Članek
Krambergerja je bilo strah, da se mu kaj zgodi, ker je Kučanu stopil na rep!
Objavljeno Jun 03, 2014
Napisal Rafaelus (3 Junij, 2014 - 19:25)

Krambergerja sem spoznal nekje 25 d0 28 let nazaj ko smo se z družino odpravili v njegovo gostilno. Se spomnim po plačilu je je pristopil Kramberger in vprašal če smo bili zadovolni. Za sosedno mizo je prav tako sedela skupina 9 kot naša družina vsi smo jedli nedeljsko kosilo moj račun je pa je bil skoraj enkrat večji in ker me je to motili sem tudi povedal nakar mi odgovori: Poglej svoja avtomobila in od sosedov in zaradi tega je tudi cena različna. Potem sem si ogledoval njegove apparate za dializo in se mi pridruži. Po ogledu sva igrala šah ki ga je imel na dvorišču, otroci so gledali mini živalki vrt, pokazal mi je tudi grobnico.

Potem sva se parkrat srečala na Celjskem sejmu on kot prodajalec svoje knjige iz onega kabrioleta, jaz kot podjetnik in rastavljalec. Beseda je tekla malo o družini predvsem pa o politiki. Omenil mi je srečanje v Hudi luknji med Velenjem in Slovenj Gradcem malo pred Doličem kako so ga hoteli izriniti s ceste v potok.

Na zadnjem srečanju nekje par mesecev pred atentatom mi je omenil da ga je strah da se mu kaj zgodi, saj da je Kučanu stopil na rep ( prav s temi besedami ). Ko se je ostrigel in uredil za TV srečanje sem ženi rekel: Se zna zgodit da bi bil nevaren nasprotnik Kučanu na volitvah no nadaljevanje pa poznamo vsi.
.
Za vse kar sem napisal odgovarjam in imam slike od najinega prvega srečanja. Če mene kdo vpraša ga Rotar niti prebližno ni ustreli in tega ne mislim samo jaz. Kako hitro se je pripeljal s helikopterjem kasneje na prizorišče notranji minister in potem pa dobene preiskave pa samo potrjuje moj SUM.
.
Bilo bi lepo če bi arhivi postali prosto dostopni za taka kriminalna dejanja proti ČLOVEŠTVU, da dobrotnik zgubi živlenje ker je ljudem samo razlagal da ne živimo v demokraciji, ampak v enopartijskem sistemu. In DA obvezno se udeležim referendumaa o arhivih in bilo bi prav, če bi to naredili vsi zavedni Slovenci.

vir:

Se sploh ne čudim!