Članek
Alenka Bratušek, od kje Vam denar?
Objavljeno May 31, 2014

Ustanavljanje stranke, kongres, dvorana, povabljeni gostje. Vse to predstavlja konkretna denarna sredstva. Prav tako bodo potrebni veliki finančni vložki za kampanjo za državnozborske volitve. Zneski, ki gredo v več sto tisoč eurov!

Gospa Alenka Bratušek, od kje Vam denar?

emmmmmmmm....najem dvorane... tiskanje letakov, napis na steni... ne vem no, pa saj je bila eno leto v politiki, bo že našla sponzorja.

Gre za več možnosti. 1. Denar da Milan Kučan/Forum 21/ex Udba. 2. Denar da neka "interesna" skupina, ki bi preko A. B. stranke (če bi prišla v parlament") lobirala za njim "všečne" zakone. Podobno kot 1, če celo ne gre za iste "sponzorje"... 3. Denar je že itak zunaj (po ocenah 50-70 miljard evrov). V tem primeru je 200.000 evrov za namen, da se leve kakorkoli/z vsemi sredstvi obdrži na oblasti - drobiž. 4. In še teorija zarote: denar dajo ruski tajkuni, ki imajo TUDI v Sloveniji svoje interese. Tudi za njih je 200.000 evrov - drobiž.

Pripis: bolje bi bilo AŽ, in ne AB! Tako neumne izjave nisem že dolgo slišala. Bolj smiselno bi bilo: "želim, da ob dveh črkah Zavezništva AB ne vidite le začetke abecede, ampak začetnice mojega imena!" Koka! (in)!

Ko kokoš nese zlata jajca, denar ni vprašanje! Vlatka K., 1.23, 1.6.2014

Ne vem, so sponzorji verjetno. Ali pa bojo potem plačali iz članarine. Ampak ne morem, da se ne bi smejal nad imenom stranke. Pa zakaj ne dajo raje ime ABC (Alenka Bratušek & Comp.) -- preveč mi vleče na a.b. vložke!