Članek
Poptevejevec skorajda neprepoznaven
Objavljeno Oct 29, 2015

Hujšanje. "S profila sem bil videti, kot bi bile moje prsi in brada povezane,“ pravi novinar Pop Ina Sandi Prosen, ki je popolnoma spremenil svoj življenjski stil.

Sandi Prosen je na Facebooku objavil fotografijo, na kateri si ni prav nič podoben. Mladenič je bil namreč več kot 20 kilogramov težji. 

"Konec leta 2010 sem se precej zanemaril in za nekaj časa zelo slabo skrbel zase. Nisem se gibal, prehranjeval sem se v restavracijah s hitro prehrano in tako dalje. Posledica je bila, da je moja teža poskočila na 98 kilogramov. Obup, kot si lahko predstavljate! S profila sem bil videti, kot bi bile moje prsi in brada povezane, vožnja po stranskih cestah in čez ovire je bila vsakič pravi dogodek za moje »moške joške«, ki so na vsaki grbini poskočile in se veselo zatresle. Da ne govorim o skakanju na mestu, ko dobiš občutek, da želi tvoj trebuh iztrgati vso kožo s tebe .... Takrat sem se odločil, da moram temu res narediti konec. Hrano sem razdelil na 5 obrokov po 500 kalorij in se lotil telesne aktivnosti. Trikrat na teden sem tekel po Rožniku. Od marca do nekje konca maja 2011 sem iz 98 prišel na 76 kilogramov. Nič več tresočih jošk, težkega dviganja iz postelje ... “ je za Žurnal24 povedal Sandi.

Sedaj ga muči osebni trener

Beri dalje...