Članek
Velika večina delovnih mest, podjetij, sp-jev se v Sloveniji NE IZPLAČA!!!!
Objavljeno May 25, 2014

Politika sistematično uničuje ljudi (male podjetnike), ki želijo delati, že polnih 20 + let. Prej ali slej jim bo uspelo. Čestitke!

Velika večina delovnih mest, podjetji, sp-jev se v SLO ne izplača. Bolje bi bilo dol zapreti in vsi iti na borzo. Večja tuja podjetja so to že pogruntala in se intenzivno selijo iz Slovenije Ampak, jaz in velika večina Slovencev ne more zapustiti domovine in se naseliti recimo v Angliji ali Nemčiji. Sigurno ne. 

KOPIRAN KOMENTAR OD TU: 

Bo treba plače obremenit z 25%, mogoče z 20%, ne pa ŠE VEDNO nosit stotisoče evrov v tujino. Ocena je, ja so odnesli ven (ne bom pisal kdo, ker se ve) med 50 in 70 MILJARD evrov. Upam, da se jim ta denar močno zaleti v grlu. Po neki drugi oceni so Slovence zahebali za tri generacije (90 let), če vzamemo jeseni še en kredit, pa bodo obremenili že 4. generacijo. Ja, bravo, kdor zna, zna. Zame je opisano počerje VELEIZDAJA in kazen za veleizdajo je, vemo, krogla. Ali injekcija, vseeno. Da zaključim, pri takih obremenitvah podjetij in s.p.-jevcev ni čudno, da se v Sloveniji nič ne izplača. Najbolje je torej biti prijavljen na borzi, prejemati 250 do 500 evrov, za ostalo vsoto, ki jo potrebujejo, pa se ljudje nekako znajdejo... Siva ekonomija for ever.press