Članek
Svinjarija brez primere: Trop Skaza ukinila Ajurvedo, Reiki, akupresuro in Domančičeve terapije!!!
Objavljeno May 02, 2014

Beseda "svinjarija" je v naslovu izbrana namenoma. Domančičeve terapije so na noge postavile tisoče in tisoče ljudi. Tudi takšne, nad katerimi je medicina dvignila roke. Gospa Trop Skaza si je pa v tem mesecu dni delovanja dovolila bioenergetikom zagreniti življenje. 

Alenka Bratušek poleg tega, da kreditira Slovenijo in naše prihodnje rodove, s svojimi sodelavci vleče poteze, ki nas peljejo v roke multinacionalkam in njihovim izključno "profitnim" namenom. Na področju zdrave prehrane in medicine se to zelo dobro vidi. Vse gre v smeri zasužnjenja Slovencev. Samooskrba je na 30%. Zakon o konoplji je bil ovržen. Ukinili so bionergetike. Je treba še kaj dodati?

Mateja Kraševec Pogorelčnik, ki se je izobraževala pri Zdenku Domančiću, je svojo dejavnost uradno prijavila, zdaj pa ji je ministrstvo vzelo status, kar po njenih besedah pomeni, da ne smejo več reči, da zdravijo, to pa je po njenem mnenju povsem absurdno.

In katere metode je poleg bioenergetike s seznama prečrtala Trop Skazova? Metodo reiki, osteopatijo, akupresuro, refleksoterapijo in tudi ajurvedsko masažo, ki velja za eno najstarejših metod in je del uradne medicine za več kot dve milijardi ljudi, predvsem na vzhodu. V zadnjem času je vse bolj priljubljena tudi na zahodu, kjer jo v večini uporabljajo kot dopolnilo k uradni medicini.

Angels... Stoprocentno!

Pride za en mesec kot novoletna jelka našemljena, nardi pizdarijo, pobaše plačo in gre.....mrš!