Članek
Iryna se je spravila nad Olgo
Objavljeno Nov 10, 2015

Gostilna išče šefa. Komentatorka šova, postavna Iryna Osypenko Nemec, je med sobotno oddajo 'prcala' Olgo, Robertovo vajenko.

V soboto so tekmovalci šova Gostilna išče šefa dobili družbo. V hiši in v kuhinji so se jim pridružile brhke mladenke, njihove zaveznice in vajenke. Dekleta bodo šov zapustila skupaj s svojimi mentorji, tista, ki bo vajenka zmagovalca šova, pa bo prejela 10 tisoč evrov.

Eno od teh deklet je tudi Olga Burlachenko, ki je pred dvema letoma zmagala v oddaji Top 4 s Tjašo Kokalj. Olga je sicer veliko prahu dvignila s svojimi pogledi na (ne)delitev dela med moškimi in ženskami. Lepotica je namreč mnenja, da je ženska tista, ki mora doma postoriti vse - pospravljati, kuhati, možu narediti zajtrk, mu očistiti čevlje in skrbeti za družino.

Voditelj Gostilne Boštjan Romihje po predstavitvi deklet komentatorko Iryno Osypenko Nemec, ki tako kot Olga prihaja iz Ukrajine, vprašal: "Kar je Olga govorila, to je stara ukrajinska šola, a ne?“ Iryni se to ni zdelo smešno. "Kaj naj rečem, jaz svojemu dragemu ne čistim čevljev.“ Nato pa se je visokorasla lepotica spravila nad Olgino krilo: "Če imamo danes tako oddajo, da se malo 'prcamo' ... Glede na to, da je Ogla tudi iz Ukrajine, se bojim, da bo – glede nakrilo – kmalu v Ukrajini zmanjkalo fazanov.“

Beri dalje...