2015

Naši estradniki so določene projekte očitno prehitro napovedali …

Včasih je res bolje molčati. Mnogi so v javnosti že večkrat napovedali projekte, iz katerih pa na koncu ni bilo nič. To se je zgodilo tudi našim slavnim ...

To so projekti, ki smo se jih mi najbolj veselili, a še niso ugledali luči sveta.

Iryna Osypenko Nemec je decembra lani v finalni oddaji resničnostnega šova Gostilna išče šefa razkrila, da bomo v trgovini lahko kmalu kupili čokoladice po njenem receptu.
Podrobnosti tedaj ni hotela izdati, o čokoladicah, ki naj bi že decembra lani priromale na prodajne police, pa tudi ni ne duha ne sluha. Smo jih morda zgrešili?


Emi Nikočević iz Bara je konec julija napovedal, da namerava proizvajalec čistil Meglio z njim dobro zaslužiti. Škofjeločan naj bi postal obraz njihove izbrane linije čistil. Čistila naj bi na trg prišla septembra. Nismo jih še videli. Emi pravi, da trenutno za to nima časa. Bomo še malo počakali …

Tudi barovka Ivona je imela velike načrte. Še pred svojo operacijo prsi je napovedala sodelovanje s srbsko divo Sorajo. Prvega julija je za naš portal povedala, da bomo več o sodelovanju izvedeli "čez štiri tedne“. Sicer pa naj bi bila Ivona v Sloveniji zelo zaposlena, tako da bo morala Srbija očitno še malo počakati.

Beri dalje...