Članek
Charlie Sheen naj bi danes svetu povedal, da ima HIV
Objavljeno Nov 17, 2015

Charlie Sheen naj bi danes v oddaji Today show razkril, da ima HIV.

Pretekli teden je odjeknila vest, da ima zelo znan igralec HIV. To naj bi vedel že nekaj časa, asvetu prekriva resnico, ker se boji za svojo kariero in tožb nekdanjih ljubimk. Med ženskami, ki so z njimi delile posteljo, naj bi bilo več zelo slavnih žensk, med drugim tudi oskarjevka.

Že naslednji dan so mediji poročali, da gre za nekdanjega zvezdnika Dva moža in polCharlieja SheenaTa bo danes v oddaji Today show razkril nekaj zelo osebnega, obljublja televizijska postaja NBC in ameriški mediji predvidevajo, da je končno zbral pogum in bo javnosti povedal resnico.

Sheen naj bi sicer po pisanju The National Enquirer zapravil več milijonov, da vest ni prišla že prej na dan. Nekdanji ljubimki naj bi med drugim dal denar in hišo v Los Angelesu. Igralec naj bi poleg tega vse “potencialnim žrtvam” za molk nakazal 5 milijonov dolarjev. Vseh žensk pa z denarjem ni uspel prepričati … Med njimi je tudi porno zvezda Scottine Ross, ki pravi, da želi Sheena videti le še pred sodiščem, kjer bo skušala dokazati, da jo je namenoma spravil v nevarnost.

Beri dalje...